Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Seata klupskog brate, on je gore u centru negdje, svako jutro mu vidim parkiranog kod drvenije
Ma i lijevi im nije nesto aman bolji, imat ce finih sansi i Fanimo/Velkoski.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 11:15Tek ce sada doci do izrazaja ona Vinkova smirenost.
A sto se bekova tice, Tatar ce ici na Blazevica, najvjerovatnije.
Lik je stvarno kriminalan, i morat ce mu dosta ofanzivci pomagati, sto ce opet dovesti i do njihove potrosnje.
Ma Velkoskog treba ubaciti od orve minute. Usao je u formu, kone mu leze, a Fanima ubaciti iza 60te. Jednako oni fizicki strasno padnu u drugom poluvremenu.Zundo je napisao/la: ↑01 nov 2020, 11:18Ma i lijevi im nije nesto aman bolji, imat ce finih sansi i Fanimo/Velkoski.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 11:15Tek ce sada doci do izrazaja ona Vinkova smirenost.
Lik je stvarno kriminalan, i morat ce mu dosta ofanzivci pomagati, sto ce opet dovesti i do njihove potrosnje.
Ja bih volio Susic-Djokanovic u sredini, i naravno Amar ispred. Andrej je u fantasticnoj formi i steta bi bilo njega takvog ostavit na klupi, a sa druge strane Tino ima taj kvalitet gdje jednim svojim potezom moze odlucit.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 11:20Ma Velkoskog treba ubaciti od orve minute. Usao je u formu, kone mu leze, a Fanima ubaciti iza 60te. Jednako oni fizicki strasno padnu u drugom poluvremenu.Zundo je napisao/la: ↑01 nov 2020, 11:18Ma i lijevi im nije nesto aman bolji, imat ce finih sansi i Fanimo/Velkoski.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 11:15Tek ce sada doci do izrazaja ona Vinkova smirenost.
I Djokanovic naravno u paru sa Pejovicem. Treba nam da trka na sredini i agresivnost.
Tesko Susic od prve minute. Imao je ozzljedu neku, a i los je defanIvno bas, ne trci skoro pa nikako. Pejovic je tu dosta bolji, i u ovome momentu je to ono sto nam treba, bar ja mislim. Vidjet cemo sta ce Vinko smisliti, ali mislim da ce to ovako sve izgledati:Zundo je napisao/la: ↑01 nov 2020, 11:24Ja bih volio Susic-Djokanovic u sredini, i naravno Amar ispred. Andrej je u fantasticnoj formi i steta bi bilo njega takvog ostavit na klupi, a sa druge strane Tino ima taj kvalitet gdje jednim svojim potezom moze odlucit.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 11:20Ma Velkoskog treba ubaciti od orve minute. Usao je u formu, kone mu leze, a Fanima ubaciti iza 60te. Jednako oni fizicki strasno padnu u drugom poluvremenu.
I Djokanovic naravno u paru sa Pejovicem. Treba nam da trka na sredini i agresivnost.
Iskreno, nek stavi Serbecica u spic ja mu vjerujem da tako trebaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 11:31Tesko Susic od prve minute. Imao je ozzljedu neku, a i los je defanIvno bas, ne trci skoro pa nikako. Pejovic je tu dosta bolji, i u ovome momentu je to ono sto nam treba, bar ja mislim. Vidjet cemo sta ce Vinko smisliti, ali mislim da ce to ovako sve izgledati:Zundo je napisao/la: ↑01 nov 2020, 11:24Ja bih volio Susic-Djokanovic u sredini, i naravno Amar ispred. Andrej je u fantasticnoj formi i steta bi bilo njega takvog ostavit na klupi, a sa druge strane Tino ima taj kvalitet gdje jednim svojim potezom moze odlucit.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 11:20
Ma Velkoskog treba ubaciti od orve minute. Usao je u formu, kone mu leze, a Fanima ubaciti iza 60te. Jednako oni fizicki strasno padnu u drugom poluvremenu.
Kovacevic
Oremus Milicevic Dupovac Pidro
Pejovic Djokanovic
Rahmanovic
Velkoski Tatar
Handzic
Ma kakav Peljto, Elvis to sudi sigurno