Vratio ga je Bosnić zimus u repku iako se oprostio, ma iskreno Stipana na finalnom spisku očekujem samo ako Nurkić otkaže.
Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Joj kad krenu ova pisanja idealnih petorki a na kraju uvijek zavrsimo sa Zahiragicem Hasandicem i kompanijom 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jednom u 2 godine imamo dobru repku. 2014,2016,2018 evo i sad cemo imat

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jbt pola tima Sparsa...Isto kao da igraju Euroligu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo je u biti na spisku sve sto igra profesionalnu kosarku i Sikiras.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Zasto je smrad Gordic pozvan? Taj bi trebalo da je zavrsio sa reprezentacijom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I na spisku su trebali biti Topolovic i Matkovic, pa i Damir Hadzic ima vecu minutazu od nekih.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Gordic, Roberson, Pasalic, Campara, Gegic, Adamovic, Talic, Zahiragic
Musa, Atic, Milosevic, Lazic, Vrabac, Penava, Zubac, Hasandic, Buza, Delalic, Ilic, Durmo
Nurkic, Sulejmanovic, Alibegovic, Stipanovic, Halilovic, Kamenjas, Sikiras, Sejfic, Loncar, Tomic
Boldani su najbolji i njih 11 ce u slucaju da sve bude "normalno" biti u 12 igraca. Mada ocekujem da ih bar 5 otpadne.
Podvuceni cu katastrofalne opcije i ako oni budu u sastavu znaci da cemo biti u velikim problemima.
Ostali ce se "boriti" za 12. mjesto i manje-vise je svejedno ko ce to biti ako bude "normalan" sastav. Pretpostavljam da ce ovo mjesto dati nekom iz Sparsa (u tim okolnostima).
A ako budu "nenormalne" ili u nasem slucaju "normalne" tj. one okolnosti kad pola tima bude nedostupno ocekujem da 5-6 igraca u sastavu bude iz Sparsa.
Musa, Atic, Milosevic, Lazic, Vrabac, Penava, Zubac, Hasandic, Buza, Delalic, Ilic, Durmo
Nurkic, Sulejmanovic, Alibegovic, Stipanovic, Halilovic, Kamenjas, Sikiras, Sejfic, Loncar, Tomic
Boldani su najbolji i njih 11 ce u slucaju da sve bude "normalno" biti u 12 igraca. Mada ocekujem da ih bar 5 otpadne.
Podvuceni cu katastrofalne opcije i ako oni budu u sastavu znaci da cemo biti u velikim problemima.
Ostali ce se "boriti" za 12. mjesto i manje-vise je svejedno ko ce to biti ako bude "normalan" sastav. Pretpostavljam da ce ovo mjesto dati nekom iz Sparsa (u tim okolnostima).
A ako budu "nenormalne" ili u nasem slucaju "normalne" tj. one okolnosti kad pola tima bude nedostupno ocekujem da 5-6 igraca u sastavu bude iz Sparsa.
Ako svi mogu i zele biti tu (u sta sumnjam), onda je ovo 16 kosarkasa koje bih ja pozvao na okupljanje:
PG: Roberson, Gordic, Campara, Talic
SG: Musa, Atic, Gegic
SF: Lazic, Milosevic, Vrabac
PF: Alibegovic, Sulejmanovic, Penava
C: Nurkic, Halilovic, Kamenjas
Halilovic i Lazic su van stroja. Za prvog znam da je poceo s treninzima, a za drugog ne znam ni sta mu je, osim sto vidim da ga nema u rosteru Mornara. Umjesto njih dvojice bi mogli uskociti Stipanovic i Durmo. Ovaj gore roster je vjerovatno ono najbolje sto mi trenutno imamo (plus Garza) i kao takvi mislim da bi bez problema mogli dobiti Bugare i Letonce, ali ako otkazu Nurkic, Musa, Roberson i Gordic, plus povrijedjeni Halilovic i Lazic, onda smo osudjeni na petorku iz Sparsa, a to bi znacilo 2 rutinska poraza. U svakom slucaju, ja se nadam bar Nurkicu i Amerikancu, a vidjet cemo aBd sta ce od svega toga biti.
PG: Roberson, Gordic, Campara, Talic
SG: Musa, Atic, Gegic
SF: Lazic, Milosevic, Vrabac
PF: Alibegovic, Sulejmanovic, Penava
C: Nurkic, Halilovic, Kamenjas
Halilovic i Lazic su van stroja. Za prvog znam da je poceo s treninzima, a za drugog ne znam ni sta mu je, osim sto vidim da ga nema u rosteru Mornara. Umjesto njih dvojice bi mogli uskociti Stipanovic i Durmo. Ovaj gore roster je vjerovatno ono najbolje sto mi trenutno imamo (plus Garza) i kao takvi mislim da bi bez problema mogli dobiti Bugare i Letonce, ali ako otkazu Nurkic, Musa, Roberson i Gordic, plus povrijedjeni Halilovic i Lazic, onda smo osudjeni na petorku iz Sparsa, a to bi znacilo 2 rutinska poraza. U svakom slucaju, ja se nadam bar Nurkicu i Amerikancu, a vidjet cemo aBd sta ce od svega toga biti.
aha,e to ne znam
Alibegović ili Roberson moraju otpasti, obojica se vode kao naturalizovani igrači. Isto će biti i sa Garzom, kakva glupost.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Otkud vam ta prica za Alibegovica?
Moguce da mi je nesto promaklo, ali taj momak je igrao i za nase omladinske selekcije. Ne razumijem kako je tad mogao igrati normalno, a sad se vodi kao stranac?
Moguce da mi je nesto promaklo, ali taj momak je igrao i za nase omladinske selekcije. Ne razumijem kako je tad mogao igrati normalno, a sad se vodi kao stranac?
Ovo je katastrofalna vijest.
e baš loša vijest
Ma nek se goni u vraga sve... Po ovome nas nema nigdje. Ako se kojim slucajem nekad i odlucimo 'odreci' pravog Amerikanca, onda opet biramo jednog od dvojica rodjaka, a obojica nam trebaju. Ne znam kako niko od nas ranije nije cuo za ovo pravilo. Sto se tice Amara, 95% sam siguran da je on igrao za nasu juniorsku reprezentaciju. Ne znam, sve je ovo previse konfuzno, ali i tragicno po nas...Raonffa je napisao/la: ↑03 nov 2020, 16:24https://****.oslobod.jenje.ba/repreze ... rac/204263
Eto ti tu, i Bosnić je potvrdio.

Btw, nisam bas siguran ni da je Sulejmanovic dobio nas pasos prije 16 godina, jer je u tom uzrastu igrao za Fince.
Alibegović se predstavlja kao Amerikanac, Italijan i Bosanac, za njeg me ne čudi da je iskomplikovao i sa pasošima.