O ovom momku sam pisao bezbroj puta, tuče nogama u omladinskom pogonu + krilo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
O ovom momku sam pisao bezbroj puta, tuče nogama u omladinskom pogonu + krilo
Ja bolan..
Ma nije krilo. Više je lažno krilo (nešto kao Ara Hodžić, samo što je Ara brži) jer nema građu napadača.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 20:07O ovom momku sam pisao bezbroj puta, tuče nogama u omladinskom pogonu + krilo![]()
![]()
![]()
Mozda je mislio na Zinedina, a mozda i na Rondica.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 20:16Ja bolan..
Problem Rondića je što je prespor i nedovoljno okretan...
U omladinskom pogonu je mogao ići na snagu ali u seniorima se slabo snasao...
Moze i jedan i drugi nazalost.Zundo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 21:40Mozda je mislio na Zinedina, a mozda i na Rondica.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 20:16Ja bolan..
Na Rondića sam pomislio jer je baš baš pregazio omladinsku u Slaviji, u istom klubu heheheh.Zundo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 21:40Mozda je mislio na Zinedina, a mozda i na Rondica.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 20:16Ja bolan..
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 21:53Na Rondića sam pomislio jer je baš baš pregazio omladinsku u Slaviji, u istom klubu heheheh.Zundo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 21:40Mozda je mislio na Zinedina, a mozda i na Rondica.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 20:16
Ja bolan..
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 34 gosta.