Fali ti nula kod Amara!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Fali ti nula kod Amara!
Pojačaj Đokanovića, Oremuša, Fanima.
Top ! Mislim da je i Dupovac zasluzio mali update zbog partija kakve je imao bar na 250-300 da se poveca
Buraz do tad ćemo gubiti 0:2, nema koristiZip je napisao/la: ↑03 nov 2020, 09:10Mozda ostaviti Fanima na klupi, i onda ga uvesti u 60 toj da koristi umor zeljine odbrane![]()
Naravno, uslov je da nasi u 60 minuta dobro izmore njihove igrace, ako je to moguce.. i onda on da uleti, da mu guramo lopte u prostor i da pravi razliku u posljednjih 30 minuta igre...
Benkara21 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 09:16Buraz do tad ćemo gubiti 0:2, nema koristiZip je napisao/la: ↑03 nov 2020, 09:10Mozda ostaviti Fanima na klupi, i onda ga uvesti u 60 toj da koristi umor zeljine odbrane![]()
Naravno, uslov je da nasi u 60 minuta dobro izmore njihove igrace, ako je to moguce.. i onda on da uleti, da mu guramo lopte u prostor i da pravi razliku u posljednjih 30 minuta igre...![]()
PsihopatoZip je napisao/la: ↑03 nov 2020, 09:19Benkara21 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 09:16Buraz do tad ćemo gubiti 0:2, nema koristiZip je napisao/la: ↑03 nov 2020, 09:10Mozda ostaviti Fanima na klupi, i onda ga uvesti u 60 toj da koristi umor zeljine odbrane![]()
Naravno, uslov je da nasi u 60 minuta dobro izmore njihove igrace, ako je to moguce.. i onda on da uleti, da mu guramo lopte u prostor i da pravi razliku u posljednjih 30 minuta igre...![]()
![]()
Ako imamo mogucnost, da ih dobro namucimo to bih volio vidjeti. Da izgledaju nemocno protiv nas...
Dobro je ako igramo u nedjelju, ja sam bio ubjeđen da ce nas staviti u ponedjeljak, a tada bi ostali samo na Handžiću kao napadačkoj opciji jer bi Velkoski otputovao na pripreme reprezentacije.
Andrej je pojačan svojim talentom,igrom,potencijalom i svim što se traži od mladog igrača ,on će ići u budučnosti mnogo iznad toga .
Trenutno korisnika/ca: MaroonWhite1946 i 15 gostiju.