Kako smo je osvojili, ko' je bio prvi, ko' je imao najviše bodova ?zeljovac21 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:51Dzaba, citav zivot ce zivjeti u zabludi da su je zasluzeno osvojili na terenu.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:41Prekinuto prvenstvo da bi oni bili prvaci i Borac da ide u Europu
Dodijeljena titula
Nije osvojena
Isto 99'-dodijeljeno
Kakvi bolidi
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Pa nije bio kraj prvenstva, ko zna sta bi se desilo u 11 kola. Bolidi. Ali prezvakana tema, Vicini pusikurci. 1:3 u srijedu.fks74 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:04Kako smo je osvojili, ko' je bio prvi, ko' je imao najviše bodova ?zeljovac21 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:51Dzaba, citav zivot ce zivjeti u zabludi da su je zasluzeno osvojili na terenu.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:41Prekinuto prvenstvo da bi oni bili prvaci i Borac da ide u Europu
Dodijeljena titula
Nije osvojena
Isto 99'-dodijeljeno
Kakvi bolidi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hoce li neko od kona da se kladi
?
Pobjeda Sarajeva, kace grb Sarajeva na 3 mjeseca, a ako Sarajevo izgubi ja stavljam vas grb na 3 mjeseca(mogu i Amawa staviti, nije problem
)

Pobjeda Sarajeva, kace grb Sarajeva na 3 mjeseca, a ako Sarajevo izgubi ja stavljam vas grb na 3 mjeseca(mogu i Amawa staviti, nije problem

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Dobra ponuda. Nema šta.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:14Hoce li neko od kona da se kladi?
Pobjeda Sarajeva, kace grb Sarajeva na 3 mjeseca, a ako Sarajevo izgubi ja stavljam vas grb na 3 mjeseca(mogu i Amawa staviti, nije problem)
Željezničar za život cijeli!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hoces liSudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:24Dobra ponuda. Nema šta.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:14Hoce li neko od kona da se kladi?
Pobjeda Sarajeva, kace grb Sarajeva na 3 mjeseca, a ako Sarajevo izgubi ja stavljam vas grb na 3 mjeseca(mogu i Amawa staviti, nije problem)

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ma ne mogu to da podnesem, iskreno. Da je malo drugačija situacija, bi rado.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:37Hoces liSudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:24Dobra ponuda. Nema šta.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:14Hoce li neko od kona da se kladi?
?
E ovo j.be, ko' zna šta bi bilo. Vi ni evrope nebi vidjeli, mi bi daleko veću prednost imali.zeljovac21 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:06Pa nije bio kraj prvenstva, ko zna sta bi se desilo u 11 kola. Bolidi. Ali prezvakana tema, Vicini pusikurci. 1:3 u srijedu.fks74 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:04Kako smo je osvojili, ko' je bio prvi, ko' je imao najviše bodova ?zeljovac21 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:51
Dzaba, citav zivot ce zivjeti u zabludi da su je zasluzeno osvojili na terenu.
I ja se pridruzujem opkladi... dakle da vidimo ima li strumpfova da smiju?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:37Hoces liSudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:24Dobra ponuda. Nema šta.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:14Hoce li neko od kona da se kladi?
?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Sto jes, jes...U jednom segmentu kone su nam neprikosnovene...
DOPRVACI...
DOPRVACI...

- tutankamon1905
- Kontakt:
Sve sluti na to da ce Zeljo proc gore nego Velez protiv Zrinjskog, al vidicemo sve je moguce
Apsolutno ista ekipa.zeljovac21 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:02Ista prica bila prosle godine. Mi prosjecna ekipa, vi svemirski brod, pa ste 180 minuta gledali Zelju kako vas trpa. Ne znam na cemu temeljite optimizam, ista je to ekipa kojoj smo nabili kompleks sa 8 golova u dvije utakmice.
Slažem se.

Mi kolko smo titula zijanili na bilo koji nacin to nije niko.Vise mi je 2 mjesto ide na onu stvar.Lakse mi bi.bilo 4 i Evropa nego vazda nesto umalo.Proslu necu komentarisat jer mozda bi i mi bili prvaci kad je prekinuto ali ove druge.Zrinjski nam je oteo bukvalno onim penalom pa nemozes mrtvu Krupu pobjedit pa Siroki zadnje kolo pa Zrinjski 3 gola u 10 minuta.Evo i ova godina mirise na drugo mjesto.E sad kad bi izvukli po mjestima svake sezone bili bi ubjedljivo najaci.Ali 2ili ga 10 mjesto se nepamti.Kup ne brojim.
- forza_juve
- Kontakt:
Drugim rijecima SudoHusika bi ali su mu muda ko u pakuaSudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 19:13Ma ne mogu to da podnesem, iskreno. Da je malo drugačija situacija, bi rado.![]()

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Ma nema govora i prosle sezone smo stradali zatotutankamon1905 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 19:26Sve sluti na to da ce Zeljo proc gore nego Velez protiv Zrinjskog, al vidicemo sve je moguce

Imaju optimizam na tome sto su pobijedili ekipe koje mi nismo (Krupa i Mladost)

Rodjeni su pitarske picke!
Ma nije tako drug,mi njih vazda pazimo,evo vidis sam da smo razbucali i Mladost i Krupu da im vratimo sto su pobjedili na stadionu Senad Misimovic-Pizuan...tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 19:26Sve sluti na to da ce Zeljo proc gore nego Velez protiv Zrinjskog, al vidicemo sve je moguce
Mi njima uvijek cuvamo mjesto Doprvaka,Viceprvaka,Ispodprvaka...
Strasno je to vazda iscekujes ono bez Do, Vice, Ispod, a ono nikako da dodje...
-
- Kontakt:
Pa iskren treba biti. Ne gajim neke pretjerane nade kada se sve uzme u obzir. Treba biti pošten. Ljudi smo, nismo vanja/denchi.forza_juve je napisao/la: ↑02 nov 2020, 19:32Drugim rijecima SudoHusika bi ali su mu muda ko u pakuaSudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 19:13Ma ne mogu to da podnesem, iskreno. Da je malo drugačija situacija, bi rado.![]()
![]()
Doći će nekad i bez toga Do,Vice,Ispod ali pamet nikad nećeVanja8 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 19:33Ma nije tako drug,mi njih vazda pazimo,evo vidis sam da smo razbucali i Mladost i Krupu da im vratimo sto su pobjedili na stadionu Senad Misimovic-Pizuan...tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 19:26Sve sluti na to da ce Zeljo proc gore nego Velez protiv Zrinjskog, al vidicemo sve je moguce
Mi njima uvijek cuvamo mjesto Doprvaka,Viceprvaka,Ispodprvaka...
Strasno je to vazda iscekujes ono bez Do, Vice, Ispod, a ono nikako da dodje...

Navijači kluba ne trofeja
Rodjeni su pitarske picke!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma iskreno kone su favoriti protiv nas. Ja im dajem prednost bio bih zadovoljan remijem.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ako ikad stignete na -2 prekinut cemo ligu. Sto se nadate?
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.