FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo je ne znam koja tekma zaredom da ne izlazimo u istom sastavu ko kolo prije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I mene je malo razočarao sastav, al osimu vjerujem. Očigledno je cilj biti čvršći nazad, a sa krilima probati trčati kontre..sve u svemu skeptičan sam više, nakon sastava, al ako Bog da da nam osim i svi ovi na terenu začepe usta.
Jučer je juričić trenirao, a danas ga nema. On je završio valjda s koronom, pa ne znam šta je u pitanju.
Sretno plavi, a mi braćo trebamo ostati podrška kako god završilo večeras.
Jučer je juričić trenirao, a danas ga nema. On je završio valjda s koronom, pa ne znam šta je u pitanju.
Sretno plavi, a mi braćo trebamo ostati podrška kako god završilo večeras.
Brate tvoja sramota

- Merakk1921
- Kontakt:
0:0 sa dvije poluprilike hahahha
- dubioza144
- Kontakt:
Jedan na jedan igraj Ivanee
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
A gdje sam psovao ?Nemoj mene prozivati kao navijaca jer ne znas ko sam.Da znas sutio bi ko....
23
Gdje Braconi? Kako je on podnio ovaj sastav? 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
jarane lupi se svojom knjigom po glavi i dodji sebi prica se vec sedmicu dana da sinisa ima koronu i da nece igrati i ti kazes neka ne igra sinisa smrad

Nema koronu,al zato prica pitarima i sta treba i sta ne treba.Znas na sto mislim?Dino.
23
-
- Kontakt:
Oj Blazevicu odigraj bar malo bolje, a evo kise nama uvijek sretne, jos prazno kosevo i to volimo, gledam sa sretnog mjesta pa idemo lagano uzeti smece sa koseva
Ja bi licno volio milicevica umjesto sehica i zeca umjesto veselinovica
Zabijamo gol u prvih 15-20 min 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Sjetite se šta je vazda govorio vaš brat Irfo, Siniša je po pravilu bio uvijek najgori na derbijima 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Nije se moglo ni ocekivati da cemo izaci sa dva napadaca na kosevo
U ovoj postavi iskreno ne znam ko bi trebao da trči (osim možda Hajdarević), ali Amara valjda zna šta radi.
Momci hrabro i sa srečom. Nit su oni toliko dobri, nit mi toliko loši.
Momci hrabro i sa srečom. Nit su oni toliko dobri, nit mi toliko loši.
Sastav realan. Ne znam sta ste se Hajdarevicu natovarili na kosti, on je najbolji defanzivac u veznom redu. Mi u ovoj utakmici nismo favoriti, realno. Ne mozes na njih krenuti sa Zecom i Bekricem, nisu Radnik.
Nasa najveca sansa su serbecic i dupovac