FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Merakk1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jesu nam igraci invalidi, al je Amar jos veci ako je Bekrica stavio na klupi koji je najbolji igrac ovih par kola, Lendrica stavio, ne pamtim kad je dobro odigro.. U nikakvoj formi
Ne sjećam se kad smo protiv **** ovako loše stajali. Užas. Jbg, valjda će biti bolje.
Samo Željo!
sve izbaci picke jedne. Na terminu bolje momci igraju
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Ma ne igraju ni oni nista, imali nekakav odbijanac Velksokog i ovu sansu kad su zabili. Truba tekma
-
- Kontakt:
Amarov mec. Budala vidi da Lendric ne moze skociti,zadrzati i okrenuti loptu. Tu je morao igrati Ermin.
Hajdarevic kao zadnji vezni izgubi 7-8 lopti, oni ga puste.
7 minuta drzali loptu, to je Mesa sam drzao.
Udje Bojo kojeg mozes odmah izbaciiti, i jedinog igraca koji ie probio izvadis Veselog.
Mujezinovic ograjisao,momak van sebe.
Izbaciti Lendrica,Hajdarevica i ubaciti Bekrica i Zeca.
Hajdarevic kao zadnji vezni izgubi 7-8 lopti, oni ga puste.
7 minuta drzali loptu, to je Mesa sam drzao.
Udje Bojo kojeg mozes odmah izbaciiti, i jedinog igraca koji ie probio izvadis Veselog.
Mujezinovic ograjisao,momak van sebe.
Izbaciti Lendrica,Hajdarevica i ubaciti Bekrica i Zeca.
**** li vam sve picke jedne najgore nase poluvrijeme sto pamtim u derbi tekmama sve je vcrs pogrešno od formacije i do taktike da se branimo kao da igramo protiv Bayerna
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Sta ba ne igraju Handzic mogao tri gola dat na kraju poluvremena. Nemojte srat.Manijaci19871921 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 19:20Ma ne igraju ni oni nista, imali nekakav odbijanac Velksokog i ovu sansu kad su zabili. Truba tekma
Ubili su nas u prvom. Prilaze nam sesnestercu kada zele, dok se mi ne mozemo sastaviti sa loptomManijaci19871921 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 19:20Ma ne igraju ni oni nista, imali nekakav odbijanac Velksokog i ovu sansu kad su zabili. Truba tekma
nasa noc traje danima
Amare ti si izabrao početno postavu. Izmjenom Veselog u 30 minuti priznaješ grešku. Al sad imaš izmjenu manje i imaš Boju umjesto Veselog a logično bi bilo da kod negativnog rezultata imaš Veselog u igri umjesto Boje. Kada jedan tim ima 15 udaraca na gol a drugi 1, kada jedan tim ima 70% posjed lopte onda se to zove sramota.
Njih zovemo nahakašima a ako je ko večeras nahakaš to smo mi.
Sad smo prinuđeni igrati i sa Bekrićem i sa Štilićem a po svemu je večeras trebalo krenuti sa Bekrić. Rezultat je super i ko zna može ovo sve preokrenuti. Šta mi znamo budemo vidjeli u nastavku.
Jesam li dobro vidio da se Štilić svađa sa nekim na našoj klupi nakon onog indirekta?? Nešto ne štima i čudne se stvari dešavaju. Samo malo hrabrije i imali bi rezultat a na ovaj kukavičluk nemam riječi...
Jer si JEDAN JEDINI...........
Šuti, 1-0 extra rezultat po prikazanom. Erić odbrani neke šanse.
Ubiše nas vijetnamci u prvom poluvremenu
presing po citavom ternu, otimaju Hajdareviću loptu na 30 metara od našeg gola, onaj Oremuš satro Mujezinovića, Mustafa se ne može ni okrenuti prema naprijed od njega....10x borbeniji vijetnamci od naših manekena
sramotan pristup.
Lendrić i Veselinović igraci manje na terenu, potpuno beskorisni, sreca po izbaci Veselog iz igre...ne zna šta ceka sa Lendrićem.
Ovako ako se nastavi, trica nam ne gine.
Ubiše nas vijetnamci u prvom poluvremenu

Lendrić i Veselinović igraci manje na terenu, potpuno beskorisni, sreca po izbaci Veselog iz igre...ne zna šta ceka sa Lendrićem.
Ovako ako se nastavi, trica nam ne gine.
Zreli smo za 3-4 pa mozda i 5. Ne ide pickasti pristup u derbiju. Da sam znao da ce ovako izaci ustedio bih dvije rolne tariguza
Hajdarevic, kakav antitalenat
Destrukcija mu je kao jaca strana, samo nam niste rekli vi koji ga branite da se to "destrukcija igre" odnosi na ekipu u kojoj igra a ne na protivnicku.

Destrukcija mu je kao jaca strana, samo nam niste rekli vi koji ga branite da se to "destrukcija igre" odnosi na ekipu u kojoj igra a ne na protivnicku.

Joj pitara karinasa normalna ekipa bi ovdje vec imala tri razlike.
7 minuta imali loptu
Hajdar se bavi destrukcijom nase igre
7 minuta imali loptu

Hajdar se bavi destrukcijom nase igre
Zadnja izmjena: HongKong, dana/u 04 nov 2020, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Destrukcija nase igre al' je ako nista fenomenalan u gradnji napada protivnika
Mislim da bih se ja manje prepao, a i bolji mi je onaj prednji zadnji pas
- Merakk1921
- Kontakt:
Koliko je decko los igrac ,najgori je taj mit da on lafo destruktivac a lik propuh
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 15 gostiju.