Glava, pritisak, psiha, bas sam gledao dokumentarac nedavno i bio je i on i sam kaze da se nije mogao nositi s visokim ocekivanjima i pritiskom...poredjenja sa messijem, ocekivanja takvih igara...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Šta mene prenosi onda da je on 94 godisteDenchi je napisao/la: ↑03 nov 2020, 11:4624 godine, 96-toElCartel11 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 11:40Uf Halilovic bi bio bas kapitalac ali daleko smo mi od takih igraca iskreno. Ima 26 god jos je mlad i sigurno, da moze ako nista u neku izraelsku, kazastansku, austrijsku ligu...
Pa dobro mislim da bi vise hajra od njega bilo nego od Tine sigurno, znam da je nerealno ali jbg ko znacorona tamo-vamo...nada zadnja umire

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Hoce li biti kakva poruka na sjeveru za sampione..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Al clanak i izjava Krste na Ss.ba je smijesan naslov glasi mi sigurno idemo na pobjedu a covjek to nigdje SIGURNO nije spomenuo kakvi lozaci sta je ovo
Po meni Fanimo početi od prve definitvno, jer oni će se skoncentrirat na Tatara i Rahmana e tu je šansa da im Fanimo (po meni prije neko Krste) zada velike probleme
12. igrač kluba iz Titove 38b
Možda ih nemaš na fb, al zato na viberu... Puna grupa.Pantelija je napisao/la: ↑03 nov 2020, 11:02Joj ljepote... Imam na fb samo jednog koji navija za NK ... A medju rajom i prijsteljima ni jednog. Jednostavno me to udalji od svake osobe. Jbg. A i porodica-familija bordo bijela...
Sutra zgazit gov.na da im ne naumpadne vise da derby biljeze kao pobjeeu unaprjijed kao sad sto to rade.
Ova i prosla sezona u vrijeme derbija su neuporedive. Tada su nas prvo ozljede satrale a drugo igra nam je bila uzas. Trener takticki uzasno sprrmio obje tekme a psihicki da ne pricam. Druga pjesma je sada. A to cemo vidjeti i sutra abd.![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Bil se moglo kako otici na trening i dati podrska igracima ili je ograniceno kretanje i okupljanje u Sarajevu?
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kako 26, prije par godina imao 17.ElCartel11 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 11:40Uf Halilovic bi bio bas kapitalac ali daleko smo mi od takih igraca iskreno. Ima 26 god jos je mlad i sigurno, da moze ako nista u neku izraelsku, kazastansku, austrijsku ligu...

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ala Nedim Hadzic, samo sto ovaj je imao od svojih roditelja veca ocekivanja, manje vise od drugih... Haj Neda je ranije shvatio neke stvari..Denchi je napisao/la: ↑03 nov 2020, 11:49Glava, pritisak, psiha, bas sam gledao dokumentarac nedavno i bio je i on i sam kaze da se nije mogao nositi s visokim ocekivanjima i pritiskom...poredjenja sa messijem, ocekivanja takvih igara...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- ElCartel11
- Kontakt:
Nedima ne bi bilo lose vratiti u naše redove momak ima 21 god od njega tek dolazi ono najbolje i sigurno ima jos prostora za napredak. Ali isto tako dovesti ga kao 2 napadaca, a za prvog da imamo jednog kapitalca koji ce njemu samom pomagati kod razvoja i uz kojeg ce napredovati.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Skoro pa je dogvoren napdač za iduću sezonu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Yebem te željezničare.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
+1ElCartel11 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 12:46Nedima ne bi bilo lose vratiti u naše redove momak ima 21 god od njega tek dolazi ono najbolje i sigurno ima jos prostora za napredak. Ali isto tako dovesti ga kao 2 napadaca, a za prvog da imamo jednog kapitalca koji ce njemu samom pomagati kod razvoja i uz kojeg ce napredovati.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Nema tu fajde druze, on mora igrati sada stalno da bi se razvio, nista ti od njega nemas da ti sjedi na klupi samo bi ga zaustavljo u razvoju....steta bi bilaElCartel11 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 12:46Nedima ne bi bilo lose vratiti u naše redove momak ima 21 god od njega tek dolazi ono najbolje i sigurno ima jos prostora za napredak. Ali isto tako dovesti ga kao 2 napadaca, a za prvog da imamo jednog kapitalca koji ce njemu samom pomagati kod razvoja i uz kojeg ce napredovati.
Mozda jedino dogovorit neku opciju da imamo za otkup kod Musije...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakav Halilović, šta vam je.. To oko pritiska i svega toga ima svaki talenat. Njegov problem je što je bezobrazan, bahat i ****, zato i nije uspio. Šta mislite koliko njega briga za FKS? U jednom Hamburgu kad je došao rekao da nije došao da trči, u tom smislu. Što dalje takve idiote od FKS.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dobro ali ipak kod njega vise jbg, momak kupljen od Barce i igrao s Messijem...generalno je fula sto je uopste otisao u njemacku gdje je takav zadnji igrac miske i diego u wolfsburgu a to je bas poodavno....trebao se drzat spanije ili holandije, belgije gdje su defanzivci losiji...kao sto je i Odegaard i sl.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 nov 2020, 13:11Kakav Halilović, šta vam je.. To oko pritiska i svega toga ima svaki talenat. Njegov problem je što je bezobrazan, bahat i ****, zato i nije uspio. Šta mislite koliko njega briga za FKS? U jednom Hamburgu kad je došao rekao da nije došao da trči, u tom smislu. Što dalje takve idiote od FKS.
- robertkosar
- Kontakt:
Upravu si momak propao ko zetonAlfredNobel je napisao/la: ↑03 nov 2020, 13:11Kakav Halilović, šta vam je.. To oko pritiska i svega toga ima svaki talenat. Njegov problem je što je bezobrazan, bahat i ****, zato i nije uspio. Šta mislite koliko njega briga za FKS? U jednom Hamburgu kad je došao rekao da nije došao da trči, u tom smislu. Što dalje takve idiote od FKS.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
H.N.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- TheNorthFace
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.