Pitar6785 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:10
Isto stanje isto rastojanje, zeljo je zasluzeno uzo nisu se puno istrosili i mislim da ce doci u naj jacoj postavi koju imaju, jedino neznam dva su im igraca dobila zute jedino radi toga da nema ko da im ne igra.
Ako ih pobjedimo nemogu trazit alibi da su umorni da ih je savez zajebo itd.
Mi moramo sredinu uzet i igrat presing na njihovuu zadnju liniju i mislim da je tu nasa sansa. Moramo se cuvat rani zuti kartona jer sudije su dosta kartona dali zeljinim suparnicima njima rijetko (danas je e zec fauliro igraca sleda i on je dao igracu radnika zuti). Rahmanovic posebno treba bit oprezan jer on kad je pod zutijem na pocetku rijetko moze izdrzat citavu utakmicu sjetimo brestea i podgorice.
Njihova jedina prednost jeste sto im je vezni red kao i krila cvrsci (neznam dali mogu reci snazni) od naseg veznog kao i nasih bekova,e tu vidim njihovu prednost jer oni neznaju napada kroz sredinu vec 90 % idu sa strane cak i stilic ide na krilo..
Ja bi definitivno igro sa jukicom i pidrom
Nasredini djokanivic pejovic
Istorenije rahmanobic vamo mirko i tatar
Handzic gore
Nesmijemo pravit glupe faulove na 20-25 i stoperi moraju popravit tu igru jedan na jedan..
Spor im je vezni red i stoperi al imaju dobrog golmana i danas im je donio sam 2 boda
Kova mora bit koncentrisan bez treme mora bit na najvecoj mogucoj razini i mislim da u tom slucaju mozemo do 2-0.
Ako nam uzmu sredinu bice tesko al i u tom slucaju mozemo do remija jer imamo sirinu i kvalitet budemol im pustili krila da nam probijaju stranu moglo bi bit svasta..
Moramo bit ne samo kondiciono vec i u duelima. Jer koriste naklonost sudija (koji daju zute) kao i iskustvo znaju se uvalit izvuc igraca da dobije karton