FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stilic u formaciji 4231, a da su iza njega Alispahic i Hajdarevic ne moze nista. Dokazalo se milion puta, nije prvi put danas. Njemu treba neko onako ko Bekric i onakav sistem i ok je.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
"Mi žalimo što nismo igrali kada su oni bili umorni, a mi odmorni. To je malo prvenstvo čak i učinilo neregularnim", rekao je Osim i nastavio:
"Podsjetit ću vas da kada smo im mi pet komada spucali, prije toga su tri dana igrali protiv nekoga, a mi bili svježi jer smo igrali pet dana prije. Tačno znam zašto nisu htjeli igrati s nama kad su trebali i što su naštimali da igraju sada, ali gotovo je sada", rekao je Osim i dodao:
"Nismo zaslužili pobjedu iako smo imali Lendrićevu šansu na kraju. Bilo bi previše da smo pobijedili jer smo toliko sramotno odigrali u prvom poluvremenu. Mene bi bilo stid da smo pobijedili. Zahvaljujem domaćinu na, uprkos svemu, korektnoj igri. Bilo je nekih tenzija na klupi, ali je na terenu je sve bilo fer
NAKLON DO PODA, GOSPODARU FAMILIJE!!
RECI U LICE MAFIJAŠIMA!!
"Podsjetit ću vas da kada smo im mi pet komada spucali, prije toga su tri dana igrali protiv nekoga, a mi bili svježi jer smo igrali pet dana prije. Tačno znam zašto nisu htjeli igrati s nama kad su trebali i što su naštimali da igraju sada, ali gotovo je sada", rekao je Osim i dodao:
"Nismo zaslužili pobjedu iako smo imali Lendrićevu šansu na kraju. Bilo bi previše da smo pobijedili jer smo toliko sramotno odigrali u prvom poluvremenu. Mene bi bilo stid da smo pobijedili. Zahvaljujem domaćinu na, uprkos svemu, korektnoj igri. Bilo je nekih tenzija na klupi, ali je na terenu je sve bilo fer
RECI U LICE MAFIJAŠIMA!!
Željezničar za život cijeli!
- plavousrcu
- Kontakt:
Na kraju saberes i oduzmes, Sarajevo ima bolju ekipu mnogo, mi mnogo boljeg trenera. I to ti je to. Momci bravo, Brko nemoj samo reprezentaciju preuzeti.
Nas zadnji poraz je protiv Krupe.
SudoHusika je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:20"Mi žalimo što nismo igrali kada su oni bili umorni, a mi odmorni. To je malo prvenstvo čak i učinilo neregularnim", rekao je Osim i nastavio:
RECI U LICE MAFIJAŠIMA!!

Joj Amare, prekuco si igricu al ti ne halalim postavku u prvom poluvremenu! Ne mogu jednostavno! Oni su zreli da ih neko našuta i sami smo krivi što smo ih pustili da se razmašu.
Drugo poluvrijeme zakucavanje i usudit ću se reći da smo bili konkretniji nego oni u prvom. Šteta, za mene prosuti bodovi.
Drugo poluvrijeme zakucavanje i usudit ću se reći da smo bili konkretniji nego oni u prvom. Šteta, za mene prosuti bodovi.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mi ako uzmemo Borca sad u gostima, uvjeren sam da ce oni puci ko kokica. Željo volim tebe a njih ko ****!wolfie je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:23Joj Amare, prekuco si igricu al ti ne halalim postavku u prvom poluvremenu! Ne mogu jednostavno! Oni su zreli da ih neko našuta i sami smo krivi što smo ih pustili da se razmašu.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nije brate Bekric mogao citavu utakmicu ,morao je ovo ovako odraditi.Vidis da ni on ne vjeruje da smo ih natrcali u drugom poluvremenu .Nije bio siguran koliko mozemo.wolfie je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:23Joj Amare, prekuco si igricu al ti ne halalim postavku u prvom poluvremenu! Ne mogu jednostavno! Oni su zreli da ih neko našuta i sami smo krivi što smo ih pustili da se razmašu.
-
- Kontakt:
Zato sam sad siguran da i Amar i igrači vjeruju da se može. 2 igrača na zimu i juriš, samo da ostanemo do zime u 3,4,5 pa i 6 boba.
Željezničar za život cijeli!
Tuce i Meša su mi idoli, uzori, svaka im čast!KANA je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:25Nije brate Bekric mogao citavu utakmicu ,morao je ovo ovako odraditi.Vidis da ni on ne vjeruje da smo ih natrcali u drugom poluvremenu .Nije bio siguran koliko mozemo.wolfie je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:23Joj Amare, prekuco si igricu al ti ne halalim postavku u prvom poluvremenu! Ne mogu jednostavno! Oni su zreli da ih neko našuta i sami smo krivi što smo ih pustili da se razmašu.
Nebitno što su ostali prvi, ugasili bi ih da je Lendra zabio. Doduše, dosta i naših života bi se ugasilo..

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Iskreno, da se okrenem Borcu, mene jedne sekunde nije strah Borca ko Borca što se tiče ekipe.
Meni je Velež puno kompaktnija ekipa npr.
Mene je strah suđenja.
Al' sam siguran u pobjedu ako ga zabijemo na vakat.
Oni su apsolutno neuigrana ekipa radi kockara na klupi.
Meni je Velež puno kompaktnija ekipa npr.
Mene je strah suđenja.
Al' sam siguran u pobjedu ako ga zabijemo na vakat.
Oni su apsolutno neuigrana ekipa radi kockara na klupi.
Dobro neko napisa kako smo zaboravniSudoHusika je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:28Zato sam sad siguran da i Amar i igrači vjeruju da se može. 2 igrača na zimu i juriš, samo da ostanemo do zime u 3,4,5 pa i 6 boba.

-
- Kontakt:
Sta je sa onog Juricica
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ma ja teško je Njemackoj protiv Andore ali joj je protiv Spanije laganica.KANA je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:31Dobro neko napisa kako smo zaboravniSudoHusika je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:28Zato sam sad siguran da i Amar i igrači vjeruju da se može. 2 igrača na zimu i juriš, samo da ostanemo do zime u 3,4,5 pa i 6 boba.hajde sad vrati ono sto je Brko govorio poslije mladosti I krupe
kontas kakve gluposti ovaj valja cuj teze nego protiv pitara I svinjskog i prodje nekoliko kola I gospodar nam to i dokaze
A tako bruda ispade protiv slagera 0 bodova protiv dvije najjace ekipe koje zele igrati fudbal 4 boda I ja mu vjerujem ovo za raspored (da bi ih dobili da smo igrali kad je trebalo)HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:39Ma ja teško je Njemackoj protiv Andore ali joj je protiv Spanije laganica.KANA je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:31Dobro neko napisa kako smo zaboravniSudoHusika je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:28Zato sam sad siguran da i Amar i igrači vjeruju da se može. 2 igrača na zimu i juriš, samo da ostanemo do zime u 3,4,5 pa i 6 boba.hajde sad vrati ono sto je Brko govorio poslije mladosti I krupe
kontas kakve gluposti ovaj valja cuj teze nego protiv pitara I svinjskog i prodje nekoliko kola I gospodar nam to i dokaze
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 36 gostiju.