FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 01 nov 2020, 15:06

Denchi je napisao/la:
01 nov 2020, 15:02
Treba ove strumfove sve u Brezu deportovat
Nemoj ih 'vamo Allaha ti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 01 nov 2020, 15:09

skoroalen je napisao/la:
01 nov 2020, 15:06
Denchi je napisao/la:
Dobri su ti strumfovi, bolji od ovih nasih husrefovaca, safetovaca i posebno onih sa psovkama :mrgreen:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 nov 2020, 15:14

skoroalen je napisao/la:
01 nov 2020, 15:00
Eto, ko opet proziva? I hoćete normalnu diskusiju... Dobit ćete normalnu qrčinu.
Brate postujem te kao dobrog forumasa i onako drag si mi jer djelujes mi ok osoba. Ali dok god ti stoji ovaj avatar i potpis bice rasprava i prepucavanja,jer neke to jednostavno nervira (sto je i razumljivo) i smeta.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 nov 2020, 15:14

skoroalen je napisao/la:
01 nov 2020, 15:06
Denchi je napisao/la:
Sto pa da budete zajedno svi :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 01 nov 2020, 15:23

Ko god misli da će Susic početi prije Djokana nema veze s vezom bar koliko smo mogli skontat Vinka Susic neće sigurno početi naročito sto nikada nije igrao Derby i pauzira već 3 4 utakmice
12. igrač kluba iz Titove 38b

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 nov 2020, 15:23

zagorski je napisao/la:
01 nov 2020, 15:14
skoroalen je napisao/la:
Eto, ko opet proziva? I hoćete normalnu diskusiju... Dobit ćete normalnu qrčinu.
Brate postujem te kao dobrog forumasa i onako drag si mi jer djelujes mi ok osoba. Ali dok god ti stoji ovaj avatar i potpis bice rasprava i prepucavanja,jer neke to jednostavno nervira (sto je i razumljivo) i smeta.
Pa brate možda i meni smeta nečiji avatar, pa šutim. Je l' gori Džeko na mom avataru il frajer koji pljuje najbolju upravu u historiji FKS u Zapadnom Mostaru, što @holyman ima na avataru? Skinuo bih ga ja sad odmah što se mene tiče, boli me qrac za Džeku, al debili će opet sr.at. Ako derbi zijanimo u srijedu, ja ću bit banovan, ispast ću ja kriv za sve. :rol:

Promijenit ću noćas i avatar i potpis. Ako neko od njih spomene ponovo Džeku, mene, Brezu, bilo šta uvredljivo, stavit ću Amara Osima na avatar i pisat 25 postova dnevno, da bude tema preplavljena Moržom. Onda ću planski uništavat temu.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 01 nov 2020, 15:24

Aduka87 je napisao/la:
01 nov 2020, 14:00

Opet nas strumfovski portali poceli napadat
Skretnica će jahati te nebitne superkupove dokle god može. Nek uzmemo duplu ove godine i titulu iduće, ostaje im jedino da tribinu računaju kao trofej.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 nov 2020, 15:28

Sarajevo nikad nije izgubilo od zelja kad smo bili fokusirani bormeni i imali cilj samo da uzmemo bodove. Cak rijetko kad je bilo i nerjeseno. Pretezno je bio remi kad bi mi bili znatno jaci al isli sa da ih pogazam zabijemo koji ekser itd a kad smo jednake kvalitete ili neke manje prednosti gubilismo.

Takode onikad su jaci u 90% nas uzmu. Jer oni od 96 godine odkako pratim fudbal nikad nisu gaili lijep stil igre tesko kad su nekoga nabusili, jer uvjek su striktno igrali na bodove rezultat. Tu ima tog jer su dugo godina bili drugoligasi u bivsoj drzavi i imaju taj bjedan mentalitet..

E sad je vrijeme da mi ovu utakmicu igramo striktno na bodove znaci cvrsto bez driblanja i takvi gluposti. Jer pobjedom dolazimo u situaciju gdje smo na +7 i to treba gledat.

Derbije za mene obicna utakmica al u ovom slucaju je bitna jer jedinog konkurenta sa pobjedom eleminisemo, i to tako treba gledat a Amarowe izjave nabijem na **** jer nemaju nikakvu veze sa sportom

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 nov 2020, 15:29

Ekipa u dobroj formi, a neki se ovdje prepucavaju sa avatarima, strašno...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 01 nov 2020, 15:30

Utakmica za 3 dana a vi pisete o avatarima....
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 01 nov 2020, 15:32

Dobri avatari a vi pisete o utakmici, strasno

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 nov 2020, 15:33

skoroalen je napisao/la:
01 nov 2020, 15:23
zagorski je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Pa brate možda i meni smeta nečiji avatar, pa šutim. Je l' gori Džeko na mom avataru il frajer koji pljuje najbolju upravu u historiji FKS u Zapadnom Mostaru, što @holyman ima na avataru? Skinuo bih ga ja sad odmah što se mene tiče, boli me qrac za Džeku, al debili će opet sr.at. Ako derbi zijanimo u srijedu, ja ću bit banovan, ispast ću ja kriv za sve. :rol:

Promijenit ću noćas i avatar i potpis. Ako neko od njih spomene ponovo Džeku, mene, Brezu, bilo šta uvredljivo, stavit ću Amara Osima na avatar i pisat 25 postova dnevno, da bude tema preplavljena Moržom. Onda ću planski uništavat temu.
Ma pusti budalastine ba i kloni se tih prepucavanja, bar ti si pametan. Pisi regularne postove sve je manje forumasa cije postove vrijedi citati sve ili su psovke, prepucavanja, vrijedanja, neke gluposti i sl.,a tvoji postovi su uvijek zaista bili odmjereni i imali smisla.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 nov 2020, 15:40

zagorski je napisao/la:
01 nov 2020, 15:33
Ma pusti budalastine ba i kloni se tih prepucavanja, bar ti si pametan. Pisi regularne postove sve je manje forumasa cije postove vrijedi citati sve ili su psovke, prepucavanja, vrijedanja, neke gluposti i sl.,a tvoji postovi su uvijek zaista bili odmjereni i imali smisla.
Hvala brt. :thumbup:
Ma samo budale gledaju avatar i čitaju potpis, ovdje uleti navijač drugog kluba bez avatara i napiše 30 postova, niko i ne skonta. Bitno je napisano, a ne ko je napisao, al et.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 01 nov 2020, 15:42

skoroalen je napisao/la:
01 nov 2020, 15:40
zagorski je napisao/la:
Ma samo budale gledaju avatar i čitaju potpis, ovdje uleti navijač drugog kluba bez avatara i napiše 30 postova, niko i ne skonta. Bitno je napisano, a ne ko je napisao, al et.
Ima jedan cesto ovdje pise, navija za drugi klub, ali ima avatar. Ima oko 11k postova, nesto na s :urnebes:
SAMO SARAJ'VO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 nov 2020, 15:49

Zundo je napisao/la:
01 nov 2020, 15:42
skoroalen je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Ima jedan cesto ovdje pise, navija za drugi klub, ali ima avatar. Ima oko 11k postova, nesto na s :urnebes:
Haj' zayebi taj sarkazam. :mrgreen:
Dođe onaj Kometa, piše na temi, nakon 50 postova neko skont'o da frajer piše na temi Želje "mi". Onaj Zvezdaš uleti, diže ovdje Zvezdu kao da je Liverpul, nikom ništa.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 nov 2020, 15:50

Morteme opet offtopicenje na temi...mozemo li entuzijaste Kloca poslati na temu Kloca koja zbilja postoji, nije fatamorgana...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 01 nov 2020, 15:51

Denchi je napisao/la:
01 nov 2020, 15:50
Morteme opet offtopicenje na temi...mozemo li entuzijaste Kloca poslati na temu Kloca koja zbilja postoji, nije fatamorgana...
Zar ima Haretova odvojena tema?

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 01 nov 2020, 15:52

skoroalen je napisao/la:
01 nov 2020, 15:49
Zundo je napisao/la:
01 nov 2020, 15:42
skoroalen je napisao/la:

Haj' zayebi taj sarkazam. :mrgreen:
Dođe onaj Kometa, piše na temi, nakon 50 postova neko skont'o da frajer piše na temi Želje "mi". Onaj Zvezdaš uleti, diže ovdje Zvezdu kao da je Liverpul, nikom ništa.
Meni je najjace kad Historicar da temi Zelje napise ,,Kako kone igraju"
:urnebes:
SAMO SARAJ'VO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 nov 2020, 15:52

Jao koliko bi dobili ako pobjedimo derbi.Zeljeznicaru 7,Borcu 11,Zrinjskom 16 razlike bi pobjegli :shock:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 nov 2020, 15:52

skoroalen je napisao/la:
01 nov 2020, 15:23
zagorski je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Brate ti si picka ako ista veceras promijeniš, kad jedes goovna jedi ih do kraja.
Vec si dokazao da si picic sa svojim stavom da hinjski provociraš. Ali ces postati prava picketina ako sakrijes Avatar i potpis pa na par dana pa udaris Amara Osima.
Budi mangup pa odmah nakaci sta se kao ti primirujes pa ako ti neko nesto kao ti ces onda da vratis.
Ovdje kao pod parolom liberalizma nameces svoje misljenje kao fakt a kmecis ako to kao neko ne postuje.
Nema u navijackom svijetu liberalizma ili si navijac ili nisi, i nema veze izmedju klubskog i reprezentativnog fudbala a ovdje imas sve odvojeno pa biraj.

Boli mene qurac sta ces ti staviti u potpis i Avatar samo nemoj pokusavati nametat misljenje. Boli nas briga jesi li ti zavrsio faks i mojne to koristiti kao argument za svoj stav. Ima ovdje i vecih titula od tvoje pa se ljudi ne hvale i ne brane svoje misljenje na taj nacin, uostalom svaka budala ovdje moze napisati da je zavralia faks i sta kao trebamo cijeniti misljenja svih koji to napisu, odrasti.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Homelander, r3m1, Riziko, roccosiffredi, Samba71 i 56 gostiju.