Ko brani druze da se vratis u Sarajevo? Nije Hare iz njemacke.zagor1987 je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:41E moj glupane ne raduje se svako inostranstvu evo ja sam vani 2 godine jedva cekam da se vratim u Sarajevo al ti si iz zabiti neke pa ti Njemacka dodje kao raj. Baustelac je tvoj domet de nam reci strucnjace kolike su to plate u Njemackoj da ljudi imaju malo predstavu jer misle da je to neki zivot na visokoj nozi
Amar Rahmanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Rahmanović
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ovdje ima previse onih koji govore "Kod nas u Njemackoj" i sl.
-
- Kontakt:
Savez umjesto sto gura ova propalice u reprezentaciju bolje da je nasao poslove Rahmanovicu, Tataru, Zeljkovicu i ostatku iz nase seoske lige, nek momci rijese egzistenciju.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Znaci, Visca je igrac svjetske klase ?Wandelanoite je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:49Savez umjesto sto gura ova propalice u reprezentaciju bolje da je nasao poslove Rahmanovicu, Tataru, Zeljkovicu i ostatku iz nase seoske lige, nek momci rijese egzistenciju.
-
- Kontakt:
Visca se spasio davno, postao multimilioner, slabo ko je sposoban iskoristiti situaciju kao Visca. Covjek je igrac za qrac, a zaradio bruku para.TheChief je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:51Znaci, Visca je igrac svjetske klase ?Wandelanoite je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:49Savez umjesto sto gura ova propalice u reprezentaciju bolje da je nasao poslove Rahmanovicu, Tataru, Zeljkovicu i ostatku iz nase seoske lige, nek momci rijese egzistenciju.
Ovim propalitetima u skoro 30tim godinama treba reprezentacija da dobace do Olimpije iz Ljubljane.
MES QUE UN CLUB!
Ako ti rodjak ima 3k eura na bausteli onda Amar i Benjamin imaju duplo vise od njega. Plus, odose ledja rodjaku...Harise je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:47De mi reci koliko je Plata od Rahmanovica i Tatara ako si pametni, baš me briga hoće li zaraditi tri ili četiri puta u drugoj turskoj ligi, Južnoj Koreji, Mađarskoj, prosjecan klub iz Grčke. Jer sam 100% siguran da ce tamo negdje prec. A moj rodjak zaradzuje oko 3000 mjesecno u Njemacku, a ne zivi tu niti je školu završio tamo, klasicni Bauštelaczagor1987 je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:41E moj glupane ne raduje se svako inostranstvu evo ja sam vani 2 godine jedva cekam da se vratim u Sarajevo al ti si iz zabiti neke pa ti Njemacka dodje kao raj. Baustelac je tvoj domet de nam reci strucnjace kolike su to plate u Njemackoj da ljudi imaju malo predstavu jer misle da je to neki zivot na visokoj nozi![]()
-
- Kontakt:
Sta mu jadniku vjetar rusi pa da svaka 3 mjeseca mora graditi kucu svojiHarise je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:37Vjeruj mi ili ne moj rodzak je igrao Sarajevo i završio na Baštelu. Tu je zasiguran i ima vecu platu nego kada je igrao jednu tekmu za reprezentaciju, svaki tri mijeseca gradi kucu svoju. Nego završit negdje u Juznu Koreju, Madjarska liga, druga Turskabelosevic28 je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:29Nisu radili nista u inostranstvu hahahahahhahahahahah
Sta je trebao raditi, u Lidlu ili na bausteli. Joj harize al krizirati![]()
![]()

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Koliko su igrali Zrinjski i Malme? 12-13 razlike? A Sarajevo **** evo po toj ligi gdje igra Zrinjski 3 godine nemilice.Wandelanoite je napisao/la: ↑29 okt 2020, 19:19Malme bi pregazilo Sarajeva 4,5 razlike u dvomecu.
Sarajevo je 4 klase ispod klubova poput Malmea.
Bauštelac bez da je školu završio u Njemackoj, sta bi bilo da je odrasto tamo i školu završio. Za mijesec 3000 hiljada eura zaradit bez da ima puno troškove u BiH je puno 9 mijeseca zna po Njemacku ostati. Koliko je puta Rahmanović sakupljao žute i crvene kartone svojim mentalitetom na gradilištu, nikada ne bi dobio ukupan iznos...TheChief je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:54Ako ti rodjak ima 3k eura na bausteli onda Amar i Benjamin imaju duplo vise od njega. Mada, odose ledja rodjaku...Harise je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:47De mi reci koliko je Plata od Rahmanovica i Tatara ako si pametni, baš me briga hoće li zaraditi tri ili četiri puta u drugoj turskoj ligi, Južnoj Koreji, Mađarskoj, prosjecan klub iz Grčke. Jer sam 100% siguran da ce tamo negdje prec. A moj rodjak zaradzuje oko 3000 mjesecno u Njemacku, a ne zivi tu niti je školu završio tamo, klasicni Bauštelaczagor1987 je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:41
E moj glupane ne raduje se svako inostranstvu evo ja sam vani 2 godine jedva cekam da se vratim u Sarajevo al ti si iz zabiti neke pa ti Njemacka dodje kao raj. Baustelac je tvoj domet de nam reci strucnjace kolike su to plate u Njemackoj da ljudi imaju malo predstavu jer misle da je to neki zivot na visokoj nozi![]()
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 29 okt 2020, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Neće bijedniče. Idi ga glabaj rođaku. A rođak može da ga glaba Rahmanu i Tataru koji mjesečno primaju 10.000 u BiH. Znaš bijedniče, to je 10 prosječnih BiH plata.Harise je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:47De mi reci koliko je Plata od Rahmanovica i Tatara ako si pametni, baš me briga hoće li zaraditi tri ili četiri puta u drugoj turskoj ligi, Južnoj Koreji, Mađarskoj, prosjecan klub iz Grčke. Jer sam 100% siguran da ce tamo negdje prec. A moj rodjak zaradzuje oko 3000 mjesecno u Njemacku, a ne zivi tu niti je školu završio tamo, klasicni Bauštelaczagor1987 je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:41E moj glupane ne raduje se svako inostranstvu evo ja sam vani 2 godine jedva cekam da se vratim u Sarajevo al ti si iz zabiti neke pa ti Njemacka dodje kao raj. Baustelac je tvoj domet de nam reci strucnjace kolike su to plate u Njemackoj da ljudi imaju malo predstavu jer misle da je to neki zivot na visokoj nozi![]()
-
- Kontakt:
Malme prosao rutinski bez pola muke, pitanje je bilo samo sa koliko razlike. Isto bi se desilo i Sarajevu.Hantraga je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:58Koliko su igrali Zrinjski i Malme? 12-13 razlike? A Sarajevo **** evo po toj ligi gdje igra Zrinjski 3 godine nemilice.Wandelanoite je napisao/la: ↑29 okt 2020, 19:19Malme bi pregazilo Sarajeva 4,5 razlike u dvomecu.
MES QUE UN CLUB!
Naravno, ti znaš šta bi se desilo, a i znaš da je bilo pitanje samo koliko razlike. Svaka čast. Zrinjski je dobio taj Malmo kući. Sarajevo je dobro jače od Zrinjskog. I opet kažem, apsolutno podcjenjivanje ove lige i igrača ovdje, jer je ljepše i draže stranjsko ****.Wandelanoite je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:01Malme prosao rutinski bez pola muke, pitanje je bilo samo sa koliko razlike. Isto bi se desilo i Sarajevu.Hantraga je napisao/la: ↑29 okt 2020, 22:58Koliko su igrali Zrinjski i Malme? 12-13 razlike? A Sarajevo **** evo po toj ligi gdje igra Zrinjski 3 godine nemilice.Wandelanoite je napisao/la: ↑29 okt 2020, 19:19Malme bi pregazilo Sarajeva 4,5 razlike u dvomecu.
Sarajevo je godinama karalo klubove iz te Švedske. Znači, ono bijedno Sarajevo, gdje nemaju plate po 7 mjeseci, pa dođe Helsingborg i nabiju ih. Pa onda dođe Orebro i ne pređu centar, Sarajevo ih izrutinira. Ali, bitno je da su oni sila, a naša liga je ****.
-
- Kontakt:
Niko ne podcjenjuje ovu ligu i igrace, samo se prica realno. Sarajevo je amaterska ekipa, Buducnost iz Podgorice im je ocitala fudbalsku lekciju, da nije bilo sretnog autogola za 2 1, Buducnost bi prosla dalje.Hantraga je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:04
Naravno, ti znaš šta bi se desilo, a i znaš da je bilo pitanje samo koliko razlike. Svaka čast. Zrinjski je dobio taj Malmo kući. Sarajevo je dobro jače od Zrinjskog. I opet kažem, apsolutno podcjenjivanje ove lige i igrača ovdje, jer je ljepše i draže stranjsko ****.
Sarajevo je godinama karalo klubove iz te Švedske. Znači, ono bijedno Sarajevo, gdje nemaju plate po 7 mjeseci, pa dođe Helsingborg i nabiju ih. Pa onda dođe Orebro i ne pređu centar, Sarajevo ih izrutinira. Ali, bitno je da su oni sila, a naša liga je ****.
Igraci iz nase lige ne smiju dobiti poziv sve dok jedan tim ne uđe u EL, a ni to sada nije neki uspjeh s obzirom da raznorazni Dundalk, Dudelange, Shkendija, Skenderbeg se nađu iz godine u godinu u grupama.
MES QUE UN CLUB!
Apsolutno! Masovno! Kvalitet koji se može vidjeti u svemu osim u rezultatima i transferima izgleda.Hantraga je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:04Naravno, ti znaš šta bi se desilo, a i znaš da je bilo pitanje samo koliko razlike. Svaka čast. Zrinjski je dobio taj Malmo kući. Sarajevo je dobro jače od Zrinjskog. I opet kažem, apsolutno podcjenjivanje ove lige i igrača ovdje, jer je ljepše i draže stranjsko ****.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Je li moguće da se na temi ovog kloca ovoliko piše i zašto se to ne zaustavi?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Wandelanoite je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:10Niko ne podcjenjuje ovu ligu i igrace, samo se prica realno. Sarajevo je amaterska ekipa, Buducnost iz Podgorice im je ocitala fudbalsku lekciju, da nije bilo sretnog autogola za 2 1, Buducnost bi prosla dalje.Hantraga je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:04
Naravno, ti znaš šta bi se desilo, a i znaš da je bilo pitanje samo koliko razlike. Svaka čast. Zrinjski je dobio taj Malmo kući. Sarajevo je dobro jače od Zrinjskog. I opet kažem, apsolutno podcjenjivanje ove lige i igrača ovdje, jer je ljepše i draže stranjsko ****.
Igraci iz nase lige ne smiju dobiti poziv sve dok jedan tim ne uđe u EL, a ni to sada nije neki uspjeh s obzirom da raznorazni Dundalk, Dudelange, Shkendija, Skenderbeg se nađu iz godine u godinu u grupama.
Ma pusti amatera koji veze nema za fudbalom svi guraju neki Rahmanovici, Tatari, Dupovaci, Zakarici, Kjosevski preko 26 godina i misli da ce neki strašan transfer napraviti, i na kraju sleti u neki Ujpest, Incheon, Maribor, Turski cvajti klub. Umjesto da se oslanjaju na mlade kao Pidra, Salcina, Djokanovica, Kovacevica, Hajdarevica, Boja, Bradonjica, Marica idt. koji imaju stvarno budunost da napreduje!
Pozivaju se igraci koji igraju na pozicijama gdje treba promjena i tamo gdje smo slabi (izmedju ostalog).Harise je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:25Ma pusti amatera koji veze nema za fudbalom svi guraju neki Rahmanovici, Tatari, Dupovaci, Zakarici, Kjosevski preko 26 godina i misli da ce neki strašan transfer napraviti, i na kraju sleti u neki Ujpest, Incheon, Maribor, Turski cvajti klub. Umjesto da se oslanjaju na mlade kao Pidra, Salcina, Djokanovica, Kovacevica, Hajdarevica, Boja, Bradonjica, Marica idt. koji imaju stvarno budunost da napreduje!Wandelanoite je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:10Niko ne podcjenjuje ovu ligu i igrace, samo se prica realno. Sarajevo je amaterska ekipa, Buducnost iz Podgorice im je ocitala fudbalsku lekciju, da nije bilo sretnog autogola za 2 1, Buducnost bi prosla dalje.Hantraga je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:04
Npr. Pidro. Sve i da ima kvalitet sto bi ga zvao kad na lijevom beku imas Kolasinca.
Ne zove se CF jer je tu Dzeko. I tako dalje.
Nemamo krila - zove se Tatar
Nemamo desnog beka - zove se Cipetic
itd.
Rahmanovic je tu jer je uz Tatara najbolji igrac lige.
Spomenuo si Zakarica.
On ima 11 nastupa za reprezentaciju.
U tom periodu nas skor je 7 pobjeda, 3 remija i 1 poraz. Nelose.
- Merakk1921
- Kontakt:
TheChief je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:36Pozivaju se igraci koji igraju na pozicijama gdje treba promjena i tamo gdje smo slabi (izmedju ostalog).Harise je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:25Ma pusti amatera koji veze nema za fudbalom svi guraju neki Rahmanovici, Tatari, Dupovaci, Zakarici, Kjosevski preko 26 godina i misli da ce neki strašan transfer napraviti, i na kraju sleti u neki Ujpest, Incheon, Maribor, Turski cvajti klub. Umjesto da se oslanjaju na mlade kao Pidra, Salcina, Djokanovica, Kovacevica, Hajdarevica, Boja, Bradonjica, Marica idt. koji imaju stvarno budunost da napreduje!Wandelanoite je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:10
Niko ne podcjenjuje ovu ligu i igrace, samo se prica realno. Sarajevo je amaterska ekipa, Buducnost iz Podgorice im je ocitala fudbalsku lekciju, da nije bilo sretnog autogola za 2 1, Buducnost bi prosla dalje.
Npr. Pidro. Sve i da ima kvalitet sto bi ga zvao kad na lijevom beku imas Kolasinca.
Ne zove se CF jer je tu Dzeko. I tako dalje.
Nemamo krila - zove se Tatar
Nemamo desnog beka - zove se Cipetic
itd.
Rahmanovic je tu jer je uz Tatara najbolji igrac lige.
Spomenuo si Zakarica.
On ima 11 nastupa za reprezentaciju.
U tom periodu nas skor je 7 pobjeda, 3 remija i 1 poraz. Nelose.
Ahmetovic uz Tatara, Rahmanovica, Pidru, i Hebiba su najbolji igraci lige .. e jeste kmetovi, forma je prolazna, vidjet cemo ih uskoro, narednih 3-4kola bice hendikepi sa dvije lijeve
Da li vecu platu imaju baustelci ili peraci guzova u Svabiji?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kad smo kod igrača i plata, zašto je Emir Hadžić dopustio da jedanaestorici igrača za pola sezone ističu ugovori? Od tih 11, 9 su prvotimci koji nose ekipu, poput Tatara i Rahmanovica da li je na pomolu Duljević scenario,

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino