Da fuc?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Upravu kritikuju svi redom, ne znam gdje sam vidio da je neko napisao da su odradili dobar posao. Jednostavno uz greske uprave, ali i situaciju sa pandemijom, se uslo u jos jedan rizik poslije onog sa Sarrijem, ali ovaj put nije bilo mnogo vremena da se ekipa poslozi, a Paratici i Nedved snose odgovornost, jer nisu zavrsili vezni red, koji je rak rana svih ovih problema.
Jedna od samo nekoliko pozitivnih stvari Perishitove karijere u Interu:
E jbg sad, tom logikom nemamo pravo nista ni pisati na forumu dok se ne okonča prvenstvodinoo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 17:24U pravu si, ne treba se porediti sa drugim, losijima od sebe.
Ali ko nam daje za pravo da odlucijemo da je odluka uprave losa, nakon 4,5 utakmica bez adekvatnih priprema ,bez glavnog igraca tima, bez pola odbrane uz tri crvena, tri penala, i sijaset milimetarskih ofsajda?
Juventus je krs zadnjih mjesec dana, ali hajmo neke ocjene ozbiljnije davati nakon pola sezone ili cijele sezone.
Pitam se da li je on i juventinima najodvratniji igrač?Chapman1886 je napisao/la: ↑29 okt 2020, 19:03kolumbijska picketina,sreca nije mu proslo protiv ramosa u finalu
Meni nervira sa svojim padanjem pretjeranim, ali je gotivan igrac.Biscione je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:04Pitam se da li je on i juventinima najodvratniji igrač?Chapman1886 je napisao/la: ↑29 okt 2020, 19:03kolumbijska picketina,sreca nije mu proslo protiv ramosa u finalu
Naravno da imamo/imate pravo komentarisati ali ipak malo vise respekta prema svemu do sad uradjenom od te iste uprave i od vecine tih igraca koji su sada na tapetu.muxa je napisao/la: ↑29 okt 2020, 19:58E jbg sad, tom logikom nemamo pravo nista ni pisati na forumu dok se ne okonča prvenstvodinoo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 17:24U pravu si, ne treba se porediti sa drugim, losijima od sebe.
Ali ko nam daje za pravo da odlucijemo da je odluka uprave losa, nakon 4,5 utakmica bez adekvatnih priprema ,bez glavnog igraca tima, bez pola odbrane uz tri crvena, tri penala, i sijaset milimetarskih ofsajda?
Juventus je krs zadnjih mjesec dana, ali hajmo neke ocjene ozbiljnije davati nakon pola sezone ili cijele sezone.![]()
Jednostavno komentarišemo na osnovu onoga što gledamo zadnjih mjesec dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.