FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moglo bi danas bit i malo srkleta, da se galami i opsuje sta. Je l utakmica il nije yebemu smirenost u igri
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Odlazim sa planete putujem... Što bi reko Vajta iz Crvene Jabuke
Želj-Zri je i bila planirana za AS.90minut je napisao/la: ↑30 okt 2020, 15:25Vi koji znate kad je šta i koga prenose, rekli da nece Zeljo biti na areni niti na moja tv u srijedu ispalo da je bio.
Uglavnom znam da smo tek protiv Veleza, a kontam ako su vec prenosili Zelju mozda su ostali.
Sve u svemu citiraj me šalji stream kad bude.
Stream se može kupiti te pratiti putem Moja webTV PPV, što je i jedina legalna opcija.
Bice motivisani danas sasvim sigurno ovi su jedini uz Velez koji su nam bod otkinuli upozorio ih je na to sigurno mogli bi mi danas i 5 golova dati.feniksptica je napisao/la: ↑30 okt 2020, 15:27Moglo bi danas bit i malo srkleta, da se galami i opsuje sta. Je l utakmica il nije yebemu smirenost u igri
- feniksptica
- Kontakt:
Ne moze, bas je tesko kupit, i prijavit se i da prenos bude bez problema.tm01hzne je napisao/la: ↑30 okt 2020, 15:30Želj-Zri je i bila planirana za AS.90minut je napisao/la: ↑30 okt 2020, 15:25Vi koji znate kad je šta i koga prenose, rekli da nece Zeljo biti na areni niti na moja tv u srijedu ispalo da je bio.
Uglavnom znam da smo tek protiv Veleza, a kontam ako su vec prenosili Zelju mozda su ostali.
Sve u svemu citiraj me šalji stream kad bude.
Stream se može kupiti te pratiti putem Moja webTV PPV, što je i jedina legalna opcija.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kao da je predstavnik moje tv mi dao odgovor 

Odnedavno je omogućena kupnja putem portala MojBHTelecom, a prijenos je stabilniji na aplikaciji nego na webu.

- feniksptica
- Kontakt:
Najjaci sastav i jako bez brige za kartone. 3 boda su najvaznija sad
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Hebem ti koronuuuuuu
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jel moguce izvrsiti placanje putem mobilnog kredita ili samo karticno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
samo karticnoJavierBosnia je napisao/la: ↑30 okt 2020, 15:44Jel moguce izvrsiti placanje putem mobilnog kredita ili samo karticno
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Gis daj sastav ba
Najgori teren.

Meni se čini da je to bila prva utakmica Leona Benke.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
imam telemach od kad su se pojavili na trzistu zato me i nervira sto nas opet ovi papci prenosehamsik je napisao/la: ↑30 okt 2020, 14:41Zato se lijepo prebacis na m:tel ili telemah i ćao bellafera je napisao/la: ↑30 okt 2020, 12:33Edit:Offtopic
Eto ja sam prebacio svoj post da se morto ne pegla.
Sa prijenosom nam je ista situacija kao sa izborima svi se zalimo sto moja tv prenosi a svi uredno platimo da gledamo utakmicu...ja cu od danas u bojkot a trebalo bi svi to da urade pa kad im ne bi bilo isplativo da nas prenose onda bi mogli ko ljudi na areni gledati utakmice.

You are someone else I am still right here
Kovacevic, Pidro, Oremus, Milicevic, Dupovac, Djokanovic, Pejovic, Rahmanovic, Krste, Tatar, Handzic
Klupa : Dzafic, Hodzic, Besic, Mustedanagic, Islamovic, Salcin, Jukic, Serbecic, Fanimo
Klupa : Dzafic, Hodzic, Besic, Mustedanagic, Islamovic, Salcin, Jukic, Serbecic, Fanimo

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kao sto je i ocekivano, Vinko ne rotira, super je ovo
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Fouzi1, nebeskasila, nedimmmm1337, samoFKS i 50 gostiju.