Vinko uvedi kakve djece da i oni malo sutaju loptu.
Melji R'ajvo!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Upravoljub sam.Denchi je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:55A ne znam sto tako izokola pricas jarane, fino kazes da si upravoljub i zdravo, bezze trosis pixele ozbiljnim forumasimaAlfredNobel je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:53Sad bez zaebancije, ja se ne sjećam da sam ikad gledao ovakvo Sarajevo. Od Uprave i rada, od organizacije, od atmosfere, trenera i igrača. Nikad nisam ovako ležerno gledao FKS, pa i kad gubimo, znam da ćemo to do kraja okrenuti. To je taj pobjednički mentalitet i karakter, koji dolazi s osvojenim trofejima. Ovo izgleda tako lagano, da je ovo perverzija i još ne mogu da vjerujem da smo doživjeli da gledamo Klub koji frcera savršeno i kao da gledam neke termine, a ne profesionalni fudbal. Svaka čast svima, ja sam presretan i preponosan, ovo dosad je najbolje FKS koje sam ikad gledao. Od predstava na terenu, do ljudi u kancelarijskim stolicama. Posebno kapu skidam Marinoviću, nema riječi kojom bi opisao taj nivo gospodstva i profesionalizma.![]()
Nema se šta dalje dodati, što neko reče iznad, džaba uplatih 2 KM.![]()
Što nas Vinko sluša, Hadžija čita forum i savjetuje
Matere mi sam mislio da ce nas priklatfeniksptica je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:58DA hoce Mujic sta zajebavat da mogu konacno se nervirat
To i ja priželjkujemfeniksptica je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:58DA hoce Mujic sta zajebavat da mogu konacno se nervirat
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, BeYaZ, bordobijeli, Combattente87, cookiech, egocentrik, Fudo, GangEvil, HyperOS, napoleon72, OsmanhodzicBuco, riki46, SamoDaKazeem, siroliver69, tajsamja, USB, worchester i 191 gost.