Da si pratio te zajednicke tekme na tvu umjesto sto si mozda rezultate na istoimenoj aplikaciji saltao znao bi da je to bilo sve osim tamburanja. Od kako je VAR uveden Real je prosjek teski, trebali su i sinoc i u Gladbahu jos vise bodove prosut, vile ih nosaju. Nadam se da ce to naderat neko tipa Citya Poola ili nas npr. Nemamo se sta vas pazit, pa svaki spanski list je objavljivao kako je Bayern pokraden u svakom mecu protiv Reala. Spanska ciganija pa to ti je, jedino sto su spanci izbacili a da valja je Nadal i nista vise.mrsic07 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 13:05Realno, ako vas je iko tampuro u zadnje vrijeme to je bio Real Madrid, al cinjenica da bi se lose proveli da igraju u skorije vrijeme, jer Bayern je bas jak, dok Real se jos trazi..Opet, ako Real prodje grupnu fazu, do februara ima dosta vremena, tako da, pazite se.
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Bayern je trenutno najjača ekipa u evropi, i gotovo bi svakog dobio u dvomaču da sse sad igra završnica lš.
Ko zna kakvi će biti u martu, aprilu, korona, povrede, pad forme.
Ljudi omalovažavaju Bayern, tačno trolovi svjetskih razmjera znaju ovdje biti.
Ko zna kakvi će biti u martu, aprilu, korona, povrede, pad forme.
Ljudi omalovažavaju Bayern, tačno trolovi svjetskih razmjera znaju ovdje biti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Chapman1886
- Kontakt:
ne branim ja nikoga već samo govorim realno,bajern je najača ekipa europe i glat brane titulu prvaka a liverpul će ispasti već u 1/8 finala,ni grupu nisu zaslužili proći,autogol i masa promašenih zicera ajaksa,jedva na guzove nekakav mdithdjajaland kod kuće pobjedili i sinoć nimalo realan rezultat protiv atalante.više sreće nego pameti a i to sve zahvaljujući neiskusvtu protivnika...siguran sam da u bajernovoj grupi bi se liverpul grčevito borio za treće mjesto i eruopa ligu.nerkolfc je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:27Da nisu pijan? Kad branis kobasicare sa prvih linija
Samo Sloboda | COYG
Najjace je kako se omalozava 5 ekipa i trenera da bi se spustio Bayern. Ne valja osmica Barci, cvrka Atleticu, sedam Tottenhamu,sedam Chelseaju, osvojena LP sa svim pobjedama, najduzi streak pobjeda u LP koji jos traje - 14... Ekipa koja zabija u prosjeku 4 gola je precijenjena

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Chapman1886
- Kontakt:
ma tu su podkapacitirane osobe,ne znam kako znaju upaliti računar i pisati ove gluposti
Samo Sloboda | COYG
Znao sam kako ces odgovoriti. Da si ti gledao onih 4:0 u Minhenu, znao bi o cemu govorim. Izgleda da ti tu utakmicu nisi gledao.Goretzka je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:29Da si pratio te zajednicke tekme na tvu umjesto sto si mozda rezultate na istoimenoj aplikaciji saltao znao bi da je to bilo sve osim tamburanja. Od kako je VAR uveden Real je prosjek teski, trebali su i sinoc i u Gladbahu jos vise bodove prosut, vile ih nosaju. Nadam se da ce to naderat neko tipa Citya Poola ili nas npr. Nemamo se sta vas pazit, pa svaki spanski list je objavljivao kako je Bayern pokraden u svakom mecu protiv Reala. Spanska ciganija pa to ti je, jedino sto su spanci izbacili a da valja je Nadal i nista vise.mrsic07 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 13:05Realno, ako vas je iko tampuro u zadnje vrijeme to je bio Real Madrid, al cinjenica da bi se lose proveli da igraju u skorije vrijeme, jer Bayern je bas jak, dok Real se jos trazi..Opet, ako Real prodje grupnu fazu, do februara ima dosta vremena, tako da, pazite se.
Da, bilo je gresaka u korist Reala, kao sto je bilo i za Bajern. Pogledaj greske iz utakmice, vidjet ces da je bilo na obje strane.
Koji spanski list, mozda onaj iz Barcelone, njima je bitno Real popljuvati, njima vi niste interesantni. Kazem, do februara ima dosta, al Real se nije i nikad nece bojati jbn Bajerna.
- Dnjipropetrovsk
cuj kimmich gnabry goretzka davies muller ko rendom imena kad uzmes masterliga tim na pesuharden je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:41Najjace je kako se omalozava 5 ekipa i trenera da bi se spustio Bayern. Ne valja osmica Barci, cvrka Atleticu, sedam Tottenhamu,sedam Chelseaju, osvojena LP sa svim pobjedama, najduzi streak pobjeda u LP koji jos traje - 14... Ekipa koja zabija u prosjeku 4 gola je precijenjenaIzgleda Kimmich, Gnabry, Goretzka, Davies, Muller itd nisu individualno dovoljno jaka imena da bi imali epitet najjace ekipe.
![]()

Druze TIto, mi ti se kunemo.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ti nisi realan, Samo hejtas Liverpul.Chapman1886 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:38ne branim ja nikoga već samo govorim realno,bajern je najača ekipa europe i glat brane titulu prvaka a liverpul će ispasti već u 1/8 finala,ni grupu nisu zaslužili proći,autogol i masa promašenih zicera ajaksa,jedva na guzove nekakav mdithdjajaland kod kuće pobjedili i sinoć nimalo realan rezultat protiv atalante.više sreće nego pameti a i to sve zahvaljujući neiskusvtu protivnika...siguran sam da u bajernovoj grupi bi se liverpul grčevito borio za treće mjesto i eruopa ligu.
Gnabry je onaj Castolo a Minanda je Muller. Jaric je Sule a Davies je Dodo. Iouga je Goretzka a Neuer je Ivarov.
Lewat je naravno Ordaz.
Lewat je naravno Ordaz.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Chapman1886
- Kontakt:
Ne gubi ni doma ni na strani.

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 04 nov 2020, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Chapman1886
- Kontakt:
u srazu bajerna i liverpula bavarci bi postigli 5+ golova ukupno,bilo bi i više da se napuhani van dijk nije povrijedio.
Samo Sloboda | COYG
Bayo voli izgubiti kući od Madrida više neg se hljeba najesti.
A tek što vole finala gubiti u vlastitoj avliji...
A tek što vole finala gubiti u vlastitoj avliji...
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Chapman1886
- Kontakt:
pa dobro samo je real veći klub od bajerna generalno,nije to bruka.
Samo Sloboda | COYG
Znamo kako je Madrid prolazio u duelima sa Bayernom dok je suđenje bilo na nivou.
Zbog straha od Bayerna su ih nazvali bestia negra.
Zbog straha od Bayerna su ih nazvali bestia negra.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Navijači Reala bi se trebali više pozabaviti Borussiom Monchengladbach i ostalim timovima koji se nalaze u njihovom trenutnom rangu.
To 4:0 je cisto posteno i zasluzeno isto kao i 2012 kad je Bayern prosao na penale a realno smo vas u obje tekme raznijeli sansama i fudbalom. Tu smo 1:1.mrsic07 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:51Znao sam kako ces odgovoriti. Da si ti gledao onih 4:0 u Minhenu, znao bi o cemu govorim. Izgleda da ti tu utakmicu nisi gledao.Goretzka je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:29Da si pratio te zajednicke tekme na tvu umjesto sto si mozda rezultate na istoimenoj aplikaciji saltao znao bi da je to bilo sve osim tamburanja. Od kako je VAR uveden Real je prosjek teski, trebali su i sinoc i u Gladbahu jos vise bodove prosut, vile ih nosaju. Nadam se da ce to naderat neko tipa Citya Poola ili nas npr. Nemamo se sta vas pazit, pa svaki spanski list je objavljivao kako je Bayern pokraden u svakom mecu protiv Reala. Spanska ciganija pa to ti je, jedino sto su spanci izbacili a da valja je Nadal i nista vise.mrsic07 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 13:05
Realno, ako vas je iko tampuro u zadnje vrijeme to je bio Real Madrid, al cinjenica da bi se lose proveli da igraju u skorije vrijeme, jer Bayern je bas jak, dok Real se jos trazi..Opet, ako Real prodje grupnu fazu, do februara ima dosta vremena, tako da, pazite se.
Da, bilo je gresaka u korist Reala, kao sto je bilo i za Bajern. Pogledaj greske iz utakmice, vidjet ces da je bilo na obje strane.
Koji spanski list, mozda onaj iz Barcelone, njima je bitno Real popljuvati, njima vi niste interesantni. Kazem, do februara ima dosta, al Real se nije i nikad nece bojati jbn Bajerna.
Svaki susret poslije 2014 godine smo bili i jaci i bolji,nisu se desavale sudijske greske vec lakrdije sramota preseravanja itd itd. Budi siguran da nas ne bi nikad prosli da je bilo Var-a. Al nema veze sad sve dolazi na naplatu, ne mozete dobiti 4 klub u Njemackoj, spasavate bod i tu ste gdje jeste. Bojite se Bayerna i bojat cete se uvijek.
Ali šta je sa ovim imaginarnim strahom od Bayerna. Igraju u privatnoj ligi kao i PSG, niko se PSGa ne boji. Uzeli ovu zadnju bezveznu LP i sad kao najbolja ekipa ikad.
- Centre forward
- Kontakt:
Madridisti da zahvale Pepu što su tom Bayernu uradili šta su uradili. Mnogo lošiji Bayern kroz historiju nije tako prolazio sa Realom, i obrnuto. Mrzi me da tražim ali mislim da je omjer divova " tu negdje". Najveća tekma u Evropi. Zamisli to finale ove godine :RayBan:
I da, Lewandowski je bolji od Suareza. Kako igra, to treće mjesto najboljeg stijelca LP je zapečaćeno na duži period. Prva dva su vanzemaljci i nedodirljivi.
I da, Lewandowski je bolji od Suareza. Kako igra, to treće mjesto najboljeg stijelca LP je zapečaćeno na duži period. Prva dva su vanzemaljci i nedodirljivi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.