TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: TV-all about
volio bih sa manje para da dobro prodjem. mozda do nekih 150KM maksimum. 

Koristim amazon fire stick odlicna stvar, iako kod mene nije 4K, starija je verija, ali odlican, prednost jer je usklonito, kao usb stik.InatSilanBosanski je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:55neki od njih preporucuju amazon fire stick 4k, da li ovdje neko koristi? nemam nalog na njihovom forumu, pa moram ovdje pitat![]()
Za te pare mozes kupiti i neces se pokajati...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Da dobar je Fire stick za te pare, definitivno.Padovan je napisao/la: ↑25 okt 2020, 13:24Koristim amazon fire stick odlicna stvar, iako kod mene nije 4K, starija je verija, ali odlican, prednost jer je usklonito, kao usb stik.InatSilanBosanski je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:55neki od njih preporucuju amazon fire stick 4k, da li ovdje neko koristi? nemam nalog na njihovom forumu, pa moram ovdje pitat![]()
Za te pare mozes kupiti i neces se pokajati...
Ostali manje-vise uspore svakako s vremenom, nekad stopaju i pregrijavaju se. Osim Shielda naravno, ali je mana cijena. Dakle, Fire Stick, neces pogrijesiti.
27.10.2020
-
- Kontakt:
i na njega skinem ili vec ima nesto skinuto od programa? htio bih te neke kanale, netflix mozda. nista specijalno.
pravo se ne razumijem pa moram pitat
pravo se ne razumijem pa moram pitat

Jeste skidas aplikacije na stick, neke i dodju, netflix i jos ove komercijalnije. Ali ako zatreba pomoc javi se na pp.InatSilanBosanski je napisao/la: ↑25 okt 2020, 18:22i na njega skinem ili vec ima nesto skinuto od programa? htio bih te neke kanale, netflix mozda. nista specijalno.
pravo se ne razumijem pa moram pitat![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ne valja, zavisi za sta hoces. Ako ces kupit dedi koji gleda samo dnevnik, onda valja i guzonja.
27.10.2020
E onda moze fox, vox i telefunken bilo koji, ali ne daj vise od 4 stoje.
27.10.2020
IPTV, šta trebam znati? Na kojem principu radi, šta sve treba nabaviti? Ne sumnjam da ima neko ko koristi. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kakav odgovor na Moju tv i sport klubove sa ovim kanalom Nova sport. Telemach šamara telekom, gdje stigne i svaka im čast na tome.
I dalje zvuči nevjerovatno sa su sportski kanali, koji su najgledaniji u SD verziji.
2020, sad će 2021. godina, idemo prvi, dajemo više
I dalje zvuči nevjerovatno sa su sportski kanali, koji su najgledaniji u SD verziji.
2020, sad će 2021. godina, idemo prvi, dajemo više

Ja nmg da vjerujem kakav su to oni ugovor sa njima potpisali za sportklubove da jebu kako stignu,ovi sportklubovi ovakvi nicemu ne sluze ako nije na nova sport jeste na sportklub hd.Neutral je napisao/la: ↑31 okt 2020, 13:28Kakav odgovor na Moju tv i sport klubove sa ovim kanalom Nova sport. Telemach šamara telekom, gdje stigne i svaka im čast na tome.
2020, sad će 2021. godina, idemo prvi, dajemo više![]()

Kada podobne neznalice stavljaš na funkcije, dobiješ telekom. Čast pojedincima.
Pa treba uhljebe isplatit, nisu ludi da ulazu u opticke kad su krezubi seljoberi zadovoljni i sa 500kbps.
Sta seljak zna sta je download. Daj mu pinkove zvjezdice i to je to.
Sta seljak zna sta je download. Daj mu pinkove zvjezdice i to je to.
27.10.2020
I našu ligu kad prenose, najgore moguce kamere.
Najveće zadovoljstvo ne nalazimo u novim stvarima, već u navici.
Ima li neki dobar Kodi addon za nase kanale sada? Msm Exyu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Gumistucna
- Kontakt:
Kao sto ti je on rekao blue thunder build, iako meni je bio previse nakicen nekakav pa sad samo izvukao njihov pvr Addon, instalirao normalno kodi i dodao ga
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Fala momcovi, Blue thunder instaliran. Nadam se da je stabilan samo, nek ima Arene i SK dosta.
Sanja Kuzet u HDu
Sanja Kuzet u HDu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Stabilan je Blue Thunder mjesecima, nema nikakvog sjeckanja, kanali idu u HD jos. Bas me zanima na koji fazon to ide a free je. Realno imao sam premium IPTV i nisam imao takve kanale, pogotovo nije bila takva slika.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Quartararo, soxx i 13 gostiju.