Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
sudija stidljivo navlačio, dao je sve od sebe ali džabaaa...
Bravo za Slobodu.
A teoreticari zavjere, sudije, Vico i slicno, sta bi sad?
Kako mrzim kad neko unaprijed bez osnove nesto tvrdi, a to se neravno ne desi i onda ti koji su tvrdili predju preko toga kao da nista nije bilo.
A teoreticari zavjere, sudije, Vico i slicno, sta bi sad?
Kako mrzim kad neko unaprijed bez osnove nesto tvrdi, a to se neravno ne desi i onda ti koji su tvrdili predju preko toga kao da nista nije bilo.
-
- Kontakt:
ma sar, želj, zri i bor. idu u Evropu i tjt
Sarajevo je jedino sigurno !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Borac ima osvojenih 6 bodova na 7 gostovanja ove sezone, i nada se tituli 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Bravo Tuzlaci.
Bojim se da bi ovo mogao bit kraj za Vladu.
Bojim se da bi ovo mogao bit kraj za Vladu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dok imamo matematicki sanse ja se nadam !Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 16:25hoćeš da kažeš da i mi imamo šanse?![]()
![]()
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
jes kad ste ih pokrali, covjek lezi dajete golove, cist penal im nije sviran, kompenzacija znas i sam da je barsa dosla a ne sloboda sviralo bi vam tri penala.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 nov 2020, 16:00Sto bi se ugledali na nekoga ko primi tricu od nas![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
avenija je napisao/la: ↑01 nov 2020, 16:29jes kad ste ih pokrali, covjek lezi dajete golove, cist penal im nije sviran, kompenzacija znas i sam da je barsa dosla a ne sloboda sviralo bi vam tri penala.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 nov 2020, 16:00Sto bi se ugledali na nekoga ko primi tricu od nas![]()

-
- Kontakt:
Jasta smo, eno jos se nisu oporavili kako smo ih pokrali. Samo ne znam sto se ti sekiras za Velez i Slobodu, imas svojih brigaavenija je napisao/la: ↑01 nov 2020, 16:29jes kad ste ih pokrali, covjek lezi dajete golove, cist penal im nije sviran, kompenzacija znas i sam da je barsa dosla a ne sloboda sviralo bi vam tri penala.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 nov 2020, 16:00Sto bi se ugledali na nekoga ko primi tricu od nas![]()
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Nisu nas pobjedili u Mostaru 9 godina neka se raduju djeca.avenija je napisao/la: ↑01 nov 2020, 16:29jes kad ste ih pokrali, covjek lezi dajete golove, cist penal im nije sviran, kompenzacija znas i sam da je barsa dosla a ne sloboda sviralo bi vam tri penala.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 nov 2020, 16:00Sto bi se ugledali na nekoga ko primi tricu od nas![]()

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ma kako misle biti sampioni sa Brtanom i Vojnovicem? Evo nek se jave forumasi iz BL. Samo neki argument za takvo nesto...Odlaskom Danilovica, Borac je izgubio kljuc u sredini. Meleg tek treba da se dokaze tu, da li je ili nije dostojna zamjena. Adut Borca su ovi ofanzivci, Zakaric,, Ziljkic, Vranjes i mozda Lukic ako se bude razvijao dobro... ali kompletan tim, sa veznim redom kakvog imaju ne moze biti sampion ni sa sudijama niti protiv ovakvog Sarajeva. Pri tome, i Zeljo i Zrinjski su trenutno jaci od njih.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
njima fali danilović, tu su puno izgubili...
... rekao je Ziljkić, te se osvrnuo na borbu za titulu (na konstataciju novinara na Jagodicevu najavu borbe za titulu)
"Ne znam. To je bio početak i euforija. Naše je da se borimo da izborimo Evropu i to je ono što je realno".
Realan decko. Ovako i svlacionica misli. Jagodic ce se dobro posuti pepelom. Ocaj od trenera.
"Ne znam. To je bio početak i euforija. Naše je da se borimo da izborimo Evropu i to je ono što je realno".
Realan decko. Ovako i svlacionica misli. Jagodic ce se dobro posuti pepelom. Ocaj od trenera.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Zbog ovog vjerovatno imaju koji bod manjeAbcd je napisao/la: ↑01 nov 2020, 16:52Steven11 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 16:42Ma kako misle biti sampioni sa Brtanom i Vojnovicem? Evo nek se jave forumasi iz BL. Samo neki argument za takvo nesto...Odlaskom Danilovica, Borac je izgubio kljuc u sredini. Meleg tek treba da se dokaze tu, da li je ili nije dostojna zamjena. Adut Borca su ovi ofanzivci, Zakaric,, Ziljkic, Vranjes i mozda Lukic ako se bude razvijao dobro... ali kompletan tim, sa veznim redom kakvog imaju ne moze biti sampion ni sa sudijama niti protiv ovakvog Sarajeva. Pri tome, i Zeljo i Zrinjski su trenutno jaci od njih.

-
- Kontakt:
Geldati Dženisa Beganovića kako pjeva NIKO NIKO SAMO SLOBODA, neprocjenjivo

Zadnja izmjena: Bosnausrcu9, dana/u 01 nov 2020, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo da ne smijene Vladu pvih 7 dana
Do utakmice sa nama
Ako bude Vladex na klupi mi imamo veliku sansu
Do utakmice sa nama
Ako bude Vladex na klupi mi imamo veliku sansu
-
- Kontakt:
Najgora gostujuca ekipa prvenstva: FK Borac. Bez domaceg prvenstva i pomoci sudija ne mogu u bazen pogoditi. Sada ocekujem da pokradu Zeljeznicar u BL, drugacije nmg ni Rudar iz Prijedora pobjediti.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
apsolutno. svjesni su ljudi toga. zuti da je tu, mirne duse bi se moglo reci da je evropa tu.Steven11 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 16:42Ma kako misle biti sampioni sa Brtanom i Vojnovicem? Evo nek se jave forumasi iz BL. Samo neki argument za takvo nesto...Odlaskom Danilovica, Borac je izgubio kljuc u sredini. Meleg tek treba da se dokaze tu, da li je ili nije dostojna zamjena. Adut Borca su ovi ofanzivci, Zakaric,, Ziljkic, Vranjes i mozda Lukic ako se bude razvijao dobro... ali kompletan tim, sa veznim redom kakvog imaju ne moze biti sampion ni sa sudijama niti protiv ovakvog Sarajeva. Pri tome, i Zeljo i Zrinjski su trenutno jaci od njih.
danas je to mogao da vidi i onaj ko je dijelio jagodicevo misljenje. nema tu sta da se filozofira i izmislja, cilj jeste evropa i sve preko je vladino pumpanje.
vidjelo se protiv slobode, sanse sto smo napravili su bile preko bokova. nije da nije bilo sansi danas, jeste za razliku od one sramote u bn. da bi i pomislio o tituli, moras da pobjedjujes, tj da ne gubis bodove od radnika, slobode...
utakmica danas takva, ko prvi dadne gol, najvjerovatnije i odnosi bodove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.