Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Treba uvest pravilo da moraju znat savršeno jezik, mada tad ni ovi domaći profesionalci ne bi mogli prismrdit repki. 

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- AndreWilliams
- Kontakt:
Mirso potpuno nebitan lik u cijeloj priči i dobronamjeran savjet bi mu bio da se kloni foruma i društvenih mreža, jer na taj način samo šteti pravilnom profesionalnom razvoju djeteta. Iza zatvorenih vrata OK, sve drugo kontraproduktivno.
DonerKebab je napisao/la: ↑03 nov 2020, 18:58Mozete vi pricati sta hocete ali je Svedska liga za dlaku jaca od BH lige. Sarajevo je recimo izbacivalo Helsingborg, Orebro..
Daj boze da bude igrac od Anela ali isto tako moze zavrsiti kao Sead Hajrovic..

Mene je stid ovo procitati. Vjerujem i mnoge druge. Nemoj Donere vise, svega ti. Bolje je nekad presutiti nego svasta pricati/pisati.
@igrajlopte 🐦
- Chapman1886
- Kontakt:

ma ovi kjud se zahebavaju,nemoguće je biti deluzioniran.još će nas ubjeđivati kako bi malmo bio u borbi za opstanak sa olimpikom

Samo Sloboda | COYG
Poenta je u tome sto ovakvi komentari nisu ni zayebancije ni spin ni trollanje. Ja prvi sam ispocetka kontao ma pusti trolla bla bla.. Vec pojedinci (da li dijeca ne znam) vjeruju u to sto pisu i to se vidi po razlicitim pdf.. To je jos zastrasujuce. Ja prvi bi bio sretan da imamo ligu gdje bi se pishali po svedjanima, slovencima, hrvatima, dancima.. ali kada znas da si miljama i miljama od toga, tesko je mozak varati da je situacija drugacija.Chapman1886 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:07
ma ovi kjud se zahebavaju,nemoguće je biti deluzioniran.još će nas ubjeđivati kako bi malmo bio u borbi za opstanak sa olimpikom![]()

Momak se povezuje naprimjer sa Chelseam, dodji par pojedinaca i ismijava njega, klub, ligu..

Volio bi da svako od ti imaju priliku da udju na stadion Malmea i da vide u kakvim okolnostima taj tim igra, yebeni space shuttle kada sam vidio vlastitim ocima sta sve stadion posjeduje. Da ne pricamo o stadionima u Stokholmu itd. Iz Allsvenskana se prodaje svake godine igraci za desetine i desetine miliona eura dok je kod nas 200,000 eura za najboljeg igraca premija.
Ali ja, za dlaku smo tu negdje..

@igrajlopte 🐦
nije za dlaku jaca, nego za 2-3 dlakiceReX je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:06DonerKebab je napisao/la: ↑03 nov 2020, 18:58Mozete vi pricati sta hocete ali je Svedska liga za dlaku jaca od BH lige. Sarajevo je recimo izbacivalo Helsingborg, Orebro..
Daj boze da bude igrac od Anela ali isto tako moze zavrsiti kao Sead Hajrovic..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mene je stid ovo procitati. Vjerujem i mnoge druge. Nemoj Donere vise, svega ti. Bolje je nekad presutiti nego svasta pricati/pisati.

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Ima li u našoj domaćoj ligi igrač od 22 godine koji je među 5 najboljih igrača lige?
Druze Rex pusti kerove neka laju. Zna svako kakvu su rupu od drzave stvorili. Da su ozbiljni kao drustvo bili bi privlacni za investitore.
Da znaju sta u nogometnom smislu igrali bi ligu sampiona i euro ligu. Ovako su zadnja rupa u europi i svako ih izbjegava.
SDA klosari.
Da znaju sta u nogometnom smislu igrali bi ligu sampiona i euro ligu. Ovako su zadnja rupa u europi i svako ih izbjegava.
SDA klosari.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Propo je gdje god ode jer svedska ljiga mu je kapak tu mu ide i neka se drzi svedske hvala lp
sta covjce pricas, pa vidi sam
skocio ali protivnicki igrac glavom prebacio loptu
onda cipetic nije zaustavio, pa onda sanincanin nije zaustavio....i kako je to onda Anelova gresak ???
ako dva odbranbena igraca polije anela ide direktno na igraca i on ih predribla , kako moze onda Anelova greska biti?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- ASD
- Kontakt:
Pa on je prvi izgubio duel koji je trebao dobiti. Totalno pogrešno procijenio let lopte.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Pa može, jer nije iz Saraj'va
Poluprofesionalni klubovi. Rupe bez dna. Klasična mjesta gdje se sarajevski uhljebi smjeste, i kroz te strukture guraju onog koji plati više. I ne samo Saraj'vo, svi su takvi.

Poluprofesionalni klubovi. Rupe bez dna. Klasična mjesta gdje se sarajevski uhljebi smjeste, i kroz te strukture guraju onog koji plati više. I ne samo Saraj'vo, svi su takvi.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ovo je bas za ibreta, decka napadati sto ga je lopta preletila a isli Cipetic i Sanicanina i obadvojicu predribla protivnicki igrac i zabije giol, i onda Anelova greska, ma daaaaaaaaaaj

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Znaš koliko Džeko ovih duela dobije, al' nađe se neko sposoban iza da pokrije, i izbije loptu. U ovom slučaju obojica iza pogriješe i kažu kriv Anel.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Chapman1886
- Kontakt:
Nije kriv samo Anel ili samo Cipetic i Sanicanin nego su krivi i Anel i Branimir i Sinisa.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 15:48Znaš koliko Džeko ovih duela dobije, al' nađe se neko sposoban iza da pokrije, i izbije loptu. U ovom slučaju obojica iza pogriješe i kažu kriv Anel.![]()
Eto cak je i nacionalni kljuc ispostovan.
Daj Konzerva sto se prepirete sa tim domacim kerovima poput bibera. Pusti budale. Krivo im sto njihovo domace smece nije u stanju dalje dogurati od erdogansporova. Ovi momci sve mogu sami postici jer nisu ovisni o ovim sda klosarima.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Njegova je greška njih dovela u tu situaciju.
Pogledaj ponovo. Lopta nije bila brza , mogao je to očistiti bez problema. Problem je bio što se loše kretao i ostavio prostor protivniku.
Ne pljujem ga nimalo. Sviđa mi se kao igrač, ali ovdje je najviše kriv.
Džeko je napadač.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 15:48
Znaš koliko Džeko ovih duela dobije, al' nađe se neko sposoban iza da pokrije, i izbije loptu. U ovom slučaju obojica iza pogriješe i kažu kriv Anel.![]()
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 04 nov 2020, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
- robertkosar
- Kontakt:
Anel car pred golom !! Gledam ga kako galami na svog goldjiju Drljacu sto nije izisao pokupit loptu u petercu

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Čuj Džeko je napadač, eto nisam znao
Večeras najveći evropski derbi, valja gledat magiju premijer lige
Očekujem i kakve nerede, da se ovi simpatizeri i tzv. navijači naloču i razbiju gdje šta, u duhu sporta naravno. 

Večeras najveći evropski derbi, valja gledat magiju premijer lige

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.