Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Nije nimalo ne moguce da Anel pokupi nagradu za najboljeg igraca lige. Mozda jedino da je Christiansen bio bolji ali imao je i povreda. Nema da je neko bio totalno outstanding....
Dobro bi to bilo za Anelov raiting...
Vidjet cemo jos 5 kola je ostalo
Zbog crvenog kartona dobijo samo jednu utakmicu ili?Sindikat12 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 08:11Nije nimalo ne moguce da Anel pokupi nagradu za najboljeg igraca lige. Mozda jedino da je Christiansen bio bolji ali imao je i povreda. Nema da je neko bio totalno outstanding....
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sletio @Mirso u Bosnu
,
Kad će Anel u Ajax?
Vrijeme je @Mirso za neku ekskluzivu.

Kad će Anel u Ajax?

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Evo dupli sport donosi ekskluzivu 
Navodno Chelsea zainteresovan...to se bezbeli ne odbija pogotovo ako Lampard ostane - voli covjek mlado i pravi tim za buducnost. U slučaju neuspjeha u Chelsiju, uvijek moze otići u Romu, Sampdoriju i sl.timove, oni vole igrace iz Premiershipa.
Da li bi prelazak u Chelsea bio pravi potez, ne bih znao...ali takva se ponuda teško odbija.
Licno bih vise volio da ode u Ajax (ne znam kakva je konkurencija) i sl.timove...gdje takodjer forsiraju mladje ali i gdje ce prije dobiti priliku (nacionalno prvenstvo + LP).

Navodno Chelsea zainteresovan...to se bezbeli ne odbija pogotovo ako Lampard ostane - voli covjek mlado i pravi tim za buducnost. U slučaju neuspjeha u Chelsiju, uvijek moze otići u Romu, Sampdoriju i sl.timove, oni vole igrace iz Premiershipa.
Da li bi prelazak u Chelsea bio pravi potez, ne bih znao...ali takva se ponuda teško odbija.
Licno bih vise volio da ode u Ajax (ne znam kakva je konkurencija) i sl.timove...gdje takodjer forsiraju mladje ali i gdje ce prije dobiti priliku (nacionalno prvenstvo + LP).
Nepouzdani Christensen sa 24 godine ima preko 100 nastupa za Chelsea, može i Anel.
-
- Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:16Sletio @Mirso u Bosnu,
Kad će Anel u Ajax?
To su slike Mirse od proljeca, nostalgija ga opucala...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako onda jedan Tomori ne dobija priliku, a dobar je igrac provjeren kod njih, mlad, englez?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sa ovim se definitivno slažem, iz Chelsea, Uniteda ili Arsenala možeš samo u stabilnijem klubu sto se minutaze tice.hurem je napisao/la: ↑30 okt 2020, 20:42Evo dupli sport donosi ekskluzivu
Ipak ne bi rizikovao, ali razlika između Ajaxa i Chelsea je sto ce Chelsea platiti masne pare sto se plate tiče.
Samo da on i Dennis mudro odluce i postepeno napreduju.
⚜️~⚜️~⚜️
Veli Mirso tu su Ajax i Psv jos.
Ma iz Celzija odmah po posudbama ce ici najvjerovatnije.
Najbolje Holandija, pa polagano ici prema nekom kao Celzi.
Ma iz Celzija odmah po posudbama ce ici najvjerovatnije.
Najbolje Holandija, pa polagano ici prema nekom kao Celzi.
BašČelik!
’Ta ce Anel. Svedska liga, guraju ga... 

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 30 okt 2020, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Ako ode u chelsea, ide posudba u njihovu filijalu vitesse, eventualno championship ili klubovi donjeg dijela premijer lige
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samo Ajax Mirso, nemojte se zezat!
⚜️~⚜️~⚜️
Jel ovaj izvor pouzdan? Il je to ss.ba izmislio.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Da, da. Sportski novinari Expressen/Kvällsposten su vrlo pouzdani i ja bi rekao sa najjacim insajderskim informacijama u Svedskoj. Imaju vrlo dobre kontakte. Definitivno nije patka. S tim receno, sama realizacija je mozda daleko ali da ima vatre, apsolutno.
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Daleko smo mi od prelaznog roka da se i transferu raspravlja.
Lijepo čuti za interesovanje.
Lijepo čuti za interesovanje.
- Goalgetter
- Kontakt:
Transfer u Chelsea bi vjerovatno znacio u prvoj godini posudba negdje. Stoga i nisam nesto za tu opciju, ako je vec Ajax u igri mislim da nema dileme gdje bi trebao otici. Ali dobro, sigurno super sto interes postoji, vidicemo ima li sta konkretno.
ko kaze da bi bila posudbe?? zuma je katastrofalan, vec dvije godine ih ukopava u skoro svakom nastupu... a ni rudiger nije puno bolji. kakve su onda rezerve kad ova dva prosjeka igraju. anel bi sigurno imao priliku da igra kupove, pa ako se tu dokaze,postepeno bi dobivao sansu i u premierligi. vazno je da li vjeruje u sebe...ako ne vjeruje , onda nista
ajax svake godine stanca te mlade...ko zna kako bi se tu anel snasao. ne bi bas ni kod njih odmah startao.
ako chelsea posalje ponudu, odluka je no brainer. sigurno je i malmeu u interesu da izmuze sto vise love....a tu ajax , a vjerovatno ni ostali, ne mogu parirat .
ako ne dobije pravu sansu, uvijek se moze vratit na nivo PSV-a ili osrednjih talijanskih prvoligasa.
ajax svake godine stanca te mlade...ko zna kako bi se tu anel snasao. ne bi bas ni kod njih odmah startao.
ako chelsea posalje ponudu, odluka je no brainer. sigurno je i malmeu u interesu da izmuze sto vise love....a tu ajax , a vjerovatno ni ostali, ne mogu parirat .
ako ne dobije pravu sansu, uvijek se moze vratit na nivo PSV-a ili osrednjih talijanskih prvoligasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.