FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

alacious
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alacious » 31 okt 2020, 20:23

skoroalen je napisao/la:
31 okt 2020, 20:13
muhamedhulk je napisao/la:
31 okt 2020, 18:44
Djeste simpatizeri plave qrve i njihovog igraca „Dzeksona“.
A vidi ovih velezovaca hahaha hebo vam uski fedju u pakas.

slika

Ti bi, paša, počeo za Želju navijat da si upisao faks malo bliže Milji. Čuj, u 18. godini definiše za koga navija, i to radi blizine stadiona. :rol: Da si upisao PMF, danas bi dr.kao na Osima. :rol:
I koji ćeš ti qrac kao navijač Bayerna na ovoj temi? Ima Bayern Minhen svoju temu na ovom forumu.
:rol: :rol: :rol:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 31 okt 2020, 20:24

skoroalen je napisao/la:
31 okt 2020, 20:13
muhamedhulk je napisao/la:
31 okt 2020, 18:44
Djeste simpatizeri plave qrve i njihovog igraca „Dzeksona“.
A vidi ovih velezovaca hahaha hebo vam uski fedju u pakas.

slika

Ti bi, paša, počeo za Želju navijat da si upisao faks malo bliže Milji. Čuj, u 18. godini definiše za koga navija, i to radi blizine stadiona. :rol: Da si upisao PMF, danas bi dr.kao na Osima. :rol:
I koji ćeš ti qrac kao navijač Bayerna na ovoj temi? Ima Bayern Minhen svoju temu na ovom forumu.
:tokralju: :rol: :urnebes:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 31 okt 2020, 20:27

JohnKeynes97 je napisao/la:
31 okt 2020, 20:23
fks74 je napisao/la:
31 okt 2020, 20:17
Eh što znate us.ati atmosferu.
2-3 istih uvijek
Sve te treba protjerati na temu zeljeznicara :thumbup:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 31 okt 2020, 20:29

Kad se skori na kosti naklatis neces dobro proci.
Kurdic protjeran iz države recimo tako, da muhamedhulk pamet u glavu drugi put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 31 okt 2020, 20:32

Zasto se cudite za razne naslove na portalima. Mora vam biti jasno da sto vise budemo odmicali od ove lige, imali vecu dominaciju, osvajali titule....to ce biti veci hajp da nas skinu sa tog puta i pokusaju da prekinu dominaciju koja nezaustavljivo ide.
Moramo biti uz ekipu, slozni i jedinstveni kao nikad prije.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 31 okt 2020, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 okt 2020, 20:34

ElCartel11 je napisao/la:
31 okt 2020, 20:29
Kad se skori na kosti naklatis neces dobro proci.
Kurdic protjeran iz države recimo tako, da muhamedhulk pamet u glavu drugi put.
:rol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 okt 2020, 20:37

ja usranog portala dabogda im se djeca medjusobno yebavala
NEMA NAZAD

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 31 okt 2020, 20:47

holyman je napisao/la:
31 okt 2020, 20:37
Hahahaha koji brat
FKS

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 31 okt 2020, 20:49

holyman je napisao/la:
31 okt 2020, 20:37
:sick: :sick: :sick:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 okt 2020, 20:52

Ne kontam sto napadate muhu? Lik je regularan 100%
Ima ovdje onih koji glesaju svoj klub iz evrope prije fks. Da se razumijemo.

Jbt kopate slrasprave i svadje iz naftalina 😂😂 vama bas dosasno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 okt 2020, 21:03

Da smo na Mortal Kombatu čulo bi se u pozadini "Škoro wins, FATALITY"!!

Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 okt 2020, 21:04

joker90 je napisao/la:
31 okt 2020, 21:03
Da smo na Mortal Kombatu čulo bi se u pozadini "Škoro wins, FATALITY"!!

:rol: :rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

HordasJak
Kontakt:

Post Postao/la HordasJak » 31 okt 2020, 21:05

Kone nam se malo uzdigle kazu svucite gace i stavite vazelin.Hmm sta kazete bordo braco?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 okt 2020, 21:07

HordasJak je napisao/la:
31 okt 2020, 21:05
Kone nam se malo uzdigle kazu svucite gace i stavite vazelin.Hmm sta kazete bordo braco?
Fali im najjači adut s prošlih derbija - Husref na našoj klupi, ali derbi je to, nikad se ne zna. Mislim da ide minimalna pobjeda za nas.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 okt 2020, 21:10

Isto stanje isto rastojanje, zeljo je zasluzeno uzo nisu se puno istrosili i mislim da ce doci u naj jacoj postavi koju imaju, jedino neznam dva su im igraca dobila zute jedino radi toga da nema ko da im ne igra.

Ako ih pobjedimo nemogu trazit alibi da su umorni da ih je savez zajebo itd.

Mi moramo sredinu uzet i igrat presing na njihovuu zadnju liniju i mislim da je tu nasa sansa. Moramo se cuvat rani zuti kartona jer sudije su dosta kartona dali zeljinim suparnicima njima rijetko (danas je e zec fauliro igraca sleda i on je dao igracu radnika zuti). Rahmanovic posebno treba bit oprezan jer on kad je pod zutijem na pocetku rijetko moze izdrzat citavu utakmicu sjetimo brestea i podgorice.

Njihova jedina prednost jeste sto im je vezni red kao i krila cvrsci (neznam dali mogu reci snazni) od naseg veznog kao i nasih bekova,e tu vidim njihovu prednost jer oni neznaju napada kroz sredinu vec 90 % idu sa strane cak i stilic ide na krilo..

Ja bi definitivno igro sa jukicom i pidrom

Nasredini djokanivic pejovic
Istorenije rahmanobic vamo mirko i tatar
Handzic gore

Nesmijemo pravit glupe faulove na 20-25 i stoperi moraju popravit tu igru jedan na jedan..

Spor im je vezni red i stoperi al imaju dobrog golmana i danas im je donio sam 2 boda

Kova mora bit koncentrisan bez treme mora bit na najvecoj mogucoj razini i mislim da u tom slucaju mozemo do 2-0.

Ako nam uzmu sredinu bice tesko al i u tom slucaju mozemo do remija jer imamo sirinu i kvalitet budemol im pustili krila da nam probijaju stranu moglo bi bit svasta..

Moramo bit ne samo kondiciono vec i u duelima. Jer koriste naklonost sudija (koji daju zute) kao i iskustvo znaju se uvalit izvuc igraca da dobije karton

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 31 okt 2020, 21:13

Pitar6785 je napisao/la:
31 okt 2020, 21:10
Isto stanje isto rastojanje, zeljo je zasluzeno uzo nisu se puno istrosili i mislim da ce doci u naj jacoj postavi koju imaju, jedino neznam dva su im igraca dobila zute jedino radi toga da nema ko da im ne igra.

Mi moramo sredinu uzet i igrat presing na njihovuu zadnju liniju i mislim da je tu nasa sansa. Moramo se cuvat rani zuti kartona jer sudije su dosta kartona dali zeljinim suparnicima njima rijetko (danas je e zec fauliro igraca sleda i on je dao igracu radnika zuti). Rahmanovic posebno treba bit oprezan jer on kad je pod zutijem na pocetku rijetko moze izdrzat citavu utakmicu sjetimo brestea i podgorice.

Njihova jedina prednost jeste sto im je vezni red kao i krila cvrsci (neznam dali mogu reci snazni) od naseg veznog kao i nasih bekova,e tu vidim njihovu prednost jer oni neznaju napada kroz sredinu vec 90 % idu sa strane cak i stilic ide na krilo..

Handzic gore

Nesmijemo pravit glupe faulove na 20-25 i stoperi moraju popravit tu igru jedan na jedan..

Spor im je vezni red i stoperi al imaju dobrog golmana i danas im je donio sam 2 boda

Kova mora bit koncentrisan bez treme mora bit na najvecoj mogucoj razini i mislim da u tom slucaju mozemo do 2-0.

Ako nam uzmu sredinu bice tesko al i u tom slucaju mozemo do remija jer imamo sirinu i kvalitet budemol im pustili krila da nam probijaju stranu moglo bi bit svasta..

Moramo bit ne samo kondiciono vec i u duelima. Jer koriste naklonost sudija (koji daju zute) kao i iskustvo znaju se uvalit izvuc igraca da dobije karton
Vjerovatno si prvi covjek koji je primijetio neka zeljina krila.
PSPHM

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 okt 2020, 21:14

Pitar6785 je napisao/la:
31 okt 2020, 21:10

Handzic gore

Ako hih Vinjko nedobije, svemu u vodu pada dosad što je uradijo dobra! Nek to svimena bude jasno i nek nemisli da ima nekije zasluga!
Bahati, bahati Željkan!
1946

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 okt 2020, 21:24

Pantelija je napisao/la:
31 okt 2020, 20:52
Ne kontam sto napadate muhu? Lik je regularan 100%
Ima ovdje onih koji glesaju svoj klub iz evrope prije fks. Da se razumijemo.

Jbt kopate slrasprave i svadje iz naftalina 😂😂 vama bas dosasno
Niko ga ne napada bezveze, ali pošto je cjepidlaka i ako ćemo se 'goniti', onda idemo. Neki dan nešto proziva, objasni mu nas par, on opet nastavlja. Nije stvar navijanja, već serrancije. Ako ćemo već tako detaljno ići, i on ima u potpisu Bayern, ne znam šta će onda na ovoj temi? Neka ga je Škoro nabio..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 okt 2020, 21:25

Derbi je derbi. Bitno je posle derbija uez, jer oni nakon debija istroseni ko i prosle sezone nece moc pobjedit. Tako da na pauzu idemo sa min 4 boda razlike
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 31 okt 2020, 21:27

Samo neko ko nije gledao utakmice izmedju Zelje i Sarajeva, moze tvrditi da cemo ih razvaliti. Derbi je u pitanju, a koliko god se osporavala ekipa Zelje, pobjedom nam mogu doci na -3. Vjerujem u Vinka i momke, jednim x-om bih bio jako zadovoljan, a da ne pricam o pobjedi.
Amer Dupovac!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Google Adsense [Bot], kupus army, OzmoodPinglewood, rimljanin90, ŠTA_JE i 34 gosta.