La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Cadiz nakon 8 kola (mozda je neko vec pisao):
- 4 utakmice kod kuce i samo 2 osvojena boda (2 remija i 2 poraza)
- 4 utakmice u gostima i 4 pobjede = max 12 bodova (posebno se isticu pobjede protiv Real M. i Athletic B.)
...e svasta...jedno lijepo iznenadjenje, osvjezenje.
- 4 utakmice kod kuce i samo 2 osvojena boda (2 remija i 2 poraza)
- 4 utakmice u gostima i 4 pobjede = max 12 bodova (posebno se isticu pobjede protiv Real M. i Athletic B.)
...e svasta...jedno lijepo iznenadjenje, osvjezenje.
7 u Madridu zabija banger.
Katalonci jel vas strah
Katalonci jel vas strah

Kakav show Felixa

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
dominiraju prošlosezonski 'promašaji'
Znači Griezz večeras dominira
Znači Griezz večeras dominira
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Chapman1886
- Kontakt:
Pike ga ukopa
Liku ne možeš sr.at ljudima za pravopis, a ne pisati interpunkcijske znakove.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- LlullSergio
- Kontakt:
Joj ovih debila u Valenciji sta sve rade.
Pique nije normalan, kako ukopa golmana.
Pique nije normalan, kako ukopa golmana.
Messi nikad vise nije imao izgubljenih lopti i zabijanja u odbranu nego ove sezone (bar to ovako primjecujem), ne znam je li do njega ili Kumana.
- Chapman1886
- Kontakt:
kakva vreća govana je ovaj buskec ne izgleda ko fudbaler uopšte nabiti nogom u osasunu pod hitno
Samo Sloboda | COYG
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Busquets je zasluzio dobre batine, kakav nevidjeni cigo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Messiu se iz svakog poteza vidi da je on glavom van Barcelone još od ljeta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
S obzirom ko je i kakav je igrac, Messi je ubjedljivo najgori. Izgubio je bruku lopti a sutevi u rangu prosjeka.
Ko god dodje da igra sredinu u Barsi on se sistemski busketizira. Buskec je izgleda reper za sve. Barsa je cini mi se jedini klub na svijetu ciji uticaj sredine u napadu i golovima se skoro da i ne mjeri. Njihova jedina zadaca je dodaj mesiju ili pikeu i guslaj tako 90 min.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Totalni raspad Valencie, taman pred gostovanje na Mestalli. Nema više Pareja i Kondogbie koji su znali odigrati kao Xabi Alonso i Patrick Vieira u najboljim danima. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.