lakrdija u najavi sljedece kolo u BL,Zeljo ce biti sljedeca zrtva

(jos samo da vidim koga ce odrediti da dijeli "pravdu ")
zrinjski se jucer provuce na racun individualne kvalitete Bilbije inace se branili sa svim igracima u svom 16-tercu,nisu 5 puta centar presli i kaze Ziza izdominirali ih

.Ja da sam navijac zrinjskog ja bi se stidio onakve kukavicke igre (a oni se ko nesto hvale)gdje se brane ko Zepa citavu utakmicu sa omjerom posjeda lopte oko 30% prema 70%(nekad i vise od toga)i milon kornera i to na svom terenu,pa momci niste igrali protiv Bayerna nego Rodjenih jebote,izadjite malo iz jazbine
Svaka cast Bilbiji moram reci da je majstor,iz nicega on poentira 2 puta maestralno pored nasih kloceva u odbrani
Idemo dalje porazi su sastavni dio fudbala,zadovoljan sa svime iz ove utakmice osim rezultata a i to ce se uskoro promjeniti,proces stvaranja jakog kluba je dug i ne ide nista preko noci a mi smo na dobrom putu.
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA