Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako nisi, nazva me hajvanom na pravdi BogaAlfredNobel je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:27Samo zanimljivo je da po ko zna koji put neki hajvan krene s pričom oko Džeke.. Nakoj toga se njih par redovno nakači, uzimaju za ozbiljno te stvari i onda nas okrive da kvarimo temu i atmosferu njegovim spominjanjem. Kad ih nakačiš i metneš do kraja, onda glume osjetljive i nekakve žrtvice, kmeče i ganjaju moderatora da nas trajno banuje. Kad logično nema elemenata za to, onda ide priča kako se 'tuširamo s Mortom' i kako smo guzzni haveri s njim, pa prolazimo netaknuto.![]()
alacious je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:29Kako nisi, nazva me hajvanom na pravdi BogaAlfredNobel je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:27Samo zanimljivo je da po ko zna koji put neki hajvan krene s pričom oko Džeke.. Nakoj toga se njih par redovno nakači, uzimaju za ozbiljno te stvari i onda nas okrive da kvarimo temu i atmosferu njegovim spominjanjem. Kad ih nakačiš i metneš do kraja, onda glume osjetljive i nekakve žrtvice, kmeče i ganjaju moderatora da nas trajno banuje. Kad logično nema elemenata za to, onda ide priča kako se 'tuširamo s Mortom' i kako smo guzzni haveri s njim, pa prolazimo netaknuto.![]()
![]()
Prvi i zadnji put da je nešto kako treba rekaoalacious je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:29Kako nisi, nazva me hajvanom na pravdi BogaAlfredNobel je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:27Samo zanimljivo je da po ko zna koji put neki hajvan krene s pričom oko Džeke.. Nakoj toga se njih par redovno nakači, uzimaju za ozbiljno te stvari i onda nas okrive da kvarimo temu i atmosferu njegovim spominjanjem. Kad ih nakačiš i metneš do kraja, onda glume osjetljive i nekakve žrtvice, kmeče i ganjaju moderatora da nas trajno banuje. Kad logično nema elemenata za to, onda ide priča kako se 'tuširamo s Mortom' i kako smo guzzni haveri s njim, pa prolazimo netaknuto.![]()
![]()
AlfredNobel je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:27Samo zanimljivo je da po ko zna koji put neki hajvan krene s pričom oko Džeke.. Nakoj toga se njih par redovno nakači, uzimaju za ozbiljno te stvari i onda nas okrive da kvarimo temu i atmosferu njegovim spominjanjem. Kad ih nakačiš i metneš do kraja, onda glume osjetljive i nekakve žrtvice, kmeče i ganjaju moderatora da nas trajno banuje. Kad logično nema elemenata za to, onda ide priča kako se 'tuširamo s Mortom' i kako smo guzzni haveri s njim, pa prolazimo netaknuto.![]()
Nisi rekao kako si bio u skoli dok je to govorioZundo je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:31Prvi i zadnji put da je nešto kako treba rekaoalacious je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:29Kako nisi, nazva me hajvanom na pravdi BogaAlfredNobel je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:27Samo zanimljivo je da po ko zna koji put neki hajvan krene s pričom oko Džeke.. Nakoj toga se njih par redovno nakači, uzimaju za ozbiljno te stvari i onda nas okrive da kvarimo temu i atmosferu njegovim spominjanjem. Kad ih nakačiš i metneš do kraja, onda glume osjetljive i nekakve žrtvice, kmeče i ganjaju moderatora da nas trajno banuje. Kad logično nema elemenata za to, onda ide priča kako se 'tuširamo s Mortom' i kako smo guzzni haveri s njim, pa prolazimo netaknuto.![]()
![]()
![]()
Nisam, zabranio mi Thriller da pričam o tome
AlfredNobel je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:27Samo zanimljivo je da po ko zna koji put neki hajvan krene s pričom oko Džeke.. Nakoj toga se njih par redovno nakači, uzimaju za ozbiljno te stvari i onda nas okrive da kvarimo temu i atmosferu njegovim spominjanjem. Kad ih nakačiš i metneš do kraja, onda glume osjetljive i nekakve žrtvice, kmeče i ganjaju moderatora da nas trajno banuje. Kad logično nema elemenata za to, onda ide priča kako se 'tuširamo s Mortom' i kako smo guzzni haveri s njim, pa prolazimo netaknuto.![]()
Ja ti garantujem da neces. Jedino mozda s plave strane sto me ne bi zacudilo.
Ja to tebi od milja <3alacious je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:29Kako nisi, nazva me hajvanom na pravdi BogaAlfredNobel je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:27Samo zanimljivo je da po ko zna koji put neki hajvan krene s pričom oko Džeke.. Nakoj toga se njih par redovno nakači, uzimaju za ozbiljno te stvari i onda nas okrive da kvarimo temu i atmosferu njegovim spominjanjem. Kad ih nakačiš i metneš do kraja, onda glume osjetljive i nekakve žrtvice, kmeče i ganjaju moderatora da nas trajno banuje. Kad logično nema elemenata za to, onda ide priča kako se 'tuširamo s Mortom' i kako smo guzzni haveri s njim, pa prolazimo netaknuto.![]()
![]()
Nosim vazelin, spremite seAlfredNobel je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:51Ja to tebi od milja <3alacious je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:29Kako nisi, nazva me hajvanom na pravdi BogaAlfredNobel je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:27Samo zanimljivo je da po ko zna koji put neki hajvan krene s pričom oko Džeke.. Nakoj toga se njih par redovno nakači, uzimaju za ozbiljno te stvari i onda nas okrive da kvarimo temu i atmosferu njegovim spominjanjem. Kad ih nakačiš i metneš do kraja, onda glume osjetljive i nekakve žrtvice, kmeče i ganjaju moderatora da nas trajno banuje. Kad logično nema elemenata za to, onda ide priča kako se 'tuširamo s Mortom' i kako smo guzzni haveri s njim, pa prolazimo netaknuto.![]()
![]()
Morto, Škoro i ja te čekamo u tuš kabini, požuri..
Ako postavim sliku, hoces se banovsti sam?revolt je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:41Ja ti garantujem da neces. Jedino mozda s plave strane sto me ne bi zacudilo.
Ako postavis ovdje sliku svoju iz VIPa ja ti dam sta hoces. Obrati se panetliji za moj identitet.
Btw ne dijele se karte nego su akreditacije. Trebo te je taj neko bolje ponuditi hahahahahaha
Ne da cu se banovati nego cplus uplatiti cu ti rucak na ime Evander kod Brajlovica. Jel korektno od mene?Evander je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:56Ako postavim sliku, hoces se banovsti sam?revolt je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:41Ja ti garantujem da neces. Jedino mozda s plave strane sto me ne bi zacudilo.
Ako postavis ovdje sliku svoju iz VIPa ja ti dam sta hoces. Obrati se panetliji za moj identitet.
Btw ne dijele se karte nego su akreditacije. Trebo te je taj neko bolje ponuditi hahahahahaha
I gdje si to vidio da sam ja napisao "karta"?
NEMA MORTO NIŠTA SA VAMA...skoroalen je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:31alacious je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:29Kako nisi, nazva me hajvanom na pravdi BogaAlfredNobel je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:27Samo zanimljivo je da po ko zna koji put neki hajvan krene s pričom oko Džeke.. Nakoj toga se njih par redovno nakači, uzimaju za ozbiljno te stvari i onda nas okrive da kvarimo temu i atmosferu njegovim spominjanjem. Kad ih nakačiš i metneš do kraja, onda glume osjetljive i nekakve žrtvice, kmeče i ganjaju moderatora da nas trajno banuje. Kad logično nema elemenata za to, onda ide priča kako se 'tuširamo s Mortom' i kako smo guzzni haveri s njim, pa prolazimo netaknuto.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Fouzi1, kontra, mnon46, muhamedhulk, nedimmmm1337 i 41 gost.