Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ne smije odmarati Edina, inace slijedi kiks.
svijet fudbala ne pamti veceg mazohiste od edina dzeke
Veca provala od onog Ana je 2 km udaljena od tebe,je izjava Mayorala kad je rekao da nije dosao u Romu biti zamjena Dzeki.Budi sretan ako mu i budes zamjena
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
**** Spinacolu, cuvaj Dzeku 

Ja sta im sudija radi.
Kakva kontra 

Uf,srece,mogao mu je ovaj karijeru ovim startom zavrsiti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ufffff mamu ti ****! Sreca
- Goalgetter
- Kontakt:
Mogao mu je slomiti nogu, dobro je prosao.
argentinski cigan
Stvarno mesatski potez iso maximalno da ga slomi. UZAS
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Mislim da ga je svakako trebao odmah zamijeniti nakon onog starta...svaka minuta duze na terenu i napori mogu prouzrokovati dodatne probleme.
Nadam se da ipak nije nista i da ce Edin biti spreman vec za sled.tekmu.
Ali ne bih se iznenadio da uslijedi pauza...start je bio jako ružan i na stajnu nogu u doskoku.
Nadam se da ipak nije nista i da ce Edin biti spreman vec za sled.tekmu.
Ali ne bih se iznenadio da uslijedi pauza...start je bio jako ružan i na stajnu nogu u doskoku.
Ovako kad vidiš niti gol niti asistencija, kontaš ništa uradio nije. Navukao dvojicu na skok, otvorio prostor saigraču za prvi gol, istrčao kontru i "predasistirao" za drugi gol, imao šut glavom u prvom poluvremenu koji je golman odlično odbranio, izvukao crveni karton (doduše u nebitnom minutu)... Sve u svemu dobra partija.
covjek pokupio prvo loptu, slijepac je kasnije lijepo odglumio faul ...
ajmo malo biti realni

ajmo malo biti realni

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Nije Dzekina krivica sto mi nemamo nekakav "core" u reprezentaciji.
Imali smo periode kad su nam u sredini igrali Zahirovic i Rahimic dok nisu igrali u klubovima, ali se je znalo da su kicma repke i davali su 110 posto.
Danas imamo skoro pa na svakoj utakmici, prijaeljske pa i barazne, najmanje jednog debitanta.
Dzeko u Romi pokazuje svoju vrednost, i postao je raznovrstan.
dobre guzove ima Belma
- Chapman1886
- Kontakt:
mogao bi dzeks nekad i preporucit nekog naseg igraca...sta bi mu falilo da je skrenuo paznju na anela i denisa...ili cak i malog hasica koji je izmislio fudbal za klajverta i jos neke promasaje rome. imali su godinama pelegrinija koji osim penala apsolutno nista nije znao ni doprinosio...ne racunajuci trku
ne mora im reci da kupe, niko nije toliko mocan,nego da bar pogledaju... prate i procijene
ne mora im reci da kupe, niko nije toliko mocan,nego da bar pogledaju... prate i procijene
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Manite se očekivanja Džeke u reprezentaciji, jedini ozbiljan igrač je Pjanić.
Ali i DLP rola je apsolutno nepotrebna jer nikad nemamo ozbiljan posjed lopte.
Tako da u realnosti nemamo ni jednog dobrog (korisnog ) igrača, Džeko u Romi moze prolaziti sa hodanjem bez posjeda, ali u reprezentaciji mu treba neko pomoći ili eventualno za zadnjih 20-30 minuta.
Jer trenutno smo u krizi identiteta, ne znamo ko smo, šta smo, kakav fudbal zelimo igrati i koji su to nadolazeći nositelji ekipe.
Džeki ako je stalo, sam će postepeno odstupati od reprezentacije, a prvi korak u tome je kapitenska traka.
Ali i DLP rola je apsolutno nepotrebna jer nikad nemamo ozbiljan posjed lopte.
Tako da u realnosti nemamo ni jednog dobrog (korisnog ) igrača, Džeko u Romi moze prolaziti sa hodanjem bez posjeda, ali u reprezentaciji mu treba neko pomoći ili eventualno za zadnjih 20-30 minuta.
Jer trenutno smo u krizi identiteta, ne znamo ko smo, šta smo, kakav fudbal zelimo igrati i koji su to nadolazeći nositelji ekipe.
Džeki ako je stalo, sam će postepeno odstupati od reprezentacije, a prvi korak u tome je kapitenska traka.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Drum, EdinjoBos, izdzezveubrazil i 42 gosta.