Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Abcd
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Abcd » 31 okt 2020, 00:19

Merakk1921 je napisao/la:
30 okt 2020, 23:59
Abcd je napisao/la:
30 okt 2020, 23:58
Slucajno danas nacuh da su nasi lopovi iz uprave dogovorili sa Musijom da uz Fanima nama ide i 6 bodova od Mladosti. Cak kazu da u Fanimovom ugovoru stoji da rezultat na Kosevu mora biti 5-1 ali da on ne smije postici nijedan gol. Ovo je bruka i sramota :puke: :puke:
Bravo kocijasu sa zapada
slika

Abcd
Kontakt:

Post Postao/la Abcd » 31 okt 2020, 00:21

AlfredNobel je napisao/la:
31 okt 2020, 00:13
Abcd je napisao/la:
30 okt 2020, 23:58
Slucajno danas nacuh da su nasi lopovi iz uprave dogovorili sa Musijom da uz Fanima nama ide i 6 bodova od Mladosti. Cak kazu da u Fanimovom ugovoru stoji da rezultat na Kosevu mora biti 5-1 ali da on ne smije postici nijedan gol. Ovo je bruka i sramota :puke: :puke:
To se on samo šalio, ironija je bila u pitanju. :kafa:
Primjeti se po njegovim postovima da je pravi saljivdzija :rol: :rol:

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 31 okt 2020, 00:55

Sarajevo igra mocno...Ne interesuju me komparacije sa ligama petice. Mi igramo nasu ligu, imamo svoje protivnike, i trenutno se igramo sa vecinom njih. A pobjedjujemo ih redom. Zasad je jos samo Velez ostao neporazen. Ovakvu dominaciju, igru, organizaciju, ustroj kluba, voljni yebeni momenat, samopouzdanje, energiju, atmosferu u i oko kluba, srecu i ponos igraca i navijaca, i to sve da u jednom te istom momentu imamo,( imam 41 godinu, Sarajevo pratim od treceg osnovne) - to nije bilo nikad u mom zivotu. Nesto jeste, nesto nije ali sve navedeno - nikad. Igraci.... hvala im! Svima.... Rahmanovic, lud frajer, sve nas nervira zbog kratkog fitilja, taj yebeni Rahmanovic pri vodstvu od 3 ili 4 :0 protiv Mladosti vraca se u odbranu, sijece loptu, trci naprijed, pa ponovo nazad ganja im igrace po izgubljenoj lopti. Ne treba ga zabit sto se mene tice. Decko je ilustrovao sve ovo oko Sarajeva sto se desava. Imali smo mnogo tuge i ljutnje mi sa Sarajevom u zivotu. Doslo je vrijeme za srecu, ponos, uzivanje, pjesmu i bahatost. Da i bahatost, jer bahatile su se mnogo slabije ekipe i njihovi pojedinci u proslosti... Sad nek vide kad je neko bahat sa tvrdim spolnim organom sto tuce po celu sve redom. A na redu je bijela kapica plavog strumpfa. Udubit ce je.
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 31 okt 2020, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 31 okt 2020, 01:12

sto jest jest - pitari trenutno pisaju ligu. Motiv nasim momcima da probaju ostati neporazeni protiv njih jos uvijek :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 31 okt 2020, 01:33

killafrommanilla je napisao/la:
31 okt 2020, 01:12
sto jest jest - pitari trenutno pisaju ligu. Motiv nasim momcima da probaju ostati neporazeni protiv njih jos uvijek :mrgreen:
Tesko je to gostovanje svima. Nije neka tajna. Ovako kako Sarajevo izgleda, ne moze covjek a da ne vjeruje da nece pobijediti niti u Mostaru niti bilo gdje. Imamo pravo i da se nadamo i da pricamo o tome pa i malo bahati da budemo, jebg razmazili nas ovi fakini :)

Jedini remi (o porazu eticki necu razmisljati) koji mogu podnijet je protiv Veleza, kad bi se ponovio. Ono da mi ne bude krivo posebno. Ako bi vam taj bod valjao da budete iznad zna se koga, a da nama ne nasteti. U ovom ritmu nece nam nastetit. A i zelim jos jednu stvar, nisam ovo govorio niti mislio do danas - zelim prvenstvo bez poraza. Znam da je u ravni sa sizifovim poslom, al me tjesi sto Rahmanovic likes this... :)
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 31 okt 2020, 02:17

U nastavku ovog kola ocekujem slijedece, u duelu Slobode i Borca na Tusnju tradicija je na strani Slobode, igrali 13 puta, omjer 8 3 2, no ekipa Borca je bolja. Vraca im se Vranjes, a Meleg ce dobivati vecu minutazu. X za mene ipak...

Zeljo vs Radnik - kec. Iako strumpfovi fakat igraju mrljavo, iako sutra igraju kuci uz parolu da domaci ostave svaku nadu, iako Stilic igra preko neke stvari, dobit ce zahvaljujuci iskljucivo x faktoru kojeg Amar ima.

Zrinjski vs Velez, ovdje bih napisao kec, prije mjesec dana. Sada X2. Domino efekat kod Zrinjskog, sad im sve ide lose, serija ce se nastavit sve do odlaska Zizovica. Nakon sutra, vjerujem. Ovo je Velezu najvaznija utakmica, i oni su motivisani, plus fakt da su iznad na tabeli.

Siroki vs Olimpik i juniori da izadju, Olimpik nije favorit na strani. No ne znamo sastav, formu, stanje oporavljenih igraca Sirokog... tesko za prognozu.

Krupa vs Tuzla City ova Tuzla mora negdje poceti pobjedjivati. Nakon sramote sa juniorima SBa, evo im fine prilike da se iskupe. Nece jos puno ovakvih prilika imati. 2 za mene.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 31 okt 2020, 05:47

Imali ikakve planove da se smanji PL na 10 klubova?
Pogledajte Kako ljepse izgleda s 10 klubova

slika

A Jos ljepse sa 8, ja mislim kad bi smanjili PL na 8 klubova kvalitet bi se digao 10 puta nego sto je sad i garantujem da bi imali predstavnika u Evropa League i Champions League.

slika

Dvije ekipe ispadaju i ekipa na 6 mjestu igra baraz sa ekipom iz Prve Lige Federacije ili RS, meni je cudno da jedan od najveci gradova u BiH Bihac nema predstavnika u PL

Ja bi ovakvu PL volio :bih:

slika

Ili

slika
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 31 okt 2020, 06:21, ukupno mijenjano 2 puta.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 31 okt 2020, 06:17

Danas igra sesterostruki sampion!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Abcd
Kontakt:

Post Postao/la Abcd » 31 okt 2020, 06:29

SanaBosna je napisao/la:
31 okt 2020, 05:47

slika

Potkrale su ti se dvije sitne greskice...borac i zrinjski :rol: :rol: :bow: :bow:

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 31 okt 2020, 06:45

Zamislite Kad bi Novi klub napravili recimo da se ujedini Jedinstvo Bihac, Krajina Cazin, Vitez Buzim, Rudar Kamengrad NK Kljuc i Podgrmec Sanski Most u jedan Klub, pa nek bude stadiona u Bihac domaci teren i da sva sest kluba investiraju u obnove stadiona, Stadion Pod Borićima i promjenuti ime stadiona u Arena Krajine.

FK Krajina United

slika
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 31 okt 2020, 07:10, ukupno mijenjano 5 puta.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 31 okt 2020, 06:47

Abcd je napisao/la:
31 okt 2020, 06:29
SanaBosna je napisao/la:

slika

Potkrale su ti se dvije sitne greskice...borac i zrinjski :rol: :rol: :bow: :bow:
Haha ma haj moramo malo politicki biti korektni hahaha

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 31 okt 2020, 07:02

SanaBosna je napisao/la:
31 okt 2020, 06:45
Zamislite Kad bi Novi klub napravili recimo da se ujedini Jedinstvo Bihac, Krajina Cazin, Vitez Buzim, Rudar Kamengrad NK Kljuc i Podgrmec Sanski Most u jedan Klub, pa nek bude stadiona u Bihac domaci teren i da sva sest kluba investiraju u obnove stadiona, Stadion Pod Borićima i promjenuti ime stadiona u Arena Krajine.

FK Krajina United

slika
Pa kad evo sad zamislim mislim da bi expresno ispali u Federalnu ligu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 31 okt 2020, 07:21

Citati postove na zeljinom pdf neprocjenjivo, nemas dva realna lika, elem sve je kod nas spoj nekakve srece i viska samopouzdanja i slicno, pa majka mu stara jel problem reci da Sarajevo igra najbolji fudbal i to je to, i ne traje ovo mjesec dva nego ima tu dosta kontinuiteta, 2019. takodje prepisali ligu uzeli duplu krunu, prosla sezona nakon odigrane 2/3 prvi sa 3 boda vise od Želje. Isto tako je van pameti reci da recimo Željo nije valjao tamo u periodu 2010 - 2013, imali ubjedljivo najbolju ekipu u ligi. Ali ni tada njima kao ni nama sada ne znaci nista ta forma i titule jer derbi je derbi, tu favorita maltene nema, sve je na igracima taj dan kako ce uci u utakmicu. Neka bude tekma sa dosta golova, navijacki nadam se vise u Željinoj mreži.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 31 okt 2020, 07:27

Veceras protiv Radnika
Srijeda protiv laznih Zenicana
U drugi ponedeljak protiv Borca

STRASNO

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 31 okt 2020, 07:59

svrakino1921 je napisao/la:
31 okt 2020, 07:27
Veceras protiv Radnika
Srijeda protiv laznih Zenicana
U drugi ponedeljak protiv Borca

STRASNO
Srijeda protiv šampiona i trenutnog lidera i najbolje ekipe u zemlji,što je problem napisati?
Znam da boli ali je činjenica

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 31 okt 2020, 08:09

SanaBosna je napisao/la:
31 okt 2020, 06:47
Abcd je napisao/la:
SanaBosna je napisao/la:

slika

Borac, Zrinjski i Zeljo su uljezi tu... ostalo ti je top. Ubacit i Celika samo.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 31 okt 2020, 08:32

Steven11 je napisao/la:
31 okt 2020, 08:09
SanaBosna je napisao/la:
31 okt 2020, 06:47
Abcd je napisao/la:

Borac, Zrinjski i Zeljo su uljezi tu... ostalo ti je top. Ubacit i Celika samo.
Sta se desava Sa celikom gledam transfermarket nisu ni u prve lige Federacije?

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 31 okt 2020, 08:33

Dobro jutro korisnici, je li se rasp'o Zrinjski? Zna li se išta?

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 31 okt 2020, 08:47

SanaBosna je napisao/la:
31 okt 2020, 06:45

FK Krajina United

slika
Ha, ha.. koja šega. A igrali bi na Medenom polju kod Petrovca ako im onaj Arifagić što ima norveške krave da zemlju za stadion. I derbi protiv FC. United Srednja Bosna... A predsednik Asim Kamber

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 31 okt 2020, 09:02

Tuzla daje gol, Velež daje gol, Željezničar 1, kvota 3.12 .. Ko želi da uzme šta novaca danas :bih:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.