FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Veseli nije trebao izlaziti. Cim je on izisao, mi smo primili gol. Sta vam to govori? Da bez Mladena ne mozemo
- plavousrcu
- Kontakt:
Ljudi su bolji i sva Prica tu zavrsava. Nismo mi izasli sa defanzivnom taktikom, Veseli i Mujezin po strani vise napadu okrenuti, Lendric u spicu, Stilic ne zna ni on sta igra. Samo razvoj situacije na terenu je takav da mi ko bunker igramo. Stilic mora napolje, ubaciti Ermina na njegovo mjesto. Pokusao bih sa Asimom umjesto Mujezina. Ne znam koga staviti umjesto Hajdarevica, ali lik ne moze igrati u Zelji. Ok biti medju 20, odraditi koju minutu.
-
- Kontakt:
NIJE NIKAKAV BOJKOT NI SVAĐA, ŠTA VAM JE? ŠTILI GOVORILI DA NE SMIJE PUCATI IZ INDIREKTA, ALI SMIJE JER SE PRAVILO PROMIJENILO PRIJE 2 GODINE.
Mi smo svi znali da mi nemamo kvaliteta da se hrvamo sa njima, ne znam zašto ovo jadanje i hrakanje ovoliko? Druga stvar što bar nisu više borbe prikazali, to je za svaku osudu.
Mi smo svi znali da mi nemamo kvaliteta da se hrvamo sa njima, ne znam zašto ovo jadanje i hrakanje ovoliko? Druga stvar što bar nisu više borbe prikazali, to je za svaku osudu.
Željezničar za život cijeli!
Ubio nas umor 

-
- Kontakt:
Možeš biti 20 klasa lošiji, ali ne smiješ biti ovolika pichkhurina. To je poraz.
Željezničar za život cijeli!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Bezbroj vidjenih derbija a da su nas pitari ovako nacepili i ucinili bespomocnim nikad još nisam vidjeo,ma ni blizu.15:1 omjer u šautevima,nismo dva pasa uspjeli sastaviti.Ovo je bruka.Ako se šta drasticno ne promjeni ne gine nam petica.
Zadnja izmjena: HapicaRadePaprica, dana/u 04 nov 2020, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Svi smo se bojali Blaževića, al kad je on ovakvoj utakmici kod nas možda i najbolji sve ti je jasno
Pa Mesa i jedini u nasoj ekipi zadrzi loptu,imali smo u posjedu istu 7 minuta od toga je Mesa imao sam 5 minuta istu,drugo je sto nema kome pasa odigrati..let3 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 19:31Vala ni Alispahić kao drugi def. vezni nije ništa bolji, ako cemo pošteno.
Realno svi redom su preloši, osim golmana. Štilić takođe ništa nije pokazao u prvom poluvremenu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
- kontrasviju
- Kontakt:
Može neko biti bolji i kvalitetniji od tebe, ali ne smiješ izgledati kao kantonalna ekipa u derbiju.
1921
Zato što se naši manekeni ne kreću bez lopte !!

Sramota. Hajd sto gubis 1-0, nije to nista nedostizno. Ali statistika... Ljudi nas ubili k'o mraz paprike. Daj Boze da ista izvucemo ovdje.
Seha nije fudbaler
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hrid bi opuco po golu.
Vadi Stilu vise **** te on
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Lendric igrac manje. Jednu loptu nije uspio zadrzati
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Blackwargreymon, Lokomotifa, MoSaZeLjo1921 i 44 gosta.