Ja ga ne gotivim i mislim da nam treba bolji spic od njega, ali u derbiju se vidjelo koliko nam fali. Stoperi Zrinjskog su pojeli Brandaoa i Cvijanovica, odbijaju se od njih ko momcici iz srednje skole.HeraklitMracni je napisao/la: ↑02 nov 2020, 00:39Amar hvali Mulica , kaze volio bih jednog onakvog u napadu ...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Forzza Velez
Jer su oni krila a ne spicevi, Mulic kao spic i Andjusic iza njega bi bilo dramaticno bolje u derbiju...ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 nov 2020, 01:00Ja ga ne gotivim i mislim da nam treba bolji spic od njega, ali u derbiju se vidjelo koliko nam fali. Stoperi Zrinjskog su pojeli Brandaoa i Cvijanovica, odbijaju se od njih ko momcici iz srednje skole.HeraklitMracni je napisao/la: ↑02 nov 2020, 00:39Amar hvali Mulica , kaze volio bih jednog onakvog u napadu ...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A da, nije Vranjes u istoj recenici sa Kajkutom npr, Vranjes i dalje moze uraditi sto treba, samo mu mozda limitirati minute, ako taj Meleg bude ozbiljan. Od Kajkuta cini mi se nema nista.vlakanje je napisao/la: ↑01 nov 2020, 21:01Stole je godinu stariji, automatski sporiji, nespremniji... i ne samo on, jos veca razlika u formi je kad pogledas Kajkuta ili Acu Radulovica. oni su svoje role prosle sezone odradjivali perfektno. sada nema sanse da Kajkut pobjegne odbrani Zeljeznicara kao jesenas kada smo pobijedili 3-0. to je jedan od primjera.Steven11 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 18:42
Pa vidjelo se to na ovim gostovanjima. Danilovic je bas dobro igrao tu playmaker rolu, sad je ostala praznina. Pri tom dodaj da Vranjes ne igra kao lani, a bgm ne trci nesto i ne trudi se...Sve je na Zakaricu, Ziljkicu i ovom napadacu koji se tek razvija. Dobri su i stoper Jovanovic i golman Pavlovic, barem je kod vas dobar. Govorimo o igracima, tako da kazem boljima, od prosjeka. Ovaj dvojac Brtan i Vojinovic je neadekvatan za visoke ambicije. Trener je upitan takodje... Vi bolje pratite, al evo Zakaric izlazi koji se trudio i ima snage, ostaje Vranjes koji hoda po terenu i ima neku slobodu da igra koju hoce poziciju, tako mi se cini. On ocito ima dobar kredit plus nema zamjenu.
Stole se trpi i ceka zbog tog jednog poteza, i danas je izmedju dva igraca lobovao golamana na 0-0... sada, da li je to i dalje potrebno kada je dosao Meleg?! vidjecemo, valjda ce uci u formu nakon sledece pauze pa ce i Stojan moci da izadje i odmori.
Sad vam predstoje dva teska duela. Mislim da cete izgubiti od Zrinjskog, oni se sad vracaju i tradicija kaze da dole gubite ako se ne varam. Potom Zeljo kuci... hm.. ja po defaultu zelim Zelji poraz neovisno s kim igrali pa ce moja predikcija biti kec.. mada ce biti tesko, a vama ova dva meca mogu jasnije dati sliku o vasim mogucnostima za dalje...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Oderat' će nas, rastaviti u srijedu. Tako kažu.
Vidjet' ćemo aBd.
Vidjet' ćemo aBd.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trener im se ne slaze s tim, usro se do grla, odgodili jednom derbi, pa onda pokusao da ga stavi u repka pauzu, da mi budemo bez Tatara,Rahmana,Pidre,Kovacevica,Serbecica,Djokanovica,Salcina
Sasro se od straha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Kakve ti gluposti valjaš. Ja ne znam vjeruješ li ti sam u to što pričaš? Pa ti se na svaku temu nakačiš i kopiraš jedne te iste postove.
Željezničar za život cijeli!
- svrakino1921
- Kontakt:
Najbitnije je Zelji da nam igraci prezive utakmicu u srijedu
Udarci Rahmanovica u prsa i lakat u glavu
I tako dalje
Udarci Rahmanovica u prsa i lakat u glavu
I tako dalje
- ElCartel11
- Kontakt:
Lijepo je kad su kone ovako napaljene.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jesu se nafurale kone, šta je ono. Dobro, igraju sa šampionom zadnje dvije sezone. Razumljivo je... Njima je ovo najveći momenat zadnjih 5 godina
Rekao covjek da je predlozio da igra tekmu kad je repr. pauza al oni kao odbili tj savez ono zargon Amara klosara standardniSudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:29Kakve ti gluposti valjaš. Ja ne znam vjeruješ li ti sam u to što pričaš? Pa ti se na svaku temu nakačiš i kopiraš jedne te iste postove.
Nema razloga da se cudis ti i tvoje drustvo ste ismijavali nas kad smo trazili odgode a sad placete zasto ste licemjeri? Razlika je sto smo mi igrali sa Celticom,putovali u Wels i Bjelorusiju i svako malo igrali tekme a vi ste skoro sve u Sarajevu odigraliSudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:53Gdje je rekao da je tražio pomjeranje derbija debilu? Zrinjski nije htio igrati za reprezentativnu pauzu, kao ni Radnik. Mi ne možemo pomjeriti Borac za jedan pišljivi dan kako su nam napakovali 7 utakmica u 20 dana. Lažovčino.Denchi je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:47Ovo ti je trener isprico u kameru glupko, a vama satro prodaje pricu kako vam je tezak raspored...gace mu se tresu jer zna da je donji i jedina mu je sansa da mi izadjemo bez 10 igraca iz prvih 11, a od titule se halalio davno...SudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:29
Kakve ti gluposti valjaš. Ja ne znam vjeruješ li ti sam u to što pričaš? Pa ti se na svaku temu nakačiš i kopiraš jedne te iste postove.
Evo ga pichkica Osim:SudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:53
Gdje je rekao da je tražio pomjeranje derbija debilu? Zrinjski nije htio igrati za reprezentativnu pauzu, kao ni Radnik. Mi ne možemo pomjeriti Borac za jedan pišljivi dan kako su nam napakovali 7 utakmica u 20 dana. Lažovčino.
Kakav dan više. Mi smo dramatično oštećeni rasporedom i ja ću to reći. Pogledajte kakav je trebao biti. Tražili smo ovu utakmicu kad niko ne igra, u sljedećoj pauzi, ali nismo mogli dobiti. Moramo ispoštovati utakmice po nekom redu, ubacili su nam utakmice svako tri dana, a prije tri mjeseca su govorili da je zdravlje najbitnije", istakao je Osim.
-
- Kontakt:
Meni nije jasno to što smo mi konstantno imali 2 utakmice manje a najkraće se zadržali u Evropi. To nije pošteno niti po bilo kojem parametru. Zrinjskom smo tražili da se naša zaostala utakmica igra bilo kada u toku reprezentativne pauze a oni nisu pristali. Isto kao da imaju 13 reprezentativaca a ne možda jednog. I zato debili popuše i od Olimpika i od nas.zagor1987 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:57Nema razloga da se cudis ti i tvoje drustvo ste ismijavali nas kad smo trazili odgode a sad placete zasto ste licemjeri? Razlika je sto smo mi igrali sa Celticom,putovali u Wels i Bjelorusiju i svako malo igrali tekme a vi ste skoro sve u Sarajevu odigraliSudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:53Gdje je rekao da je tražio pomjeranje derbija debilu? Zrinjski nije htio igrati za reprezentativnu pauzu, kao ni Radnik. Mi ne možemo pomjeriti Borac za jedan pišljivi dan kako su nam napakovali 7 utakmica u 20 dana. Lažovčino.
Trebali smo igrati 28. Pa ste pomjerili vi jednom, pa ste sad opet htjeli pomjeriti da ne bi igrali nasi reprezentativci
Golem strah
Golem strah
Kako nas nece biti strah, sve ispod dva razlike za vas je uspjeh.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Ja sam prelistao sve članke poslije utakmice sa Zrinjskim, i nigdje nisam našao ovaj dio "tražili smo ovu utakmicu kad niko ne igra." I da jeste tako, pa iz konteksta se vidi da je mislio na utakmicu sa Zrinjskim a ne na derbi. Hoćeš li nastaviti lagati?Denchi je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:57Evo ga pichkica Osim:SudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:53
Gdje je rekao da je tražio pomjeranje derbija debilu? Zrinjski nije htio igrati za reprezentativnu pauzu, kao ni Radnik. Mi ne možemo pomjeriti Borac za jedan pišljivi dan kako su nam napakovali 7 utakmica u 20 dana. Lažovčino.
Kakav dan više. Mi smo dramatično oštećeni rasporedom i ja ću to reći. Pogledajte kakav je trebao biti. Tražili smo ovu utakmicu kad niko ne igra, u sljedećoj pauzi, ali nismo mogli dobiti. Moramo ispoštovati utakmice po nekom redu, ubacili su nam utakmice svako tri dana, a prije tri mjeseca su govorili da je zdravlje najbitnije", istakao je Osim.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 02 nov 2020, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
Pa to je to, ako cemo realno nije nam prosjek ni 30 god.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Nije tacno pitanje je za derbi i dan vise odmora koje Sarajevo ima...SudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:04Ja sam prelistao sve članke poslije utakmice sa Zrinjskim, i nigdje nisam našao ovaj dio "tražili smo ovu utakmicu kad niko ne igra." I da jeste tako, pa iz konteksta se vidi da je mislio na utakmicu sa Zrinjskim a ne na derbi. Hoćeš li nastaviti lagati?Denchi je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:57Evo ga pichkica Osim:SudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 10:53
Amar "usro se od straha" Osim

https://sportsport.ba/fudbal/amar-osim- ... iga/380350Nakon utakmice u subotu kada Željezničar dočekuje Radnik, slijedi novi meč u srijedu protiv Sarajeva. Bordo tim će imati dan odmora više, a Osim je komentarisao tu situaciju.
"Kakav dan više. Mi smo dramatično oštećeni rasporedom i ja ću to reći. Pogledajte kakav je trebao biti. Tražili smo ovu utakmicu kad niko ne igra, u sljedećoj pauzi, ali nismo mogli dobiti. Moramo ispoštovati utakmice po nekom redu, ubacili su nam utakmice svako tri dana, a prije tri mjeseca su govorili da je zdravlje najbitnije", istakao je Osim.
-
- Kontakt:
Ne razumijem zašto bi se Amar prepao vas ili bilo koga u ovoj ligi? Apsolutno mi je to nejasno.
Ja imam informaciju da je klub tražio pomjeranje utakmice sa Zrinjskim a ne sa vama. I ovo jeste lakrdija, mi nismo pomjerali utakmicu sa Širokim par dana nakon Izraela gdje smo još i zaraženih imali, a nama napakovaše Zrinjski i vas izmedju Veleža, Radnika, kupa i prije goatovanja u Banjaluci. I ti sada govoris da se Amar nekoga prepao, a vi MDK pomjerite dan ranije da ko biva odmorni budete?

Nije se moglo igrati u junu svaka 3 dana, ne mogu ovo naši igrači podnijeti, ali zato Željo može u oktobru. Kakvo licemjerstvo jebote.
Ja imam informaciju da je klub tražio pomjeranje utakmice sa Zrinjskim a ne sa vama. I ovo jeste lakrdija, mi nismo pomjerali utakmicu sa Širokim par dana nakon Izraela gdje smo još i zaraženih imali, a nama napakovaše Zrinjski i vas izmedju Veleža, Radnika, kupa i prije goatovanja u Banjaluci. I ti sada govoris da se Amar nekoga prepao, a vi MDK pomjerite dan ranije da ko biva odmorni budete?
Nije se moglo igrati u junu svaka 3 dana, ne mogu ovo naši igrači podnijeti, ali zato Željo može u oktobru. Kakvo licemjerstvo jebote.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.