AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AS Roma
Sa Smallingom to je već druga priča ...
Spinazzola se kreće nevjerovatno , odlično se ubacuje , baš ima dobar tajming , driblinzi manje više ali završnica a la Florenzi majko mila , katastrofa živa ...
Pedro je pogodak sezone već sada , " ljigavac " koji je uvijek na pravom mjestu , preiskusan je ...
Važna pobjeda , ja sam zadovoljan igrom .
Fonseca je dobar trener , treba ga zadržati što duže.
Spinazzola se kreće nevjerovatno , odlično se ubacuje , baš ima dobar tajming , driblinzi manje više ali završnica a la Florenzi majko mila , katastrofa živa ...
Pedro je pogodak sezone već sada , " ljigavac " koji je uvijek na pravom mjestu , preiskusan je ...
Važna pobjeda , ja sam zadovoljan igrom .
Fonseca je dobar trener , treba ga zadržati što duže.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Fonseca je meni top trener. Boljeg ne mozemo dovesti a sa ovakvom ekipom on radi cuda ako cemo realno.Volio bih da napokom neki trener ostane duze a ne da konstantno mjenjamo. Od toga nema hajra.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Znam da je ovo što će sada reći totalno nerealno, ali zamislite kada bi u prelaznom roku doveli El Shaarawy-a (to je gotovo sigurno), Milika (koji sigurno ide negdje, ali pitanje je da li mu mi odgovaramo) i spominje se sada u priči čak i Eriksen.
Pa čak da jedan od njih dođe bilo bi odlično!

""Yes it is true, I am a Roma fan. After every Ajax game, the first thing I do is to look at the Roma score. When I was 9 and used to play Fifa Manager 2001, I would always choose Roma. I would love to wear Roma's shirt someday...".
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Milik nam ne treba , bezveze igrač koji traži puno para ...Surreal je napisao/la: ↑03 nov 2020, 15:36Znam da je ovo što će sada reći totalno nerealno, ali zamislite kada bi u prelaznom roku doveli El Shaarawy-a (to je gotovo sigurno), Milika (koji sigurno ide negdje, ali pitanje je da li mu mi odgovaramo) i spominje se sada u priči čak i Eriksen.
""Yes it is true, I am a Roma fan. After every Ajax game, the first thing I do is to look at the Roma score. When I was 9 and used to play Fifa Manager 2001, I would always choose Roma. I would love to wear Roma's shirt someday...".
Eriksen bi nam najviše odgovarao , to bi bio pravi potez .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
Majko mila da ne bi gluposti za 0:3 sada bi bili prvi
Pedro mašina , Mkhitaryan beton i zabija i asistira , Fonseca lagano pravi vrlo dobar tim

Pedro mašina , Mkhitaryan beton i zabija i asistira , Fonseca lagano pravi vrlo dobar tim

Igramo odlicno a konstantno napadamo. Konacno uzivanje u igri
. Bukvalno smo jos uvijek bez poraza sem one gluposti sa Veronom.

A svi smo vas projicirali ispod 6 mjesta.

Nije loše ovo, nakupili ste šaku Španaca koji nisu neka imena, ali znaju lopte i sve skupa nema nekih zvijezda niti ega. Obzirom na sve, pogotovo upitnu odbranu ide dobro.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- LlullSergio
- Kontakt:
Ne bi bas prvi bili, ali vise nego iznenadjen sam igrama Rome.
Pedro je pogodak za Talijansku ligu realno.
Pedro je pogodak za Talijansku ligu realno.
Ma mozda i zavrsimo ispod 6 mjesta jer nikad ne znas s Romom al ovo za sad je fenomenalno.Dosta mladih igraca koji znaju igrati i ne boje se nikoga.Dobro je ovo Fonseca poslozio a sto je najvaznije nema ni pritiska

Super igra u prvom poluvremenu.
Volio bih vidjeti nekog iz Primavere u nastavku.
Volio bih vidjeti nekog iz Primavere u nastavku.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Igraci iz Premiershipa ne mogu ne valjati, pogotovo u klubu kao sto je Roma:
Dzeko, Mikhitarijan, Pedro, Smalling, do jucer Kolarov.
Da je nafatati jos jednog ili dvojicu u januaru, mozda Eriksena i jos jednog stopera recimo...ah, ah.
Dzeko, Mikhitarijan, Pedro, Smalling, do jucer Kolarov.
Da je nafatati jos jednog ili dvojicu u januaru, mozda Eriksena i jos jednog stopera recimo...ah, ah.
Teško zatišje, ima li koga uopće ili ću postati kao Chini na temi Lazija.
Šta očekujete večeras?
Šta očekujete večeras?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Zadnjih sezona Roma je pobjedjivala Napolija kad ni najmanje nisam očekivao, i obrnuto, gubili su kad sam ocekivao pobjedu. 
Zbog forme u zadnje vrijeme mislim da Roma nece izgubiti veceras, a nadam se i pobjedi.

Zbog forme u zadnje vrijeme mislim da Roma nece izgubiti veceras, a nadam se i pobjedi.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
U prvoj rečenici je odgovor.

Zelje i ocekivanja iz zadnjeg dijela posta ponistava prva recenica.

A stvarno sam ocekivao vise. Roma je dobro izgledala u zadnje vrijeme a s dr.strane nije to vise onaj Napoli s "atomskim" fudbalom. Ali eto, sinoc su ih bukvalno unistili u svakom smislu. Sreca pa je i kosarka bila u isto vrijeme.

- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ma de, zezam se. U zadnje vrijeme je nemoguće pogoditi rezultate, kladionice se bogate iz dana u dan.hurem je napisao/la: ↑30 nov 2020, 09:16U prvoj rečenici je odgovor.
Zelje i ocekivanja iz zadnjeg dijela posta ponistava prva recenica.
A stvarno sam ocekivao vise. Roma je dobro izgledala u zadnje vrijeme a s dr.strane nije to vise onaj Napoli s "atomskim" fudbalom. Ali eto, sinoc su ih bukvalno unistili u svakom smislu. Sreca pa je i kosarka bila u isto vrijeme.![]()

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Prvo crveni za Pedra i onda ovaj ponisten gol.Kad nece nece a taman kontas moglo bi se ostati u vrhu tabele.
Poraz od napolija ok, mada je moglo drugačije da se pametnije ušlo na utakmicu i da je branio Pau a ne očajni Mirante. I jučer je dobio gol za 60m nije bio ni blizu lopte

embrace the chaos
Ma kakva Roma i transfer rok.Vise vjerujem da cemo se dodatno oslabiti i prodati mozda Dzeku nego sto cemo se pojacati.Liga Prvaka bi bila top al iskreno jako tesko mada smo jos uvijek tu.Denno je napisao/la: ↑07 dec 2020, 11:02Poraz od napolija ok, mada je moglo drugačije da se pametnije ušlo na utakmicu i da je branio Pau a ne očajni Mirante. I jučer je dobio gol za 60m nije bio ni blizu lopte. Prosuli bodove na Hellas, jučer Sassuolo, mada jučer u svakoj liniji ti fali najbolji igrač plus očajno suđenje. Vidjet ćemo hoće li se šta uraditi u januaru, drugačije ne znam kako do lp.
-
- Kontakt:
Auuuuuuuu ...
5:1 uz 3 stopostotne propuštene Džeke , još ih častili autogolom ali i oni su nas ...
Fonseca radi odličan posao , ne pamtim kad smo ovako lepršavo napadali ...
5:1 uz 3 stopostotne propuštene Džeke , još ih častili autogolom ali i oni su nas ...
Fonseca radi odličan posao , ne pamtim kad smo ovako lepršavo napadali ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.