Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Dnjipropetrovsk
Re: Champions League 2020/2021
Ko je gledo bayern vidijo je da nisu nista posebno na prepad su dobili salzburg koji im je utrpo 2 gola i imo duplo vise suteva u okvir do 75 minute tesko njima kad ih ugasi neki jaci klub
Druze TIto, mi ti se kunemo.
A utakmica se igra samo 75 minuta pa je to bitno 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cuj na prepad hahahaha stvarno treba ovim losim trollovima zabranit forum
Sesticu im ljudi utrpali a mogao je Gnabry jos 2 3 gola dat pogotovo kad mu onaj skide s linije loptu.
Nisu nista posebno ne mogu se ni oni sjetiti zadnjeg poraza u LP
ustvari remija pardon
To ti je kad nabijes komplekse svima al ajd
Sta ce rec za Luisa Suareza 5 godina bez gola u gostima u LP i taj se poredi sa velikim Robertom hahaha
pa Lewa je za tri klase jaci igrac.

Sesticu im ljudi utrpali a mogao je Gnabry jos 2 3 gola dat pogotovo kad mu onaj skide s linije loptu.
Nisu nista posebno ne mogu se ni oni sjetiti zadnjeg poraza u LP

To ti je kad nabijes komplekse svima al ajd

Sta ce rec za Luisa Suareza 5 godina bez gola u gostima u LP i taj se poredi sa velikim Robertom hahaha

Za razliku od Lewandowskog, Suarez je riješio jedno finale LP.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
PSG od prvog kola igra bez pola ekipe.
- Chapman1886
- Kontakt:
kakav psg oni kad bi sami igrali finale izgubili bi,brani bajern titulu,nije ni neki three peat ko u reala isključen,jaki su ko lobi srebrene maline ne vidim ko im je blizu ni na kilometar
Samo Sloboda | COYG
Jest al u qurcuGoretzka je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:23Cuj na prepad hahahaha stvarno treba ovim losim trollovima zabranit forum![]()
Nisu nista posebno ne mogu se ni oni sjetiti zadnjeg poraza u LPustvari remija pardon
![]()
To ti je kad nabijes komplekse svima al ajd![]()
Sta ce rec za Luisa Suareza 5 godina bez gola u gostima u LP i taj se poredi sa velikim Robertom hahahapa Lewa je za tri klase jaci igrac.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lewandowski vs Luis Suarez
- More goals with POLAND playing against much harder opposition than Suarez with Uruguay
- Almost TRIPLE the amount of UCL goals than Suarez and will end up as third highest goalscorer in its history
- Outscored Suarez in 7 of the last 10 seasons
Da čujem kmečanje za Sukija, tri cetiri sad
- More goals with POLAND playing against much harder opposition than Suarez with Uruguay
- Almost TRIPLE the amount of UCL goals than Suarez and will end up as third highest goalscorer in its history
Mozes li mi nabrojati neke Lewine vazne golove u LP za Bayern ?coelho41 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:49Lewandowski vs Luis Suarez
Suki je bio bolji igrac i sveukupno najbolja devetka na svijetu kad je igrao za Liverpul mozda. Od kako je presao u Barcu prestao je to biti, poklanjam vam iznimku onu godinu kad su uzeli LP. Nestvarno djeluje podatak da takav spic nema 5 godina gol u gostima.
I gledam drugi favorit za osvajanje klempe po kladarama u odbrani igra sa Zinchenkom Akeom Stonesom i Walkerom.
Nadam se da to rutinira Pool za dobrobit fudbala.
Rejal veceras na guzove, otrest ce ih neko ubrzo kao mi Barcu. Atalanta prehajpana ekipa, dobra za deranje Verone Kaljarija i ostalih. Ipak to ne umanjuje dobru igru Redsa, bravo Jota. Salzburg gotivna ekipa, kao i Ajax. Porto rutinski i ocekivano, Marsej zalutao u LP. Gladbah njemackim stilom puni do kraja
I gledam drugi favorit za osvajanje klempe po kladarama u odbrani igra sa Zinchenkom Akeom Stonesom i Walkerom.

Rejal veceras na guzove, otrest ce ih neko ubrzo kao mi Barcu. Atalanta prehajpana ekipa, dobra za deranje Verone Kaljarija i ostalih. Ipak to ne umanjuje dobru igru Redsa, bravo Jota. Salzburg gotivna ekipa, kao i Ajax. Porto rutinski i ocekivano, Marsej zalutao u LP. Gladbah njemackim stilom puni do kraja

Lewandowski bolji od Suareza.
Mislim da i trolanje treba imati neku mjeru.

Mislim da i trolanje treba imati neku mjeru.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Chapman1886
- Kontakt:
suarez u zadnje vrijeme ne izgleda kao sportista uoppće
Samo Sloboda | COYG
Drago mi je što i ove godine ovako pišeš, samo nastavi tako, podržavamo teDnjipropetrovsk je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:09Ko je gledo bayern vidijo je da nisu nista posebno na prepad su dobili salzburg koji im je utrpo 2 gola i imo duplo vise suteva u okvir do 75 minute tesko njima kad ih ugasi neki jaci klub

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Gledam statistiku golova u LP Suarez izjednačen sa velikim Mariom Gomezom na 33.mjestu najboljih strijelaca sa 26 golova s tim što je Super Mario to uspio u 44 tekme a Suki u 63TheChief je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:53Mozes li mi nabrojati neke Lewine vazne golove u LP za Bayern ?coelho41 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:49Lewandowski vs Luis Suarez

Ma dobro ljudi uzimaju kao parametar ovog trenutnog Suareza koji ne lici na fudbalera uopste...
A i to poredjenje je bezveze jer Poljak ipak igra puno slabiju ligu pa i ne ozes znati kako bi igrao protiv Lestera i takvih ekipa u gostima svako malo...
Nije bas isto trpati Mainz i Lester
A i to poredjenje je bezveze jer Poljak ipak igra puno slabiju ligu pa i ne ozes znati kako bi igrao protiv Lestera i takvih ekipa u gostima svako malo...
Nije bas isto trpati Mainz i Lester

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma nije stvar tolika ni parametara (a statistika je na Lewinoj stranidelinjo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 01:39Ma dobro ljudi uzimaju kao parametar ovog trenutnog Suareza koji ne lici na fudbalera uopste...
Nije bas isto trpati Mainz i Lester![]()

Ma tacno tako,slazem se sa tobom ali mislim da bi i ovakav Suarez trpao u Bundesligi,preslaba je liga stvarno da bilo sta zakljucis.dirkules je napisao/la: ↑04 nov 2020, 01:49Ma nije stvar tolika ni parametara (a statistika je na Lewinoj stranidelinjo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 01:39Ma dobro ljudi uzimaju kao parametar ovog trenutnog Suareza koji ne lici na fudbalera uopste...
) već ovih koji omalovažavaju Lewu a istina je po meni da su njih dvojica najbolje #9 prethodnog desetljeća i daleko iznad ostalih i onda dolazi stvar ukusa. Mada Lewat trpa još, ne staje za razliku od Sukija posljednje dvije, tri sezone.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trpao bi on u klubovima kao što su Bayern ili BvB isto kao i Lewa u Realu ili Barci, ne sumnjam. Opet bih tu istakao LP čija statistika je debelo na strani Lewe i to je jedan od razloga zašto bih prije uzeo njega (i što igra u Bayidelinjo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 01:57Ma tacno tako,slazem se sa tobom ali mislim da bi i ovakav Suarez trpao u Bundesligi,preslaba je liga stvarno da bilo sta zakljucis.dirkules je napisao/la: ↑04 nov 2020, 01:49Ma nije stvar tolika ni parametara (a statistika je na Lewinoj stranidelinjo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 01:39Ma dobro ljudi uzimaju kao parametar ovog trenutnog Suareza koji ne lici na fudbalera uopste...
) već ovih koji omalovažavaju Lewu a istina je po meni da su njih dvojica najbolje #9 prethodnog desetljeća i daleko iznad ostalih i onda dolazi stvar ukusa. Mada Lewat trpa još, ne staje za razliku od Sukija posljednje dvije, tri sezone.

Svakako trenutno bi svi mi uzeli Lewu ali kad bi u opticaju bio onaj Suarez iz Liverpoola ehh to je dilemadirkules je napisao/la: ↑04 nov 2020, 02:13Trpao bi on u klubovima kao što su Bayern ili BvB isto kao i Lewa u Realu ili Barci, ne sumnjam. Opet bih tu istakao LP čija statistika je debelo na strani Lewe i to je jedan od razloga zašto bih prije uzeo njega (i što igra u Bayidelinjo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 01:57Ma tacno tako,slazem se sa tobom ali mislim da bi i ovakav Suarez trpao u Bundesligi,preslaba je liga stvarno da bilo sta zakljucis.dirkules je napisao/la: ↑04 nov 2020, 01:49
Ma nije stvar tolika ni parametara (a statistika je na Lewinoj strani) već ovih koji omalovažavaju Lewu a istina je po meni da su njih dvojica najbolje #9 prethodnog desetljeća i daleko iznad ostalih i onda dolazi stvar ukusa. Mada Lewat trpa još, ne staje za razliku od Sukija posljednje dvije, tri sezone.
)

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.