FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

avalPacidoroP
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avalPacidoroP » 04 nov 2020, 23:21

Jel' moguće da proljev fata nakon tekme?
Kako Peljto odsvira, odsviralo je i meni.
Doduše, 10x je teže gledat pored TVa nego uživo.. fkt na kraju tekme sam imao osjećaj k'o da sam lično igrao.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2020, 23:22

Brkooo je napisao/la:
04 nov 2020, 23:19
Pohvalio bih Erica koji djeluje sigurno. Protiv Zrinjskog je imao fantasticnu odbranu kod rezultata 0:0. Protiv Radnika je imao fantasticnu odbranu i spasio nas kod rezultata 2:1. Veceras je bio dosta siguran, samo jos ispucavanja da popravi i nastavi ovako u kontinuitetu..
Brko, jesi li to ti ili ti je neko hakovao profil? :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 04 nov 2020, 23:24

avalPacidoroP je napisao/la:
04 nov 2020, 23:21
Doduše, 10x je teže gledat pored TVa nego uživo.. fkt na kraju tekme sam imao osjećaj k'o da sam lično igrao.
Odsvira čovjek kraj tekme ja ne mogu da zapalim jer mi se gasi plamen od drhtavice. :urnebes:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 04 nov 2020, 23:26

wolfie je napisao/la:
04 nov 2020, 23:24
avalPacidoroP je napisao/la:
04 nov 2020, 23:21
Odsvira čovjek kraj tekme ja ne mogu da zapalim jer mi se gasi plamen od drhtavice. :urnebes:
Ma na plinsko kolo i taman uradis obrve i šiške

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 nov 2020, 23:27

Amar je rekao u fazonu sad znamo koliko i sta mozemo. Ja to shvacam da idemo po pobjedu u BL.
Ziljkica ima ko cuvat. Hajdar nek se drzi Stojana i oni su neutralisani.
Samo taj famozni romb :)
Ja sam siguran da jufke nece pobjedit na Tusnju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 04 nov 2020, 23:29

LjoZee je napisao/la:
04 nov 2020, 23:18
Dejan1921 je napisao/la:
04 nov 2020, 23:10
Ma svaka čast. Vratiti se nakon onakvog prvog poluvremena i odigrati bolje, čak biti bliži pobjedi protiv realno najjače ekipe u najboljoj formi. Kapa dole momci. Stvarno šteta što nemamo ni malo podrške od uprave, da možemo nešto izvarijantisati na zimu sa par igrača na ovim mjestima što škripe. Kako god podrška igračima i stručnom štabu, ovo što ste do sad uradili uz sve probleme je ravno čudu.
Kako mislis Uprave? :lol:
Ma nemaju oni sta pruzati vec noge na zimu nek se hvataju.
Ma mogu i sad komotno, ništa se ne bi osjetilo :mrgreen:
Al hajde yebat ih, momci na terenu i Brko na klupi zaslužuju sve pohvale, bolje o njima da pričamo

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 04 nov 2020, 23:32

SudoHusika je napisao/la:
04 nov 2020, 23:09
HapicaRadePaprica je napisao/la:
04 nov 2020, 22:39
SudoHusika je napisao/la:
04 nov 2020, 22:31
Strašno sam kivan na Hajdara. A volim ga k'o brata. Fino, kulturno dijete i pravi borac. Samo mi je više muka čekati da ispolji taj talenat. Orah bi sazrio do sad yebemu život...
Sudo Ivica je igrace poput Hajdara najviše volio.Nisu to igraci koji potezom rješavaju utakmice ili svojim maestralnim potezima oduzimaju dah navijacima,to su igraci koji obavljaju samo destrukciju protivnicke igre i to raja ne primjecuje a to je jako jako bitna pozicija za svaku ekipu a niko nece da je igra.Svi hoce slavu a na ovoj poziciji je nemaš.

Tačno. To sam često i pisao za njega. Međutim, on ima poteškoća pri najobičnijem dodavanju prvom do sebe. O kontroli lopte i šutu neću ni da pričam. Mora puno puno bolje.
Da to sve ima igrao bi sad u Romi za godišnju platu od 5 miliona eura.Sa iskustvom koje bude sticao sve ce to bolje izgledati.Niko ne zna kako ce njegova karijera ici,ja ovo sve pišem iz razloga da neki shvate da je on mlad momak,fin,naše djete i da mu se da podrška umjesto samo kritika.Ne treba ga raja u pojam ubijati,meni je veceras bio najbolji.Moramo našoj djeci podršku dati.Što budemo imali više naše djece u derbijima više cemo pobjeda imati.Igraci iz drugih sredina ne kontaju šta je nama Derbi.

Kova991
Kontakt:

Post Postao/la Kova991 » 04 nov 2020, 23:32

Kako je počelo, dobro je završilo i nadam se da je ova tekma pokazala svima koliko bolje funkcionišemo sa više veznih bez krila. Borac je realno slabiji od kona, ali smo mi umorniji, međutim nadam se da ćemo krenuti s ovom postavkom od početka i dobit tekmu ako Bog da. Šteta što nismo iskoristili bolje malo veći broj prekida oko 16.

Jednu kritiku na pristup pojedinaca treba ipak istaći. Fascinantno mi je ponašanje fudbalera, koji je uz to i profesionalac, te planira izgraditi neku karijeru i zaradit novac, da ne kažem imati ambicije igrati ligu petice recimo. Mi često govorimo kako hajdar ne zna, kako je limitiran i sve to stoji, ali momak bar nema ponašanje neke curice ili djeteta kad pogriješi ili neko drugi pogriješi, tj. generalno kad se desi nešto što nije planiro. On griješi, ali je u glavi uporan i to pokazuje večerašnja tekma gdje je prvo poluvrijeme odigro katastrofalno, ali momak izađe u drugom i popravi sliku. A ovo pišem zbog ponašanja prije svega mujezinovića, onda veselinovića, a i asim spada u tu grupu (po belaju sve krila). Ove sezone je jedan od najboljih, forma mu je jedna od najboljih, odlučio neke bitne tekme poput širokog i ti dozvoliš sebi da nakon greške, njegove ili tuđe nebitno, ljutiš se i ponašaš se ko da ti se ne igra. Poslije tekme je jusufbegović to fino pokazao, mada ovo nije prvi put. Asim je isto tako pao, nakon što je otišao na klupu, a i veseli nikako da dođe sebi. Brate sredi glavu, imaš valjda neku ambiciju, dovoljno si zreo da znaš da može(š) pogriješit i da se greška može ispravit. Šteta da igrači ne pokažu svoj maksimum jer se ponašaju ko razmažena djeca koja nisu dobila igračku koju su htjeli. Nadam se da će se mustafa prije svega, a onda veseli i asim, što prije dohavizati i da neće dozvoliti da sad padnu, zbog sebe i želje, saamo što će željo ostati nekom drugom, a gdje će oni s takvim ponašanjem.

I još ikiću i kosoriću skinuti kapu i dati premije, kako znamo i umijemo. Najzaslužniji su od igrača, realno, što smo ovdje gdje jesmo, uz erića eventualno. Onakvo bacanje na glavu pri šutu rahmanovića, a nije prvi put (sjećam se kosorića u njegovom prvom mandatu i njegovog bacanja na glavu kad je spasio gol, ne znam dal je baš protiv kona bilo, al bi volio to naći). Svaka čast momcima na načinu kako nose plavi dres.

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 04 nov 2020, 23:34

Zeljeznicar sampion
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 04 nov 2020, 23:39

Ostaje zal sto amar odmah nije izasao u rombu sa bekricem i bojom, siguran sam da bi uzeli bar jedan razlike. A ne ovako fulis sa formacijom pa kad skontas da si fulio tu vec imas zaostatak.

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 04 nov 2020, 23:43

Bekrić mora igrati svaku od prve minute. Covjek prozivljava drugu mladost, haman da liči na onog od prije 10 godina.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 04 nov 2020, 23:43

Mi smo danas za razliku od prosla dva derbija igrali bez stevanovica,pavica,osmankovica,sipovica,kosjevskog
Ramovica,zaimovica,krpica.Samo su od derbija 1-3 igrali veseli,mesa i stilic

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2020, 23:44

Ne znam zasto nije krenuo Osim odmah sa 442 dal je kontao da ovi pretpostavljaju da cemo tako izaci pa isao na iznenadjenje, ali u startu mi smo izgubili 45 minuta jer mi ne mozemo funkcionisati protiv jakih ekipa ove lige u onoj formaciji. Prvih 30 minuta oni imali loptu, ali fakat sam se pitao da li igraci i jedni i drugi imaju mozak uopste kakve poteze su pravili. Mi smo izmjenom Veselinovic-Bojo napravili jos vecu konfuziju jer nit je Bojo znao sta igra nit je ikom ista jasno bilo zato primismo i gol i izgubismo se ko abdest. Kljuc nase lose igre u prvom bila je nasa losa formacija i vezni red. Mi smo njih u drugom ponistili sto se tice veznog reda pa ni Rahmanovic nije mogao nista konkretno uraditi. Njima cim smo zaprijetili iole ozbiljnije izgubili su se.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 04 nov 2020, 23:46

Kako nam uprava dobro radi i Amara izofiraše.Evo vjetkongovci sa papirima demantovaše Amara.Ni ovo još nikad nisam dozivio,ma mora se ovo sve rastjerati...milom ili silom

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 04 nov 2020, 23:47

LjoZee je napisao/la:
04 nov 2020, 23:22
Brkooo je napisao/la:
04 nov 2020, 23:19
Pohvalio bih Erica koji djeluje sigurno. Protiv Zrinjskog je imao fantasticnu odbranu kod rezultata 0:0. Protiv Radnika je imao fantasticnu odbranu i spasio nas kod rezultata 2:1. Veceras je bio dosta siguran, samo jos ispucavanja da popravi i nastavi ovako u kontinuitetu..
Brko, jesi li to ti ili ti je neko hakovao profil? :mrgreen:
Ja sam :mrgreen:

Kad vidim da neko igra dobro u kontinuitetu pohvalit cu ga, kad igra lose iskritikovati, a nemam ni problem sa tim da kazem da nisam u pravu ili da sam fulio u vezi nekog igraca.

Evo za Alispahica prvi ja nisam vjerovao da ce biti pojacanje kad je tek dosao iz Slobode. Pa onda me Mesa tako demantovao da mi je neopisivo drago sto sam pogrijesio jer sam mislio da mu je karijera skoro pa gotova jer je isao velikom brzinom prema dnu. Amar Osim ga je ozivio i sad covjek prozivljava drugu mladost.

Isto i za Erica. Ne mogu biti supak i reci da je trenutno los samo zato sto sam imao drugacije misljenje, odnosno mislio sam da nam je potreban kvalitetan golman a da Eric bude rezerva a ne rekreativac u vidu Fejzica. Trenutno je Eric vazan dio ekipe i svojim odbranama nam je donosio bodove. To je cinjenica. Nek nastavi i nek pokaze da ovo nije samo bljesak, kao ono kad je tek dosao i par utakmica bio dobar a ostatak ocajan. Nadam se da moze u kontinuitetu braniti na ovom sadasnjem nivou i ako je to moguce, da napreduje jos vise..

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 04 nov 2020, 23:49

04 nov 2020, 23:46
Kako nam uprava dobro radi i Amara izofiraše.Evo vjetkongovci sa papirima demantovaše Amara.Ni ovo još nikad nisam dozivio,ma mora se ovo sve rastjerati...milom ili silom

Mislim da Amar ovdje misli na prvobitni termin - 26.09 - vikend (nedjelja) između karinaševih utakmica između Budućnosti i Celtica.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 nov 2020, 23:52

04 nov 2020, 23:46
Nisu oni izofirali nista. Nasi su trazili sto se i vidi, ali su trazili i 28.10. da se igra sa Gorazde. Tad bi bilo Velez-Gorazde-Radnik-Sarajevo, a ne ovako kako je bilo. Nasi su tad mislili da se 21.10. igra sa Zrinjskim, ali Zrinjski trazio odgodio jer je htio Kup tad da igra kako je i planirano za sve. Moguce da su znali i za stanje u Sirokom jer je tad nekad i izaslo ono za Siroki da je korona i to. Fulili su poentu ovi iz Sarajeva skroz u svom saopstenju.

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 04 nov 2020, 23:53

Pa naravno da je Amar mislio na prvobitni termin. Spominjao je kuglice, kada je bio zrijeb pred sezonu. Kone se malo, sluzbeno, zajebunile.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 04 nov 2020, 23:55

Znači da nisam prolupao.

Ali naša raja polete da prvo pljucne po svojima. Yebiga...
Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Levin i 66 gostiju.