Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
lazio je prosle sezone imao 17-4-0 i desio se prekid serie a
milan je trenutno na 14-4-0
milan je trenutno na 14-4-0
- nextterrain
- Kontakt:
Realno i iskreno niko od navijača Milana ne misli da će Milan osvojiti titulu ili biti blizu titule. Ovoj ekipi je puna šaka top 4 i da bi dosli do toga morat će igrati na ovom nivou cijelu sezonu. Biće povreda i čisto sumnjam da Ibra koliko god da je trenutno najbolji igrač lige može izdržati ovakav tempo do kraja sezone.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Misli Romagnoli ovaj nas vjeruj. On je vec ubijedjen da titulu u Italiji osvaja ekipa ciji najbolji igrac ima najveci nos. Kad se sjetim "projekta", on je i tad mislio da scudetto dolazi, bez ijedne odigrane utakmice...nextterrain je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:27Realno i iskreno niko od navijača Milana ne misli da će Milan osvojiti titulu ili biti blizu titule. Ovoj ekipi je puna šaka top 4 i da bi dosli do toga morat će igrati na ovom nivou cijelu sezonu. Biće povreda i čisto sumnjam da Ibra koliko god da je trenutno najbolji igrač lige može izdržati ovakav tempo do kraja sezone.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kad smo kod navijača, zapravo sam siguran da fin udio u igrama milana ima to što nema publike, imali su oni sijaset igrača koji sigurno osjećaju pritisak publike i očekivanja, pogotovo jer kakav god milan bio očekivanja su velika. Ovom Kessiu su psovali sve do korijena u Africi, a sad se preporodio. Isto tako i igrači poput Bennacera možda ne bi isplivali, a Krunic ne bi ni minute igrao itd.
Znamo onaj zvuk razočarenja navijača na San Siru, još kad je malo prazniji pa onaj eho.
Znamo onaj zvuk razočarenja navijača na San Siru, još kad je malo prazniji pa onaj eho.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- nextterrain
- Kontakt:
Pogba je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:34Kad smo kod navijača, zapravo sam siguran da fin udio u igrama milana ima to što nema publike, imali su oni sijaset igrača koji sigurno osjećaju pritisak publike i očekivanja, pogotovo jer kalav god milan bio očekivanja su velika. Ovom Kessiu su sigurno psovali sve do korijena u Africi, a sad se preporodio. Isto tako i igrači poput Benacera možda ne bi isplivali, a Krunic ne bi ni minute igrao itd.
Sigurno da ima uticaj i što nema publike, Milan ima najmlađu ekipu u Europi skoro.
Nekada publika ne podržava igrače kako bi i trebala, ali najveći faktori ovog su Ibrahimović, Pioli i Kjaer koji je po formi jedan od najboljih štopera u ligi.
Ali vidjet ćemo, simpatična je ekipa koja može samo napredovati jer ima dosta dobrih igrača, ali npr. fali jedno desno krilo tipa Thauvin koji bi mogao uraditi razliku, slično kao što Ibra radi
Konacno i nas da malo sunce obasja heh. Nadam se da ce ove sezone uhvatiti top 4 i LP, sve preko toga je premija.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Publika me ne brine jer sam ubjedjen da je neće biti ove sezone. Obzirom da smo najmlađa ekipa logično da im je lakše bez pritiska i publike. I mi se pitamo kakva će biti reakcija nakon prvog poraza,al nadamo se da to uskoro nećemo saznati

Il Club più titolato al mondo!
Evo i ja vjerujem u titulu! U cemu je problem? Sto ne bacamo pare na kojekave trenere od 12miliona ili sto nemamo najskuplju ekipu?!
Mozda je ekipa po godinama mlada, ali pojedini igraci imaju fin broj sezona i utakmica. Ne moze se tu traziti alibi.
Mozda je ekipa po godinama mlada, ali pojedini igraci imaju fin broj sezona i utakmica. Ne moze se tu traziti alibi.
- BuffonGigi
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pusti ga, svaki put dodje na temu Serie A kad god mu se tabletice pomijesaju.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
immobile, lucas leiva i strakosha ne mogu igrati protiv zenita, kao sto nisu mogli niti protiv club brugge-a, a igrali su u nedjelju protiv toro-a
boze sacuvaj, kako je to moguce, svako neku svoju politiku vodi
boze sacuvaj, kako je to moguce, svako neku svoju politiku vodi
Za koga se navija včrs?
Inter će dobiti Reala i tako rješiti prolaz, a Atalanta bi valjalo da ne izgubi kući od tankog Poola.

Inter će dobiti Reala i tako rješiti prolaz, a Atalanta bi valjalo da ne izgubi kući od tankog Poola.
#MaxOUT
#MaxOUT
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne znam kakva je situacija sa Lukakuom,cini mi se da nece nastupati. Bez njega su mnogo oslabljeni.
Iako ni Real ne sija, misljenja sam da su Madridani ipak favoriti veceras
Iako ni Real ne sija, misljenja sam da su Madridani ipak favoriti veceras
- Romagnoli13
- Kontakt:
Atalanta je ispuhala jednostavno. Za njih bi najbolje bilo da završe 4. u grupi i rasterete raspored i fokusiraju se samo na ligu.
Contea i Inter izgleda čeka još jedna blamaža u LP-a.
Milan ima još 13 utakmica čini mi se do zimskog merkata. Uspiju li odigrati barem 70% kao što su do sad, odnosno u zadnjih 8 mjeseci, uz 2-3 korekcije u januaru, top4 ne bi trebao doći u pitanje.
Contea i Inter izgleda čeka još jedna blamaža u LP-a.
Milan ima još 13 utakmica čini mi se do zimskog merkata. Uspiju li odigrati barem 70% kao što su do sad, odnosno u zadnjih 8 mjeseci, uz 2-3 korekcije u januaru, top4 ne bi trebao doći u pitanje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
3 nazad u Evropi se opet i iznova pokazuje kao fail, valjda i Pirlo nauči štogod. Atalanta prilično nestabilna, ali bilo je za očekivati, pogotovo se vidjelo protiv Napolia gdje su isto našamarani.
#MaxOUT
#MaxOUT
- firefirefirely
- Kontakt:
Taman usao ovo napisati. Kad god se Inter malo otvori, Real ima 100% priliku na drugoj strani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.