Derbi

Ali ok
Primljeno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Derbi
Razumijem, ali hajde da probamo. Meni je tesko zakljucati temu svaki dan po sat vremena, izbrisati sr..., podijeliti koji sedmicni ban i gotovo. No, mislim da nema potrebe za takvim stvarima...
Kako misliš 3%, da nije možda 53%sampras je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:52željezničar će nas vjerovatno dobiti sva tri derbija ove sezone, nama je najvažnije da pred svaki budemo na minimalno +4, kao što je sada situacija. Sve ide po planu.
Doduše ovaj derbi nam vezni red neće biti Velkoski-Mustafić-Gavrić, krila Milanović-Hebibović, bekovi Hodžić-Letić...
Tako da smo možda ove sezone 3% jači u odnosu na tu postavu. I možda pružimo neki otpor...
Mene strah da mu ne podju glodjat lakat od gladiDisperadun je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:28Ja se iskreno nadam da će Rahmanović bar 5-6 puta uvaliti lakat u usta protivničkim igračima.
nije derbi je na ASBIH
Satro vi imate vise od jednog para kopackisvrakino1921 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 14:53Koje kopacke pripremit za onu livadu gore
Ispod Kobilje glave
Haj budi pametan sad
Ja se iskreno nadam da ce rahmanovic slomiti nogu u prvih 10 minutaDisperadun je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:28Ja se iskreno nadam da će Rahmanović bar 5-6 puta uvaliti lakat u usta protivničkim igračima.
Imate priliku da se okupate, na tuđi računsvrakino1921 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 14:53Koje kopacke pripremit za onu livadu gore
Ispod Kobilje glave
Haj budi pametan sad
Moguce, samo kome?zeljovac21 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:08Ja se iskreno nadam da ce rahmanovic slomiti nogu u prvih 10 minutaDisperadun je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:28Ja se iskreno nadam da će Rahmanović bar 5-6 puta uvaliti lakat u usta protivničkim igračima.
Nisi fino razumio, ne želim da Rahmanović udara u noge, želim samo par laktova u lice.zeljovac21 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:08Ja se iskreno nadam da ce rahmanovic slomiti nogu u prvih 10 minutaDisperadun je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:28Ja se iskreno nadam da će Rahmanović bar 5-6 puta uvaliti lakat u usta protivničkim igračima.
A krsite mjere kriznog staba znaci?svrakino1921 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:19Nas karantin pred svaku utakmicu u Metropoli je u hotelu Swissõtel
Tako da ....
Mislim
Sta reci
Koju poruku poslati
![]()
![]()
E vidite ovo vam je jedan primjer Darvinove teorije, pravi neandertalaczeljovac21 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:08Ja se iskreno nadam da ce rahmanovic slomiti nogu u prvih 10 minutaDisperadun je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:28Ja se iskreno nadam da će Rahmanović bar 5-6 puta uvaliti lakat u usta protivničkim igračima.
Samo malo. Ako me sjećanje dobro služi, kao glavnu prednost i karakteristiku kada ste doveli miličevića koju ste istakli je bila ta da je slomio nogu Zolotiću.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:44To je ta radnicka klasa koja želi, da se protivniku slomi noga, zavrsi karijera itd.
To je taj klub zvani Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.