Sudo Ivica je igrace poput Hajdara najviše volio.Nisu to igraci koji potezom rješavaju utakmice ili svojim maestralnim potezima oduzimaju dah navijacima,to su igraci koji obavljaju samo destrukciju protivnicke igre i to raja ne primjecuje a to je jako jako bitna pozicija za svaku ekipu a niko nece da je igra.Svi hoce slavu a na ovoj poziciji je nemaš.SudoHusika je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:31Strašno sam kivan na Hajdara. A volim ga k'o brata. Fino, kulturno dijete i pravi borac. Samo mi je više muka čekati da ispolji taj talenat. Orah bi sazrio do sad yebemu život...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Je li moguce da smo samo jedan zuti dobili
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
Da mi je znati gdje nabrase 21 udarac za ovu statistiku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
3 boda da bude vise za gofna uz 2 prava pojacaja veznog i krilo mozemo to titule aBd svi skupa ko jedan moramo bit, iskreno ne znam za vas al ja se osjecam ko da smo pobijedili iz onakvog kriminalnog prvog pol smo se.vratili i razbili ih u drugom na kraju mogli pobijedit da smo malo vise snage imali to je KVALITET, upravo sto je pricao Osim da ce derbi pokazat gdje smo i sta mozemo, kakva god je ova ekipa vidjeli se da se ipak moze kad su pravi kada ne grijese i trude pitari lazni milioneri samo gledat moguSudoHusika je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:28Zato sam sad siguran da i Amar i igrači vjeruju da se može. 2 igrača na zimu i juriš, samo da ostanemo do zime u 3,4,5 pa i 6 boba.
Bit ce to dobro...
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
Aco,kad je Handžića potkačio s leđa
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Mislio sam i da Sehic dobio, dbr je idemo u Bl po 3 boda
Samo Kosoric kod nas. Ovi pred suspenzijom su prezivjeli za BL. 
Ima i gore u statistici da je samo 1 zuti kod nas.

Ima i gore u statistici da je samo 1 zuti kod nas.
-
- Kontakt:
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:39Sudo Ivica je igrace poput Hajdara najviše volio.Nisu to igraci koji potezom rješavaju utakmice ili svojim maestralnim potezima oduzimaju dah navijacima,to su igraci koji obavljaju samo destrukciju protivnicke igre i to raja ne primjecuje a to je jako jako bitna pozicija za svaku ekipu a niko nece da je igra.Svi hoce slavu a na ovoj poziciji je nemaš.SudoHusika je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:31Strašno sam kivan na Hajdara. A volim ga k'o brata. Fino, kulturno dijete i pravi borac. Samo mi je više muka čekati da ispolji taj talenat. Orah bi sazrio do sad yebemu život...
Tačno. To sam često i pisao za njega. Međutim, on ima poteškoća pri najobičnijem dodavanju prvom do sebe. O kontroli lopte i šutu neću ni da pričam. Mora puno puno bolje.
Željezničar za život cijeli!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Jel igrao tartar 

Ma svaka čast. Vratiti se nakon onakvog prvog poluvremena i odigrati bolje, čak biti bliži pobjedi protiv realno najjače ekipe u najboljoj formi. Kapa dole momci. Stvarno šteta što nemamo ni malo podrške od uprave, da možemo nešto izvarijantisati na zimu sa par igrača na ovim mjestima što škripe. Kako god podrška igračima i stručnom štabu, ovo što ste do sad uradili uz sve probleme je ravno čudu.
- MocMahale444
Pišaj sarajVooooo
Pišajjjj sarajvo
Pišaj sarajVooo
5arajVo malenooooo
Pišajjjj sarajvo
Pišaj sarajVooo
5arajVo malenooooo
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Utakmica traje 90 min.
Kad se pozornije pogleda sve,koliko se može na tv,onda se vidi kako jednom te istom igraču nešto odgovara ili ne.Za Hajdara sam govorio prije par godina,finale kupa protiv Krupe,da je budućnost.Ima još stvari koje može i treba popraviti ali nikad nije kasno.Drugo polurijeme je izdominirao večeras protiv kobiljoglavića i samo jako,biće to odlično.
ps Je li igrao Pidroooo?
Kad se pozornije pogleda sve,koliko se može na tv,onda se vidi kako jednom te istom igraču nešto odgovara ili ne.Za Hajdara sam govorio prije par godina,finale kupa protiv Krupe,da je budućnost.Ima još stvari koje može i treba popraviti ali nikad nije kasno.Drugo polurijeme je izdominirao večeras protiv kobiljoglavića i samo jako,biće to odlično.
ps Je li igrao Pidroooo?
Kako mislis Uprave?Dejan1921 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 23:10Ma svaka čast. Vratiti se nakon onakvog prvog poluvremena i odigrati bolje, čak biti bliži pobjedi protiv realno najjače ekipe u najboljoj formi. Kapa dole momci. Stvarno šteta što nemamo ni malo podrške od uprave, da možemo nešto izvarijantisati na zimu sa par igrača na ovim mjestima što škripe. Kako god podrška igračima i stručnom štabu, ovo što ste do sad uradili uz sve probleme je ravno čudu.

Ma nemaju oni sta pruzati vec noge na zimu nek se hvataju.
Koliko nama fale kvalitetna, prodorna i brza krila i lijevo i desno.
Nakon naseg gola toliko je prostora bilo za kontre da dotuces protivnika ali jbg..
Muka mi je vise od Veselinovica, sta je ono gluho i daleko bilo. Trcimo kontru u prvom poluvremenu, kod Mujezinovica lopta i Veselinovic se zaleti pravo u Mujezinovica i sudari se sa njim.
Gledas i ne vjerujes da osnovne kretnje covjek ne zna. Steta je sto se Mujezinovic poceo vracati na svoje fabricke postavke i ono njegovo peglanje lopte. Nikako da mu se to izbije iz glave.
Ljudi se cude sto Stilic igra lose, covjeku iza ledja trci Hajdarevic koji je sa loptom na vi. Cim udje Bekric, Stilic izgleda kao drugi igrac. Samo iz razloga sto sa njim moze odigrati dupli pas, moze mu odigrati obicno dodavanje bez da strahuje sta ce kasnije biti itd. Hajdarevic je u drugom poluvremenu bio solidan ali mislim i dalje da on nije kvalitet za Zelju.
Pohvalio bih Erica koji djeluje sigurno. Protiv Zrinjskog je imao fantasticnu odbranu kod rezultata 0:0. Protiv Radnika je imao fantasticnu odbranu i spasio nas kod rezultata 2:1. Veceras je bio dosta siguran, samo jos ispucavanja da popravi i nastavi ovako u kontinuitetu..
Samir Bekric
Mehmed Alispahic
Amar Osim

Nakon naseg gola toliko je prostora bilo za kontre da dotuces protivnika ali jbg..
Muka mi je vise od Veselinovica, sta je ono gluho i daleko bilo. Trcimo kontru u prvom poluvremenu, kod Mujezinovica lopta i Veselinovic se zaleti pravo u Mujezinovica i sudari se sa njim.

Gledas i ne vjerujes da osnovne kretnje covjek ne zna. Steta je sto se Mujezinovic poceo vracati na svoje fabricke postavke i ono njegovo peglanje lopte. Nikako da mu se to izbije iz glave.
Ljudi se cude sto Stilic igra lose, covjeku iza ledja trci Hajdarevic koji je sa loptom na vi. Cim udje Bekric, Stilic izgleda kao drugi igrac. Samo iz razloga sto sa njim moze odigrati dupli pas, moze mu odigrati obicno dodavanje bez da strahuje sta ce kasnije biti itd. Hajdarevic je u drugom poluvremenu bio solidan ali mislim i dalje da on nije kvalitet za Zelju.
Pohvalio bih Erica koji djeluje sigurno. Protiv Zrinjskog je imao fantasticnu odbranu kod rezultata 0:0. Protiv Radnika je imao fantasticnu odbranu i spasio nas kod rezultata 2:1. Veceras je bio dosta siguran, samo jos ispucavanja da popravi i nastavi ovako u kontinuitetu..
Samir Bekric

Amar Osim

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, manijakba i 40 gostiju.