FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Čestitke Blazevicu. Kako smo se nadali u prvom extra smo se udali.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Izvinjavam se Blazevicu. Tatar mu nije mogao nista
Kako smo igrali prvo poluvrijeme na kraju nam ovo dodje ko pobjeda...idemo dalje! VTŽ
- imekorisnicko
- Kontakt:
Odlicno je Lendric odigro,u toj situaciji mu je golman dobro zatvorio. Koliko su prosla 2 derbija bile Amarove pobjede,toliko je ovaj njegov kiks. Kada smo poceli igrati svoju igru pokazali smo sto se borimo za titulu
ma nebi bilo realno da smo ih dobili,nego kontam da je Brko namjerno na ovo isao ocajno prvo da se sto manje potrosimo a onda u drugom da pokusamo jer smo imali paklen raspored.Nego ne mogu da vjerujem da smo ih u drugom natrcalitimpramosavePla je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:30Joj **** li ti fudbal, u prvom **** od do sto nas razvalise.
Sad mi zao sto nismo dobili.
Dobar bod na kraju krajeva.

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 04 nov 2020, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Lendrić je mentalni patuljak generalno, ne samo derbije (dobro, nije protiv Olimpika i sl.)
Zato ponavljam po 10 put, da su i Juričić i Zec bolje opcije na špicu. Zapravo i Hajrić je bolja opcija od njega.
Veceras je imao zicer za pobjedu, to se mora zabiti - ali ne zna i jbt ga.
Da pohvalim Blaževića i Hajdarevića
Zato ponavljam po 10 put, da su i Juričić i Zec bolje opcije na špicu. Zapravo i Hajrić je bolja opcija od njega.
Da pohvalim Blaževića i Hajdarevića

- grbavicka1921
- Kontakt:

Nisam ga kudio poimenice jer su svi kriminalni bili u prvom, al ga je zaključao stvarno.
Vidi se da su Korona prvaci i vijetnamska plastika.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Bod ravan pobjedi. Ono prvo poluvrijeme mi ne izlazi iz glave, horor. U drugom smo bili bolji, jos mogli i pobijedit. Mislim da bi se pitari bacali sa zgrada da Lendric dade ovo u 90-oj minuti.
Na kraju nemamo za cime zaliti.
Na kraju nemamo za cime zaliti.
Ako Samir ne dobije poziv u reprezentaciju je.bem im tetku u čarapu svima odreda.
💩💩
Blazevicu samo treba malo da se opusti,igra u nekom grcu.al u drugom poluvremenu se vidjelo da ima potencial.E.Zec malo odigrao al se vidi da nadolazi,neznam sta je da Stilom igra pod rucnom..
- PointBlank
- Kontakt:
Do kad ce frajer imati toliko kredita? Pa ja nikako nisam vidio Hajrica od prve, Juricica odavno.. ne moze biti gore od ovog.let3 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:33Lendrić je mentalni patuljak generalno, ne samo derbije (dobro, nije protiv Olimpika i sl.)
Da pohvalim Blaževića i Hajdarevića![]()
Prvo baš, baš loše
Drugo, Hajdar i Blažević svaka čast momci
Drugo, Hajdar i Blažević svaka čast momci
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Realno oba beka defanzivno odlična.
Hajdar koliko je očajan bio u prvom i koliko je kriv za gol, toliko nas je i čupao u drugom .
Štoperi, Kosorić odličan, Ikić manje siguran nego inače, Meša onako vala baš onako i onda ko u Mostaru nas isčupa i to na kakav način, Štila bože sacuvaj, Lendra se trudio
Ovo ostalo ne treba komentarisati
Bekrić Samir !
Hajdar koliko je očajan bio u prvom i koliko je kriv za gol, toliko nas je i čupao u drugom .
Štoperi, Kosorić odličan, Ikić manje siguran nego inače, Meša onako vala baš onako i onda ko u Mostaru nas isčupa i to na kakav način, Štila bože sacuvaj, Lendra se trudio
Ovo ostalo ne treba komentarisati
Bekrić Samir !
Što nas gotivi ovaj Nedim Jusufbegović
Prvo poluvrijeme nismo ni trčali. Drugo, odlično.

Prvo poluvrijeme nismo ni trčali. Drugo, odlično.
Velika greška Amara sa postavkom u prvom. Dobro je da je to svatio i brzo reagovao. Ja da sam sa igračima svaki dan vidio bih da je u ovom trenutku Bekrić naš najbolji igrač i da je igrao umjesto Štilića u prvom ubijeđen sam da nebi igrali onako ****, tačno vuče ekipu i daje joj potrebno samopouzdanje. Da se razumijemo nikakva velika igra ni u drugom poluvremenu, Bojo poslije povrede neprepoznatljiv, Hajdar svima vadi živce al u ovom trenutku nemaš drugu opciju, Mujezinović i Veseli ne znanju ni gdje su bili, al moram pohvaliti jednog igrača - Blažević baš, baš solidan večeras.
- Merakk1921
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme nikad gore izdanje naseg tima , al bukvalno nikad gore.. Drugo pol poceli da igraju i na kraju mogli do 1:2 .. ne znam sta im je u glavi, Hajdar prvo kriminalan, drugo pol najbolji pojedinac na terenu .. Bekric je odigrao vrhunski, Lendric u drugom pol odigrao dobro, ali nije to taj Lendra kojeg pamtim, Blazevic dosta dobar.. sve u svemu zasluzili smo bod
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Joj al' ću sad s merakom da čitam naše komentare..
Yebavo sam majke majcine, na kraju mi zao bodova.
Prvo poluvrijeme igrali ko kad smo kontali da bojkotuju, drugo k'o real izašli sa Ramosom u vidu Meše
Yebavo sam majke majcine, na kraju mi zao bodova.
Prvo poluvrijeme igrali ko kad smo kontali da bojkotuju, drugo k'o real izašli sa Ramosom u vidu Meše
Ljudiiiii ROMB je naša dobitna kombinacija da nam igra 11 panjeva
- imekorisnicko
- Kontakt:
malo sam se smirio ... rezultat je OK, ali popizdio sam kad ga lendrić nije zabio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.