jos nisi skonto te tackice......
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kakav je idiot ovaj podvojeni.
Kojeg bioloskog ili ove druge sto su na kamari ?
Najveći problem u svemu tome je što vam je uvijek neko drugi kriv. Te ih pokro sudija, te pitarski savez, te Vico, te Ivan Beus, te im lažirali testove, te raspored, itd itd. Zato što nikad niste istini u oči pogledali zato vam i jeste klub u ovakvom stanju. Samo mi je amar enigma, istovremeno je najveći grobar organizacije u klubu, a opet na terenu je Dejvid Koperfild kad sa ovim odronom od ekipe ima ovoliko bodova + svi drugi problemi. Možete dobiti derbi, možete se tome radovati, možete se sa nama ganjat do zadnjeg kola, al budite sigurni da niko ne zna kakva vam je budućnost i da je sve to instant jer uređenja i sistema nemate.Alipasino je napisao/la: ↑02 nov 2020, 19:32Mi kolko smo titula zijanili na bilo koji nacin to nije niko.Vise mi je 2 mjesto ide na onu stvar.Lakse mi bi.bilo 4 i Evropa nego vazda nesto umalo.Proslu necu komentarisat jer mozda bi i mi bili prvaci kad je prekinuto ali ove druge.Zrinjski nam je oteo bukvalno onim penalom pa nemozes mrtvu Krupu pobjedit pa Siroki zadnje kolo pa Zrinjski 3 gola u 10 minuta.Evo i ova godina mirise na drugo mjesto.E sad kad bi izvukli po mjestima svake sezone bili bi ubjedljivo najaci.Ali 2ili ga 10 mjesto se nepamti.Kup ne brojim.
Kad bi bar pokušao objasniti nekim argumentom zbog čega misliš da je Amar grobar u klubu. Pokušati samo.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 nov 2020, 23:04Najveći problem u svemu tome je što vam je uvijek neko drugi kriv. Te ih pokro sudija, te pitarski savez, te Vico, te Ivan Beus, te im lažirali testove, te raspored, itd itd. Zato što nikad niste istini u oči pogledali zato vam i jeste klub u ovakvom stanju. Samo mi je amar enigma, istovremeno je najveći grobar organizacije u klubu, a opet na terenu je Dejvid Koperfild kad sa ovim odronom od ekipe ima ovoliko bodova + svi drugi problemi. Možete dobiti derbi, možete se tome radovati, možete se sa nama ganjat do zadnjeg kola, al budite sigurni da niko ne zna kakva vam je budućnost i da je sve to instant jer uređenja i sistema nemate.Alipasino je napisao/la: ↑02 nov 2020, 19:32Mi kolko smo titula zijanili na bilo koji nacin to nije niko.Vise mi je 2 mjesto ide na onu stvar.Lakse mi bi.bilo 4 i Evropa nego vazda nesto umalo.Proslu necu komentarisat jer mozda bi i mi bili prvaci kad je prekinuto ali ove druge.Zrinjski nam je oteo bukvalno onim penalom pa nemozes mrtvu Krupu pobjedit pa Siroki zadnje kolo pa Zrinjski 3 gola u 10 minuta.Evo i ova godina mirise na drugo mjesto.E sad kad bi izvukli po mjestima svake sezone bili bi ubjedljivo najaci.Ali 2ili ga 10 mjesto se nepamti.Kup ne brojim.
A šta da ti objašnjavam? Da ti ja pričam kako je on negativac, a u tvojoj glavi on veći od Želje. Pa možeš mi se samo smijati iako nisi svjestan svoje nesvijesti.let3 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 00:46Kad bi bar pokušao objasniti nekim argumentom zbog čega misliš da je Amar grobar u klubu. Pokušao samo.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 nov 2020, 23:04Najveći problem u svemu tome je što vam je uvijek neko drugi kriv. Te ih pokro sudija, te pitarski savez, te Vico, te Ivan Beus, te im lažirali testove, te raspored, itd itd. Zato što nikad niste istini u oči pogledali zato vam i jeste klub u ovakvom stanju. Samo mi je amar enigma, istovremeno je najveći grobar organizacije u klubu, a opet na terenu je Dejvid Koperfild kad sa ovim odronom od ekipe ima ovoliko bodova + svi drugi problemi. Možete dobiti derbi, možete se tome radovati, možete se sa nama ganjat do zadnjeg kola, al budite sigurni da niko ne zna kakva vam je budućnost i da je sve to instant jer uređenja i sistema nemate.Alipasino je napisao/la: ↑02 nov 2020, 19:32Mi kolko smo titula zijanili na bilo koji nacin to nije niko.Vise mi je 2 mjesto ide na onu stvar.Lakse mi bi.bilo 4 i Evropa nego vazda nesto umalo.Proslu necu komentarisat jer mozda bi i mi bili prvaci kad je prekinuto ali ove druge.Zrinjski nam je oteo bukvalno onim penalom pa nemozes mrtvu Krupu pobjedit pa Siroki zadnje kolo pa Zrinjski 3 gola u 10 minuta.Evo i ova godina mirise na drugo mjesto.E sad kad bi izvukli po mjestima svake sezone bili bi ubjedljivo najaci.Ali 2ili ga 10 mjesto se nepamti.Kup ne brojim.
@Alipasino, četiri titule u zadnje vrijeme smo izgubili svojim glupostimadobro tri, ovu zadnju titulu je savez poklonio zvrkovima. Ali bar dvije smo poklonili Zrinjskom u ruke, evo vam kad mi ne znamo
![]()
Kakvi razorni argumenti na tvrdnje da je Amar grobar klubaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 nov 2020, 01:03
A šta da ti objašnjavam? Da ti ja pričam kako je on negativac, a u tvojoj glavi on veći od Želje. Pa možeš mi se samo smijati iako nisi svjestan svoje nesvijesti.
1. Je li ikada u klubu bilo para kada je amar bio u istom?let3 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 01:05Kakvi razorni argumenti na tvrdnje da je Amar grobar klubaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 nov 2020, 01:03
A šta da ti objašnjavam? Da ti ja pričam kako je on negativac, a u tvojoj glavi on veći od Želje. Pa možeš mi se samo smijati iako nisi svjestan svoje nesvijesti.![]()
sve si objasnio, to je to
![]()
1. Jeste, bilo je para. Možda u tvom nekom svijetu poimanja fudbala igraci koji osvajaju titule igraju za kikiriki i zimnice, ali kod Amara se to moralo plaćati.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 nov 2020, 01:151. Je li ikada u klubu bilo para kada je amar bio u istom?let3 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 01:05Kakvi razorni argumenti na tvrdnje da je Amar grobar klubaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 nov 2020, 01:03
A šta da ti objašnjavam? Da ti ja pričam kako je on negativac, a u tvojoj glavi on veći od Želje. Pa možeš mi se samo smijati iako nisi svjestan svoje nesvijesti.![]()
sve si objasnio, to je to
![]()
2. Je li istina da se amar miješa u stvari mimo zelenog terena?
3. Je li istina da je amar tužio klub za glavnicu i KAMATE dok je istovremeno obavljao funkcije unutar kluba?
4. U kakvom stanju se klub nalazio svaki put nakon što ga amar napusti?
5. Istina je da vam je uvijek ostavljao praznu kasu i punu vitrinu, a sad? Valjda imaš žita da skontaš da je to sve instant i da ste trenutno mahalski klub sa problemima do nosa. Doduše uvijek ste i bili mahalski klub, samo što su se kod drugih klubova okolnosti promijenile.
A ti brate čitaj članke amarovih privatnih novinara i govori sebi kako je sve super.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.