HKK Zrinjski

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

hannibal825
Kontakt:

Re: HKK Zrinjski

Post Postao/la hannibal825 » 29 apr 2009, 10:58

Eagles je napisao/la:Ahhh,pratio sam tekmu,skoro čitavo vrijeme vodili ( minimalno ),i na kraju opet,4. put po redu gubimo u koš razlike. :evil:
Da su igrali Sesar i Peraica siguran sam da bi ovo glatko dobili,al kad nam je čitava ekipa ozlijeđena,onda se nemaš čemu ni nadat. :roll: ,
Mislim da je Sesar igrao ni Šarenac ni Vučković ne bi dali koliko su dali..tako da bi opet isto bilo.
Bili su kompletni na domaćem terenu ( sa Sesarom, Peraicom i DŽidićem) i opet pola koša... Sesar može svakom da zabije 20-30 poena ali onda ostatka ekipe nema nigdje.
Bio sam u Zrinjskom na toj tekmi gdje je baš Sesar forsirao, i pri vodjstvu on neki 6-7 na 2 min do kraja, Sesar šuta sa 9 metara u 10-oj sekundi napada :roll:

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 29 apr 2009, 11:31

Bio sam na utakmici i mogu vam reci da su momci iz Mostara zasluzili da pobijede, bez dileme. Sto jest, jest. Ne znam da li je faktor Sesar tu posrijedi, ali cini se da se bez njega tacno zna ko sta igra. Sarenac, Vuckovic, Ceskovic, svi su super odradili posao, ostali solidno doprinijeli. Tomovic mozda i previse igra, cini mi se da nema bas pravu izmjenu. Nekako mi onaj Vujicic nije tog kalibra, pa cak ni za tih nekoliko minuta da odmijeni Tomu. S druge strane, Igokea nekako neorganizovana. Svi se oslanjaju na Tejlora, a covjeka sinoc nije islo. Vuksanovic je bio najbolji, ali su masu lopti prodali netacnim dodavanjima. Nejasno mi je da Ruso cijelo drugo poluvrijeme drzi Castlea na terenu, a on samo stoji na trici i dijeli lopte lijevo-desno, bez ikakvog efekta. Misanovic poceo u petorci, igrao minut-dva i vise ga nije ni ubacivao u igru. I sto je najzalosnije, od svih tih skupo placenih zvijezda i zvjezdica, utakmicu odluci onaj koji vjerovatno igra za dzeparac, Djurica. Sve u svemu, Zrinjski nije imao srece, mozda ni hrabrosti u nekim trenucima, inace ne bi gubio sa po pola kosa kao sto im se cesto desava.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 apr 2009, 14:07

sinoc sam pogledao snimak i tek uvidio nekvalitet igokee,pa drugo poluvrijeme koje sam pogledao bilo je ravno nicemu,pa ljudi akcije nisu stvorili,djerasimovic sut nula,micic taraba,castle vidi se da je covjek sve prosao,jednostavno bez motiva,mccaskill solidan ali protiv culara i sarenca jednostavno moras vise,ne zelim da ih potcjenjujem ali covjek takve "karijere" bi morao malo bolje,vuksanovic jedini dobar sinoc,a tejlor standardno samo forsira,pa ono na lijevoj strani u vrh table,pa djurica kad je uhvatio loptu,tejlorov sut nije dosao ni do kosa,sinisa standradno ne moze,ali nije mi jasan ruso zasto nije bocka vise igrao,a misanovica ne treba komentarisati,sve u svemu sinoc je zrinjski odigrao odlicno,trebali su dobiti,a vuckovic je usrao utakmicu,pa fino se vidjelo da mu ceskovic govori da ne puca kad je toma uhvatio loptu,ali covjek valjda htio biti junak,da je bio josip sinoc bilo bi 10-15 za zrinjski,a toma sinoc dobar,pa samo koliko je lopti izbio mccaskillu i ostalim,a imao je ona dva bacanja i jedno dao jedno promasio
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 29 apr 2009, 19:49

Samo se vidjelo koliko treneer drzi Tomu znaci da mu vjeruje ,nikada nisu bili blizi pobjedi kao oba puta sa Igokeom ...Sta je sa Sesarom ???
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 29 apr 2009, 22:09

Melo15 je napisao/la:Samo se vidjelo koliko treneer drzi Tomu znaci da mu vjeruje ,nikada nisu bili blizi pobjedi kao oba puta sa Igokeom ...Sta je sa Sesarom ???
Ruso mu je bio zahvalan zbog tog povjerenja prema Tomi. ;) .
Kod 77/77 ciljano su 12 sec prije kraja napravili prekršaj na Tomi trici i pogodio 1 od 2 FT za 77/78, zatim su Igosi dali koš 3-4 sec prije kraja. Poslije time-outa odigrana je kombinacija za Tomu tricu koji je bezbeli pokušao dati tricu ali na njegovu žalost(radost) popio bananu i tako Igosi uzeše 2 boda.... :lol: :lol: :lol:

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 30 apr 2009, 22:28

u 4 utakmice sa Igokeom ukopno -5.
Nije to do Sesara već jednostavno ovi moraju igrati kvalitetnije kada nema Sesara. Kada je Sesar u ekipi čim neka trta sve lopte idu na Sesara.
Kada je Sesar u ekipi on se često udvaja, a Sesar tada često uz crtu ispod koša prođe i pošalje loput vanjskom igraču na trici. E sada kada ih pođe i oni se nadaju koševa posebno Vučković. Ali on od kada je se vratio poslije ozljede nije imao onaj šut kao prije ozljede. I onda je se malo radi topga utrtio. Ali nadam se da ga je sada napokon pošlo i da će biti onaj stari ... onaj koji ne može promašiti šut za tri kada je sam.

A i ovo je zadovoljavajuća igra sa činjenicom da nema Sesara i Peraice iz prvog sastava, Gligore koji često počinje. Isto i sa Džidom. Nema ni Brečića.
Momče Hercegovče

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 maj 2009, 23:59

neno#4 je napisao/la:sinoc sam pogledao snimak i tek uvidio nekvalitet igokee,pa drugo poluvrijeme koje sam pogledao bilo je ravno nicemu,pa ljudi akcije nisu stvorili,djerasimovic sut nula,micic taraba,castle vidi se da je covjek sve prosao,jednostavno bez motiva,mccaskill solidan ali protiv culara i sarenca jednostavno moras vise,ne zelim da ih potcjenjujem ali covjek takve "karijere" bi morao malo bolje,vuksanovic jedini dobar sinoc,a tejlor standardno samo forsira,pa ono na lijevoj strani u vrh table,pa djurica kad je uhvatio loptu,tejlorov sut nije dosao ni do kosa,sinisa standradno ne moze,ali nije mi jasan ruso zasto nije bocka vise igrao,a misanovica ne treba komentarisati,sve u svemu sinoc je zrinjski odigrao odlicno,trebali su dobiti,a vuckovic je usrao utakmicu,pa fino se vidjelo da mu ceskovic govori da ne puca kad je toma uhvatio loptu,ali covjek valjda htio biti junak,da je bio josip sinoc bilo bi 10-15 za zrinjski,a toma sinoc dobar,pa samo koliko je lopti izbio mccaskillu i ostalim,a imao je ona dva bacanja i jedno dao jedno promasio
kao sto sam i rekao obistinilo se u sljedecem kolu,jednostavno igokea nije ekipa za titule i veoma veoma losa...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 03 maj 2009, 15:15

Jučer na utakmici bila 4,5 glerdatelja. ohladila se raja. a stvarno i ovo je uspjeh sa ovom momčadi. Završen susret sa samo jednim igračem na poziciji 4-5 (Šarenac). Čular se ozljedio. Svi osim Šarenca koji igraju te pozicije nedostaju. + Sesar. I još dvojica koji su se teko vratili poslije ozljeda.
Momče Hercegovče

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 maj 2009, 17:12

Josip321 je napisao/la:Jučer na utakmici bila 4,5 glerdatelja. ohladila se raja. a stvarno i ovo je uspjeh sa ovom momčadi. Završen susret sa samo jednim igračem na poziciji 4-5 (Šarenac). Čular se ozljedio. Svi osim Šarenca koji igraju te pozicije nedostaju. + Sesar. I još dvojica koji su se teko vratili poslije ozljeda.
4,5 gledatelja?? :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 maj 2009, 04:07

Mlade kategorije HKK Zrinjski ostvarile su veliki uspjeh na međunarodnom turniru u Francuskoj koji se igrao 1. i 2. svibnja. U konkurenciji sedam momčadi iz Francuske, Luksemburga, Švicarske i BiH, naši mladići su bili daleko najuspješniji te su se naše dvije momčadi sastale u finalu turnira.

Rezultati ostvareni na turniru:

HKK Zrinjski94-Soleuvre 51:24
HKK Zrinjski94-Saint Claude 41:19
HKK Zrinjski94-HKK Zrinjski95 52:19
HKK Zrinjski94-Mogres 38:29
HKK Zrinjski94-Livno 48:18
HKK Zrinjski94-Saint Amoure 60:25
---------------------------------------------
Livno-HKK Zrinjski95 24:26
HKK Zrinjski95-Saint Amoure 36:32
Saint Claude- HKK Zrinjski95 27:35
HKK Zrinjski95-Soleuvre 29:25
Morges- HKK Zrinjski95 35:37

U finalu je HKK Zrinjski94 koju je vodio Alen Cvitanović pobijedila momčad HKK Zrinjski95 Mirana Pehara rezultatom 57:38, a najboljim igračem turnira proglašen je Antonio Arapović.

Zrinjski.info

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 05 maj 2009, 22:14

Čestitamo madim košarkašima na izvrsnom i jakom turniru u Francuskoj, nek' čitav svijet pa i Luksemburg zna ko su ti sjajni mladi košarkaši, novi Dalipagići i Lerići, a vrhunac su postigli ubjedljivom pobjedom protiv izvrsne ekipe Hlivna...... :) :) :) :roll: :roll:

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 07 maj 2009, 00:04

ars01 je napisao/la:Čestitamo madim košarkašima na izvrsnom i jakom turniru u Francuskoj, nek' čitav svijet pa i Luksemburg zna ko su ti sjajni mladi košarkaši, novi Dalipagići i Lerići, a vrhunac su postigli ubjedljivom pobjedom protiv izvrsne ekipe Hlivna...... :) :) :) :roll: :roll:

je´s to ljubomoran??

:mrgreen:
Momče Hercegovče

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 maj 2009, 00:50

Nakon završene sezone HKK Zrinjski je osvojio peto mjesto,što svi odreda u klubu smatraju neuspjehom,ali opet cilj je u neku ruku ispunjen,zanimanje za košarku je barem malo živnulo u gradu na neretvi.
Pored brojnih ozlijeda i desetkovane ekipe Zrinjski se uglavnom dobro držao i većinu je protivnika dobro namučio,ostaje žal za onim nesretnim polufinalom i u očitoj krađi sudaca na gostovanju u Trebinju koja je i prelomila sezonu.

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 16 maj 2009, 01:19

samo da bude para za dogodine pa da ekipa ostane na okupu ...eeeeeeeeee
Momče Hercegovče

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 maj 2009, 01:30

Evo da malo izvjestim raju o trenutnoj izgradnji sportske dvorane u Mostaru.Iskopavanja su se otegla i to dobrano,pa me ne bi čudilo kada bi na toj lokaciji našli ostatke nekakvih piramida ili kosti dinosaura što bi još više oteglo izgradnju prijekopotrebne dvorane. :roll:

Evo jedna aktualna slika:
slika

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 maj 2009, 03:47

Pa, po meni je Zrinjski digao kvalitetu i zanimanje za kosarku u Mostaru na visi nivo ove godine. Napravili su koliko su mogli, ne moze to tek tako preko noci kako se raja nalozila u ligi 13 (najvidljivije protiv nas, npr.). Medjutim, samo naprijed, Hercegovina zasluzuje dva jaka kosarkaska kluba, ja bi volio da to bude Zrinjski, pored nas, naravno.
...Život za Široki...

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 19 maj 2009, 10:43

@ ŠB_Fidelis

Pa nitko nije ni očekivao osvajanje lige 8 ili nešto slično,cilj je bio izborit se među prve 4 ekipe,što je za naše uvijete prilično realno,mislim da nismo imali ovoliko ozlijeda sigurno bi bili 4. ekipa.Tu su malo i sudije kumovale ( mislim na onu protiv Leotara,koja je okrenula sezonu naopako.
Ma nadam se da će uprava i u sljedeću sezonu ući sa istim ambicijama.

A sad malo sa službene stranice

HKK Zrinjski HT Mostar: Pripreme pocinju 27. srpanja

Košarkaši HKK Zrinjski HT nalaze se na zasluženom odmoru nakon što su u Ligi 8 završili na petom mjestu, korak do plasmana u doigravanje za prvaka BiH. Iako je praktički odmor tek počeo, Uprava kluba nema vremena za veliko odmaranje.

U narednim danima bit će poznato ime novog trenera sa kim će Plemići krenuti u narednu sezonu, a iz Uprave tragaju i za mogućim pojačanjima. Za sada je isuviše rano govoriti o konkretnim imenima, a ono što je izvjesno jeste da pripreme za narednu sezonu startaju 27. srpnja za kada je najavljeno prvo okupljanje momčadi.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 maj 2009, 10:47

Eagles je napisao/la:@ ŠB_Fidelis

Pa nitko nije ni očekivao osvajanje lige 8 ili nešto slično,cilj je bio izborit se među prve 4 ekipe,što je za naše uvijete prilično realno,mislim da nismo imali ovoliko ozlijeda sigurno bi bili 4. ekipa.Tu su malo i sudije kumovale ( mislim na onu protiv Leotara,koja je okrenula sezonu naopako.
Ma nadam se da će uprava i u sljedeću sezonu ući sa istim ambicijama.

A sad malo sa službene stranice

HKK Zrinjski HT Mostar: Pripreme pocinju 27. srpanja

Košarkaši HKK Zrinjski HT nalaze se na zasluženom odmoru nakon što su u Ligi 8 završili na petom mjestu, korak do plasmana u doigravanje za prvaka BiH. Iako je praktički odmor tek počeo, Uprava kluba nema vremena za veliko odmaranje.

U narednim danima bit će poznato ime novog trenera sa kim će Plemići krenuti u narednu sezonu, a iz Uprave tragaju i za mogućim pojačanjima. Za sada je isuviše rano govoriti o konkretnim imenima, a ono što je izvjesno jeste da pripreme za narednu sezonu startaju 27. srpnja za kada je najavljeno prvo okupljanje momčadi.
nisi u pravu..dosta vas je ocekivalo finale s Bosnom, najjaci, NLB itd. pocela su prepucavanja sa Širokim, pocelo je omalovazavanje..ja c ut inavest jedan primjer. str8 onaj sto je clan ovog foruma..ma jos par mjesta je bilo istih likova,i kad smo vam rekli da to ne ide tako,nemoze se preko noci toliki uspjeh postici, od j..a m..e do neznam cega, vrijeđanja itd.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 19 maj 2009, 10:50

Ma pusti str8,takvih tipova je bilo uvijek i bit će,istina je to što govoriš za finale kupa,međutim ja sam se u ova zadnja 2 posta ograničio isljučivo za ligu 8 i ciljeve za tu ligu.

A što se tiče polufinala,bio-gledo i vidio.I normalno je da će ljudi onako reagirat.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 maj 2009, 16:54

Ne kazem ja da nije realno ovo sto ste postigli, i napredak je apsolutno vidljiv i ja vam zaista cestitam, imate osnove i mogucnosti da postanete stabilan i jak klub kad dvorana bude gotova i Mostar stane iza KK Zrinjsog, medjutim ocekivanja vas samih i pritisci (kako uprave, funkcionera, samih navijaca) su vam nerealni bili, po meni najjasnije ocitovano u utakmicama protiv Širokog. Pogledaj malo posjetu vasih kad su se bas nalozili protiv nas na Pecari i u Mostaru, pa onda pogledaj unazad par kola kad ste izgubili ambicije za bilo kakav veci rezultat, tj. ulazak u play-off, koliko vas je bilo u dvorani, jednoznamenkasta cifra? Jebga stari, kao sto rekoh, ne ide to preko noci.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Tele33 i 0 gostiju.