Offseason NBA 2020/21
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Offseason NBA 2020/21
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- OldFashioned
- Kontakt:
Ko je god živio u Americi ili barem se duže u istoj zadržao zna dobro koliko je taj rasizam i plakanje Afro-Amerikanaca precijenjeno. Postoji da, ali u tolikoj mjeri kao što predstavljaju, nipošto.
Više puta sam vidio njihovu stranu rasizma na nekome drugom pa par puta i na sebi, ali to je ok i ne smatraju toliko lošim. Dvostruki standardi.
Više puta sam vidio njihovu stranu rasizma na nekome drugom pa par puta i na sebi, ali to je ok i ne smatraju toliko lošim. Dvostruki standardi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma Duranta vise niko ne uzima za ozbiljno kad su izjave u pitanju. Super igrac, ali izvan terena nema 2 ciste kao ni Paul George i Kahvaji.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nije rekao nista pogresno, samo je fazon u tome sto Iverson ima 10x vece srce od Irvinga
-
- Kontakt:
Kako nije pogrešno, rekao je da je bolji od Iversona

Ali dobro , sad idu komentari old school , nostalgija , boomer ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
I ja ne vjerujem sta citam. Iverson vodio ekipu do velikog finala, a Ravnozemljas kao prva opcija ne moze ni do playoffa.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 okt 2020, 23:20Kako nije pogrešno, rekao je da je bolji od Iversona![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Mislio sam na ovaj skill dio. A naravno da je AI bolji igrac boomerubombaysaphire je napisao/la: ↑31 okt 2020, 23:20Kako nije pogrešno, rekao je da je bolji od Iversona![]()

-
- Kontakt:
Jednostavno Zmija , već se vidi uticaj ravnozemljašaJustin je napisao/la: ↑01 nov 2020, 01:02I ja ne vjerujem sta citam. Iverson vodio ekipu do velikog finala, a Ravnozemljas kao prva opcija ne moze ni do playoffa.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 okt 2020, 23:20Kako nije pogrešno, rekao je da je bolji od Iversona![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Najveci gospodin i igracina.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dobra stvar ove krize je sto ce se malo izbalansirati u svijetu sporta i taj kes. Pa proslo je sve mjere dobrog ukusa koliko ti ljudi zaradjuju.
Naveo si neke od najtežih sportova, ali ipak si zaboravio najvažnije, a to su veslanje i vaterpolo. Siguran sam da su boks, vaterpolo i veslanje vjerovatno tri od pet najtežih sportova, ovako na prvu. Što se veslanja tiče, tu mislim prvenstveno na samac i dvojac na pariće. Čitavo tijelo ti radi. Leđa, ruke, noge, trbušni zid. Također, određene atletske discipline su posebna priča. Da ne govorim o triatlonu i dekatlonu i tako dalje.TheChief je napisao/la: ↑30 okt 2020, 02:14Postoji razlog zasto svaki igrac bez problema moze odigrati cijelu fudbalsku utakmicu.
Postoji razlog zasto se razlikuje nacin izmjena u fudbalu i kosarci.
Boks
Hokej
Americki fudbal
Kosarka
MMA
Tenis
Sve ovo je teze od fudbala. I to ovim redoslijedom.
Ako racunas samo ekipne sportove fudbal je na 4. mjestu.
Teško je reći da li je košarka teži sport od fudbala i obrnuto. Trenirao sam košarku prije i dobro se sjećam tog intenziteta. Tada sam vjerovatno i izgradio osnovnu bazu kondicije. Fudbal igram relativno često i mogu bez problema igrati sa poprilično visokim tempom, vjerovatno zahvaljujući tome što sam prije trenirao košarku. Doduše, aktivan sam jer svakako volim trčati tako da to zavisi od osobe do osobe. Vrlo moguće da bi bilo isto i da je obrnuto, da sam trenirao fudbal pa da na osnovu toga bez problema mogu intenzivno igrati košarku. Ne bih tako lako stavio jedan od tih sportova ispred drugog. Prije bih rekao da su jednaki.
Mislim da bi dva mjeseca trebalo biti dovoljno za normalan odmor i pripreme. Malo bi se morali prilagoditi, ali to se svakako odnosi na par ekipa. Bolje je da sezona počne što prije, slična stvar se desila u fudbalu jer period odmora je bio kraći nego inače.
Mislim da bi dva mjeseca trebalo biti dovoljno za normalan odmor i pripreme. Malo bi se morali prilagoditi, ali to se svakako odnosi na par ekipa. Bolje je da sezona počne što prije, slična stvar se desila u fudbalu jer period odmora je bio kraći nego inače.
https://www.youtube.com/watch?v=i10-EA4-LGQ
Kakvo pisanje po samoprozvanom Kingu, otvorilo mu se da osvoji titulu u balonu ali djaba sve kada nikad manje ljudi nije to gledao...Izdominirao Trump ugrozenog Jamesa, nema sumnje da ce kmecati da je ovo rasizam.
Kakvo pisanje po samoprozvanom Kingu, otvorilo mu se da osvoji titulu u balonu ali djaba sve kada nikad manje ljudi nije to gledao...Izdominirao Trump ugrozenog Jamesa, nema sumnje da ce kmecati da je ovo rasizam.
Trumpjapa je napisao/la: ↑02 nov 2020, 23:22https://www.youtube.com/watch?v=i10-EA4-LGQ

japa je napisao/la: ↑02 nov 2020, 23:22https://www.youtube.com/watch?v=i10-EA4-LGQ

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
japa je napisao/la: ↑02 nov 2020, 23:22https://www.youtube.com/watch?v=i10-EA4-LGQ

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Nail for Real
- Kontakt:
Moras Trumpa vaditi iz naftalina da popljujes Jamesa, daj ohani visejapa je napisao/la: ↑02 nov 2020, 23:22https://www.youtube.com/watch?v=i10-EA4-LGQ

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Aha, inace ce Jamesa strasno zanimati sto ga je ovaj put gledalo samo 7,5 miliona ljudi umjesto 15
Cetvrta se pise, sve ostalo ce biti zaboravljeno

Cetvrta se pise, sve ostalo ce biti zaboravljeno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.