FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 17 dec 2010, 19:48

Vuce molim te da ne citiras njegove postove,jer stvarno ne zelim da ih citam i na ovoj temi,a mogu ih videti samo ako ih neko citira. :mrgreen:

Danas kao da sam se ponovo rodio kada sam cuo jednu vest.Psiho(nas dragi kapiten :roll: :mrgreen: )skoro sve zavrsio sa Shinikom i napusta nas. 8-) Stvarno ovo je bilo vredno zalivanja jednom rakijicom. :mrgreen:
Borja i zvanicno potpisao. 8-)

Dakle vec tri pojacanja ove zime. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 dec 2010, 19:57

drinin vuk je napisao/la:Ne provaljuj se bogati i ne politizuj :twisted: :twisted: :twisted: ,prvi ne volim fk sledeću sezonu,ali ti komentar nije na mjestu,Zvezda je pomoć režima mogla imati samo u periodu od 1992-2000 stoga su ti sve konstatacije blago rečeno smješne.A priča o nekom sistemskom klubu ,režimskom svih onih koji su bili u vrijeme države u kojoj su se šatro svi volili,pa se kasnije klali bez obzira kom narodu pripadali su tragi komična Zvezda ali i Partizan su i prije 30 godina a i na današnji dan jači deset puta po kvalitetu u odnosu na Želju,Borac,Sarajevo,Čelik,Velež,Slobodu,Maribor,Vardar,Rabotnički,Budućnost,Zetu,a tek nešto jači kao i prije od Dinama i Hajduka pogotovu.Stoga ti ta priča ne pije vodu,a ako bih ti počeo o razlozima i uspjesima svih klubova bivše države bolje da ne počinjem,jer bojim se da ću prvim argumentom pobiti sve tvoje konstatacije nazovi.....
ja ne bi rekao da je Zvezda jača od Dinama ,a i od Hajduka trenutno ,a pitanje da li su toliko jači i od Maribora ,Borca ,Želja

A morate priznati da ima istine u ovom Pajinom postu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 dec 2010, 20:01

Od Dinama nismo jaci to je sigurno,bar trenutno ni po igrackom kadru a ni uopsteno,sa Hajdukom bi bilo bara-bara sto bi se reklo,Zelju i Borca bi otresli to sam siguran,a sanse protiv Maribora bi bile nekih 60% na nasoj strani.

Ronaldo_7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo_7 » 17 dec 2010, 20:02

-Paja je napisao/la:Udruzene snage inferiornih forumasa(Devil, Virtual i sl. neznalice) silno lobiraju da uguse moje demokratsko pravo pisanja na temama pa poslije kad sam banovan me prozivaju dok ne mogu odgovoriti ali znamo onu "Dok macke nema misevi kolo vode"

Ja necu ni da poredim smijesni politicki klub Zvezdu sa Arsenalom jer je to neukusno ti pricas o nekakvim trofejima rezimskog kluba za koji su morali igrati igraci sirom Jugoslavije, stimala se prvenstva u njihovu korist, milion afera ne znam ima li potrebe da nabrajam? Da ne pricamo o tome kako su u Partizan(klub vojske, takodjer politicki) i Zvezdu(klub obavjestajnih sluzbi) morali dolaziti svi najbolji igraci sa prostora bivse drzave recimo toliko je slucaja da neke igracine iz drugih manjih klubova budu prisilno poslane na odsluzivanje vojnog roka kakve li slucajnosti u Beograd i tamo igrale za jedan od dva rezimska kluba. Naravno sad kad vise nema jakog rezima, jake i jedine politicke partije, jake drzave ovi klubovi su inferiorni i ne mogu izboriti ni ucesce u grupnim fazama euro kupova a i kad dodju ne mogu boda osvojiti. Znaci jak politicki rezim=Jaka Zvezda, Zvezda=Rezimski klub!
Jbt pa ja sam mislio da su samo grobari kompleksasi :mrgreen: ali sam se ovim postom od @Paja razuvjerio.Znam ja ljudi da ni Sarajevo ni Zeljo ni Slavija nece biti svjetski sampioni znaci ne moras trositi rijeci protiv Zvezde,koja je sve to osvojila.A to sto su morali igrati,pa ja ne znam gdje je to pisalo da ROBI mora preci u Zvezdu(Ciro ga otjerao) da Belodedic mora ostati (nije imao ponude) da Sinisa Mihajlovic mora biti tu (naravno da ce biti Zvezdino dete) tako da ne pricas sine ne buloze. Mi(ex-yu) smo slabi zbog dragih nam politicara i onih kojima se Bosna ulizivala (USA) ;)
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 dec 2010, 20:17

Devil je napisao/la:Od Dinama nismo jaci to je sigurno,bar trenutno ni po igrackom kadru a ni uopsteno,sa Hajdukom bi bilo bara-bara sto bi se reklo,Zelju i Borca bi otresli to sam siguran,a sanse protiv Maribora bi bile nekih 60% na nasoj strani.
ma sumnjam da bi ste baš otresli Borca i Želju pobijedili da ,ali sad da bi ih otresli sumnjam ,a Maribor 50-50 su šanse imao je Maribor sjajne nastupe u evropi

I jedan poklon za Devila ,ima li ovdje istine
-Paja je napisao/la:Udruzene snage inferiornih forumasa(Devil, Virtual i sl. neznalice) silno lobiraju da uguse moje demokratsko pravo pisanja na temama pa poslije kad sam banovan me prozivaju dok ne mogu odgovoriti ali znamo onu "Dok macke nema misevi kolo vode"

Ja necu ni da poredim smijesni politicki klub Zvezdu sa Arsenalom jer je to neukusno ti pricas o nekakvim trofejima rezimskog kluba za koji su morali igrati igraci sirom Jugoslavije, stimala se prvenstva u njihovu korist, milion afera ne znam ima li potrebe da nabrajam? Da ne pricamo o tome kako su u Partizan(klub vojske, takodjer politicki) i Zvezdu(klub obavjestajnih sluzbi) morali dolaziti svi najbolji igraci sa prostora bivse drzave recimo toliko je slucaja da neke igracine iz drugih manjih klubova budu prisilno poslane na odsluzivanje vojnog roka kakve li slucajnosti u Beograd i tamo igrale za jedan od dva rezimska kluba. Naravno sad kad vise nema jakog rezima, jake i jedine politicke partije, jake drzave ovi klubovi su inferiorni i ne mogu izboriti ni ucesce u grupnim fazama euro kupova a i kad dodju ne mogu boda osvojiti. Znaci jak politicki rezim=Jaka Zvezda, Zvezda=Rezimski klub!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 dec 2010, 10:13

Sta ovo niko nista ne pise,dolaze vam velika pojacanja iz Slovana :mrgreen: ,Mario Bozic,bivsi igrac Videtona i Ujpesta,poznat po sjajnim slobodnjacima te stoper Slovacke reprezentacije Salata :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 dec 2010, 13:51

Devil je napisao/la:Od Dinama nismo jaci to je sigurno,bar trenutno ni po igrackom kadru a ni uopsteno,sa Hajdukom bi bilo bara-bara sto bi se reklo,Zelju i Borca bi otresli to sam siguran,a sanse protiv Maribora bi bile nekih 60% na nasoj strani.
Hajduk je trenutno dosta ispred Zvezde.
Sad ćemo vidjeti koliko Robi može napraviti..
...što je više lome to je volim jače...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2010, 15:28

jacky09 je napisao/la:
Hajduk je trenutno dosta ispred Zvezde.
Sad ćemo vidjeti koliko Robi može napraviti..
Hajduk nije ni blizu "dosta ispred Zvezde",druga je stvar sto su oni nekako uspeli da se domogno EL,sto mi nismo uspeli ali nista narocito nisu odigrali ni tamo,kao ni u ligi sto igraju.Sa sigurnoscu niko ne moze reci da je Hajduk favorit u tome mecu,kazem ti bara-bara,s tim da bi se igralo "na jednu loptu".

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 dec 2010, 18:50

Devil je napisao/la:
Hajduk nije ni blizu "dosta ispred Zvezde",druga je stvar sto su oni nekako uspeli da se domogno EL,sto mi nismo uspeli ali nista narocito nisu odigrali ni tamo,kao ni u ligi sto igraju.Sa sigurnoscu niko ne moze reci da je Hajduk favorit u tome mecu,kazem ti bara-bara,s tim da bi se igralo "na jednu loptu".
A taj prolazak ništa ne znači?

Zvezda je ispala u 3. pretkolu nije ni igrala Play Off. Ispali su od Slovana koji je prošle godine ispao od Ajaxa sa ukupnih 7-1. :roll:
Možda ne dosta jači ali sigurno bolji.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2010, 20:01

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
A taj prolazak ništa ne znači?

Zvezda je ispala u 3. pretkolu nije ni igrala Play Off. Ispali su od Slovana koji je prošle godine ispao od Ajaxa sa ukupnih 7-1. :roll:
Možda ne dosta jači ali sigurno bolji.
Fakticki kada usporedjujemo kvalitet "nasih" ekipa ne znaci.Zasto uvek gledate rezultate,verovatno ne gledate puno tekme,pa se hvatate statistika i rezultata kao nekih relevantnih cinjenica.Ne sporim ja da su one dobar podatak ali definitivno nisu presudan.Ako se pogleda tekma ona vise otkrije od 10 statistika.
Ako cemo logikom rezultata to bi izgledalo nekako ovako.
Partizan jaci od Anderlechta(iako nisu)
Braga ovoliko jaca od Partizana(iako nije)
Lyon prosle godine jaci od Reala(iako nije)
Slavija jaca od Aalborga(naravno da nije)
Koper za onoliko jaci od Dinama u onoj jednoj tekmi(naravno da nije)
Jos :?
Lech jaci od Juventusa
Sparta od Palerma
Gyor od Montpeillerta
...

Dakle mnogo mnogo primera je u fudbalu.

Dalje svi znaju a valjda i ti da ja nikada nista ne govorim ako nemam argumente za to,pa tako uvek imam i za ovo,i naravno uvek realno govorim za sve stvari(i sam znas koliko ste me napali vas 2-3 na temi Dinama kada sam rekao da Dinamo gubi obe tekme od Paoka- :? )
Hajduk je lepo krenuo u sezonu,to ne sporim,po meni bolji fudbal igrali od Dinama(do dolaska Vahe na klupu),ali je onda krenuo jedan pad u igri koji se sve vise oslikavao i na rezultatima tako da Hajduk nije ni blizu pocetka.
S druge strane Zvezda je lose usla,citao si valjda da sam napisao da ispadamo od Slovana,i tada sam bio napadnut od strane nekog lika(ova),ali eto i ovaj put sam nazalost bio u pravu,no odmicanjem polusezone,igrali smo bolje.Naravno ovo nije ni blizu onoga kako trebamo i kako tezimo da igramo ali je svakako bolje nego na pocetku.
Zato opet kazem Hajduk nije nista jaci od Zvezde,Dinamo i Partizan to jesu ali Hajduk nije.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 dec 2010, 20:18

Devil je napisao/la: Fakticki kada usporedjujemo kvalitet "nasih" ekipa ne znaci.Zasto uvek gledate rezultate,verovatno ne gledate puno tekme,pa se hvatate statistika i rezultata kao nekih relevantnih cinjenica.Ne sporim ja da su one dobar podatak ali definitivno nisu presudan.Ako se pogleda tekma ona vise otkrije od 10 statistika.
Ako cemo logikom rezultata to bi izgledalo nekako ovako.
Partizan jaci od Anderlechta(iako nisu)
Braga ovoliko jaca od Partizana(iako nije)
Lyon prosle godine jaci od Reala(iako nije)
Slavija jaca od Aalborga(naravno da nije)
Koper za onoliko jaci od Dinama u onoj jednoj tekmi(naravno da nije)
Jos :?
Lech jaci od Juventusa
Sparta od Palerma
Gyor od Montpeillerta
...

Dakle mnogo mnogo primera je u fudbalu.

Dalje svi znaju a valjda i ti da ja nikada nista ne govorim ako nemam argumente za to,pa tako uvek imam i za ovo,i naravno uvek realno govorim za sve stvari(i sam znas koliko ste me napali vas 2-3 na temi Dinama kada sam rekao da Dinamo gubi obe tekme od Paoka- :? )
Hajduk je lepo krenuo u sezonu,to ne sporim,po meni bolji fudbal igrali od Dinama(do dolaska Vahe na klupu),ali je onda krenuo jedan pad u igri koji se sve vise oslikavao i na rezultatima tako da Hajduk nije ni blizu pocetka.
S druge strane Zvezda je lose usla,citao si valjda da sam napisao da ispadamo od Slovana,i tada sam bio napadnut od strane nekog lika(ova),ali eto i ovaj put sam nazalost bio u pravu,no odmicanjem polusezone,igrali smo bolje.Naravno ovo nije ni blizu onoga kako trebamo i kako tezimo da igramo ali je svakako bolje nego na pocetku.
Zato opet kazem Hajduk nije nista jaci od Zvezde,Dinamo i Partizan to jesu ali Hajduk nije.
Pa naravno da ćeš gledati rezultate. Nego šta bi? Rezultati su važni, a ostalo veži mačku o rep.
Lyon možda nije igrački bio kvalitetniji od Reala prošle godine, ali je zasluženo izbacio Real koji je obe utakmice odigrao dosta slabo.. što ne znači da će ih Real ove godine izbaciti.

Hajduk je zadnjih godina dosta loše igrao u Europi.. Ove godine se dosta toga poklopilo.. Špaco napravio dobar posao, Ibičić igrao dobro.. obrana koliko toliko igrala solidno.. Vukušić trpao.. onda je nastupio onaj poraz protiv Istre u kupu i smjenili su Špacu. Špaco je bio najjača karika Hajduka ove sezone i to je vidjelo po kasnijim rezultatima. Velika greška im je bila odlazak Špace. Možda bi trenutno bilo 50-50 zbog slabe forme Hajduka, ali onaj Hajduk s početka sezone je druga priča.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2010, 20:22

jacky09 je napisao/la:. Možda bi trenutno bilo 50-50 zbog slabe forme Hajduka, ali onaj Hajduk s početka sezone je druga priča.
To je to,sam si rekao nisam ja.
O tome ja citavo vreme govorim,ne govorim o stanju pre godinu dana ili nekoliko meseci,govorim o trenutnoj formi,kada bi igrali veceras,sutra.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 dec 2010, 20:26

Devil je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:. Možda bi trenutno bilo 50-50 zbog slabe forme Hajduka, ali onaj Hajduk s početka sezone je druga priča.
To je to,sam si rekao nisam ja.
O tome ja citavo vreme govorim,ne govorim o stanju pre godinu dana ili nekoliko meseci,govorim o trenutnoj formi,kada bi igrali veceras,sutra.
Naravno. Ali pitanje vremena je kad će Hajduk ponovo proraditi.. ovo je samo trenutna lošija forma.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 dec 2010, 11:54

Nema licencu, niti trenersku diplomu
PROSINEČKI NE MOŽE VODITI ZVEZDU

Prema pisanju Blica, Robert Prosinečki ne može biti trener Crvene zvezde. Propisi Fudbalskog saveza Srbije kažu da, kako bi sjeo na klupu superligaša, trener mora imati PRO-licencu ili barem upisati kurs Škole trenera na ovom nivou, a novi prvi stručnjak crveno-bijelih ne ispunjava nijedan od ova dva uslova.

Prosinečki je na kraju studija na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, na kojem će dobiti diplomu Više trenerske akademije, koju priznaje NS Hrvatske, ali treneri sa ovim papirom mogu raditi samo u hrvatskom fudbalu.

Također, prema propisima HNS-a, Prosinečki može, kao istaknuti reprezentativac i učesnik više svjetskih prvenstava, preko reda i bez pohađanja visokostručnih škola dobiti licencu za rad, ali, također, samo u hrvatskom fudbalu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 dec 2010, 15:12

:lol: :lol: :lol: Kako ambiciozne planove imaju,dobro se zna ko je prosledio ovu informaciju u medije,i pozdravim mu najblize i ovom prilikom. :mrgreen:

Da oni malo preispitaju ko ce da bude pomocnik Robiju. :? Kada bi se malo raspitali videli bi da ce pomocnik da bude Zarko Djurovic koji ima PRO licencu.Tako da su im se pokenjali u lice sa ovim,pa nije ni Robi glup. :lol: :twisted:
A i Robi ce da je dobije za koji mesec sigurno. ;)

Ronaldo_7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo_7 » 24 dec 2010, 15:40

Otišao Robi u Ovijedo da proslavi Bozic a i da poprica sa celnicima Reala oko eventualne saradnje i odigravanje prijateljske utakmice.Po svemu sudeci Volkov,Salata i Bozic dolaze u Zvezdu jer Gazprom daje pare.I takodje Zenit bi trebao doci pred pocetak proljecnog dijela sezone da odigra prijateljsku.

Nek se vrate slavni dani,slavni dani nase proslosti,da i deca nasa na Marakani raduju se svetskoj tituli !
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 dec 2010, 12:09

Dobili smo jos jednog sponzora,rec je o Pireus Leasingu grckoj firmi,koja ulazi ovako i u Zvezdu.Potpisan je ugovor za sada na jednu godinu.Zanimljivo da su oni vec sponzori RK Partizan.

Sto se tice desavanja oko transfera.Vec je receno da Gazprom daje pare za transfere.Ocekuje se da ce paket Salata-Bozic biti kupljen za 600000 eura,a Volkov za nekih 200000,cime bi za manje od milion dobili 3 odlicna igraca koja bi uz Goebela i Borju cinili pa ovako na prvu loptu odlicno odradjen prelazni rok nakon duzeg vremena.

Nasi su danas otisli do St.Petersburga da se dogovore sa predstavnicima Zenita o jednoj generalki na Marakani u feburaru.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 dec 2010, 13:09

Stefane jeli to onaj Borja što je igrao za Mainz

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 dec 2010, 13:15

Ne ovo je Cristian Borja,22.godine i mi smo mu prvi evropski klub igrao jos za Mogi Mirim,Guarantiguetu,Caxias i Flamengo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 dec 2010, 13:26

Ja mislio Felix Borja ,da je on to bi bilo pravo pojačanje ,možda bi bio prvi strijelac ,a ovaj drugi vidjećaemo šta će biti od njega

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.