Ona sezona 13/14 čini mi se, kada je dao 31 gol bez ijednog penala je najbolje u ovom stoljeću uz prošlogodišnju Lewinu od devetki (a da se ne zovu Ronaldo ili Messi).delinjo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 02:14Svakako trenutno bi svi mi uzeli Lewu ali kad bi u opticaju bio onaj Suarez iz Liverpoola ehh to je dilema![]()
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Momcina si ,bas u svemu se slazem sa tobomdirkules je napisao/la: ↑04 nov 2020, 02:21Ona sezona 13/14 čini mi se, kada je dao 31 gol bez ijednog penala je najbolje u ovom stoljeću uz prošlogodišnju Lewinu od devetki (a da se ne zovu Ronaldo ili Messi).

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ima još jedna sezona koja može u ovaj rang, kako smo je zaboravili

Dobro hajde imam na umu da je tad bio ipak malo drugaciji fudbal

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Klasa je vječna bez obzira na razlike tada i sada, prime Henry mi je savršena devetka u stvari tada je bio ispred svog vremena. Ovo danas koliko se od napadača traži da učestvuje u igri (kao u slučaju Lewe, Benza..) skoro da je postalo uobičajeno da napadač mora imati igru i razumijevanje izvan šesnaesterca, jedan od rijetkih takvih tada je bio Henry, da ne bude klasični sidraš, da ne čeka loptu na tasni, da se izvlači na strane, da ulazi u zone ofanzivnih veznjaka. Ili je to razlika u klasama napadača ili vremenadelinjo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 02:34Dobro hajde imam na umu da je tad bio ipak malo drugaciji fudbal![]()

Čuj ti ovog @delinja o čemu on raspravlja u 3 ujutru
Ma Henry jest bio dobar igrac, al' ne znate vi kako je Mane laktom udario Tierneya a nije dobio crveni..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ne sviđa mi se ovaj post, kreč za Livarpul.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Bayern dominira u poslednjih recimo pola godine, bez problema šiba sve odreda, i onda dođu ljudi i opet kažu to je loše.
Pa ako je Bayern loš šta su ostali?
Pa ako je Bayern loš šta su ostali?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kompleksi izbijaju iz njih,skoro da nema ekipe koju Bayern nije natamburao u zadnjih godinu dana, a i one koje su izbjegle svaki vid te katastrofe zahvaljuju Bogu i dan danas. Mislim na City i Real prvenstveno.
Bayernu se potrefile karte da su im igrači imali puno odmora do Lige Prvaka pa su osvojili tu titulu koja se neb trebala normalno brojati nigdje i unijeli taj momentum u ovu sezonu. Pad im stiže u februaru i martu.
Liverpool je jednom pobijedio Bayern 1-3 na Allianz Areni i to je veliki uspjeh ekipe sa Anfielda.
Realno, ako vas je iko tampuro u zadnje vrijeme to je bio Real Madrid, al cinjenica da bi se lose proveli da igraju u skorije vrijeme, jer Bayern je bas jak, dok Real se jos trazi..Opet, ako Real prodje grupnu fazu, do februara ima dosta vremena, tako da, pazite se.
Dugo nisam gledao dvije gore ekipe nego jučer.Al najfascinantnije od svega mi je da je ovaj smiješni Real dobio Barcelonu nedavno

A tek da je takva Barcelona rutinski dobila Jomu u gostima

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 04 nov 2020, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Chapman1886
- Kontakt:
Sve 4 ekipe su u teškom qurcu. Pravo bi pišanje bilo kad bi Atletico i Milan još uzeli ligu i kup.
"We need to suffer. And we need to fight."
Barcu koja je u najtežoj klupskoj krizi u zadnjih 20 godina, koja nema ni uprave ni trenera. Ne vidim ništa smiješno.
Nek se kurche dok mogu, jer kad se klub stabilizuje valja im trpiti katalonski zulum i primati petice

Liverpoolu će najveći uspjeh ove sezone biti pobjeda protiv Atalante.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da nisu pijan? Kad branis kobasicare sa prvih linija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.