La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Messi jako los ove sezone. Razmisljam ko ce uzeti zlatnu loptu s' obzirom na igre Messi-ja, a i Ronaldo je dosta "ofalio". Vjerovatno kao i ove godine nece biti ni dodjeljena nagrada jer ova dvojica nisu u formi, a ne daj Boze nekom drugom da daju 

Pa dali su je Modriću pored živog Messija
- Chapman1886
- Kontakt:
Čuj to!? Nemoj pričat!?

- LlullSergio
- Kontakt:
Ja budale kakva je ovo formacija, šta je ovo.
Još na poluvremenu ovo uraditi ccc
Još na poluvremenu ovo uraditi ccc
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne brukaj se,Hare1902 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 22:18Čuj to!? Nemoj pričat!?![]()
Hajde da ne shvatamo sve bukvalno. Htio sam reci da su u eri Messija i Ronalda najmanje 3 nagrade trebale otici u ruke drugih igraca. Prvi koji mi padaju na pamet su Ribery, Sneijder i Iniesta.
otiđi do kafane
- LlullSergio
- Kontakt:
Kakav idiot jebote dan.
Ovo uraditi kad imaš zuti karton..
Ovo uraditi kad imaš zuti karton..
A da... zaboravio sam da je tvoje misljenje uvijek superiornije od drugih i da je voditi raspravu bilo kakve prirode s' tobom Sizifov posao. Moja greska sto uopste odgovaram. Svako dobroRajaz je napisao/la: ↑31 okt 2020, 22:19Ne brukaj se,
otiđi do kafane

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad zabije bitan gol pricacemo

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- LlullSergio
- Kontakt:
**** li vam CaDiz tetke.
Messi nije ni u najboljih 30 trenutno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Tačno ne znam više jel mi faca ovog Barte ogavna ili sam jednostavno asocirao njegovu facu s leoreyovim komentarima
Samo jaši, svi smo naši.

Mada realno, da glupan nije crveni dobio sijevnula bi pokoja kontra u nastavku.

Mada realno, da glupan nije crveni dobio sijevnula bi pokoja kontra u nastavku.
Remember, remember the 5th of November.
Midzo nabije sudiju loptom sa metar udaljenosti i dobije samo zuti, a CR kad je 2018. malo gurknuo sudiju nakon smijesnog drugog zutog dobio 5 tekmi suspenzije. Ugrozena i potlacena Katalonija 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
A šta tek reći za ugroženi Real koji je zadnje dvije titule osvojio uz najdirektniju moguću sudačku intervenciju.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.