GNK Dinamo Zagreb
-
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Jako smijesno 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakvi navijači, koji vam je kuratz? To želi Mamić, da se skrene pozornost sa ovog skupa (na koji i ja idem, i odmah se vraćam doma
) i da se bijedni hrvatski mediji prepucavaju oko toga građanski.
A klub, kakav je sad, i kakvi su ljudi na čelu (Mamići posebno, ali i ostatak ekipice), nije građanski. To je SNK Dinamo. Seljački.
Ali još malo, tik, tak.
Rekoše boysi, Mamić odlazi, Božić dolazi.

A klub, kakav je sad, i kakvi su ljudi na čelu (Mamići posebno, ali i ostatak ekipice), nije građanski. To je SNK Dinamo. Seljački.
Ali još malo, tik, tak.
Rekoše boysi, Mamić odlazi, Božić dolazi.

Hayley <3
ZDRAVKO MAMIĆ otišao je u Englesku prodati Vrsaljka i Kovačića, a na kraju bi mogao prodati - Modrića. Maminjo se u Londonu susreo s vlasnikom Chelseaja Romanom Abramovičem i trenerom Carlom Ancelottijem koji mu je, barem tako tvrdi Maminjo, rekao sve najbolje o playmakeru Tottenhama.
> I u Londonu Mamić o Štimcu: Ako uzvratim, za neke više neće biti mjesta u hrvatskom nogometu
Nakon što je Maminjo razgovarao s engleskim novinarima, iste je izjave ponovio i po povratku u Hrvatsku.
"Bio sam s Ancelottijem na ručku i vrlo sam ponosan nakon onoga što je rekao o Modriću. Luka je na vrhu liste njegovih želja, prvi izbor kad je riječ o pojačanjima. Nisam Modrićev agent, samo njegov prijatelj, ali sam vrlo ponosan", rekao je Mamić za The Sun koji je priču plasirao kao ekskluzivu.
"Ne želim reći ništa više od ovoga jer ne bih želio uzrujati svoje prijatelje u Tottenhamu", dodao je Maminjo.
Chelsea je odlično startao u sezonu, ali je u posljednje vrijeme u slobodnom padu. Carlo Ancelotti očajnički treba igrača koji će podići igru momčadi, a izbor je očito pao na Modrića. Pitanje je jedino hoće li 30 milijuna funti nagovoriti Harryja Redknappa da prepusti svojeg omiljenog igrača.
Ni najveći Chelseajev rival za naslov Manchester United ne čeka. Tako se jučer pojavila informacija da je United za Modrića spreman izdvojiti 30 milijuna funti. Dođe li do transfera, Modrić bi postao uvjerljivo najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti.
> I u Londonu Mamić o Štimcu: Ako uzvratim, za neke više neće biti mjesta u hrvatskom nogometu
Nakon što je Maminjo razgovarao s engleskim novinarima, iste je izjave ponovio i po povratku u Hrvatsku.
"Bio sam s Ancelottijem na ručku i vrlo sam ponosan nakon onoga što je rekao o Modriću. Luka je na vrhu liste njegovih želja, prvi izbor kad je riječ o pojačanjima. Nisam Modrićev agent, samo njegov prijatelj, ali sam vrlo ponosan", rekao je Mamić za The Sun koji je priču plasirao kao ekskluzivu.
"Ne želim reći ništa više od ovoga jer ne bih želio uzrujati svoje prijatelje u Tottenhamu", dodao je Maminjo.
Chelsea je odlično startao u sezonu, ali je u posljednje vrijeme u slobodnom padu. Carlo Ancelotti očajnički treba igrača koji će podići igru momčadi, a izbor je očito pao na Modrića. Pitanje je jedino hoće li 30 milijuna funti nagovoriti Harryja Redknappa da prepusti svojeg omiljenog igrača.
Ni najveći Chelseajev rival za naslov Manchester United ne čeka. Tako se jučer pojavila informacija da je United za Modrića spreman izdvojiti 30 milijuna funti. Dođe li do transfera, Modrić bi postao uvjerljivo najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ovaj Mamic nije normalan. 

Mamic je najjaci igrac Dinama.
Taj bi eskimima i led prodao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jel' ti krivo?harishp je napisao/la:Mamic je najjaci igrac Dinama.

...što je više lome to je volim jače...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Evo dođoh sa skupa. 
Bilo je odlično, oko 4-5 tisuća ljudi, sjajna atmosfera. Malo me je zasmetalo bacanje koje petarde, jedna je u grmu završila, malčice ga zapalila, ali nema veze.
I onda u autu slušam što je kreten radio na toj sjednici, kako je spominjao mater novinaru, i prijetio mu. I pogledao video kad sam stigao doma, i odlučio da me apsolutno boli ku?ratz za rezultatima kluba u periodu dok je Mamić i ova ekipa na čelu Svetinje. Znači, Mamić i Mamić, mrtvac u ulozi predsjednika, smeća u UO-u koja mu se ulizuju i čestitaju na prijetnjama smrću jednom novinaru koji radi svoj posao, tek kad odu, rezultati i naslovi i Europa me zanimaju, dotad ništa. Idem na svaki sljedeći prosvjed i skup, i slično, kad mognem.
A nadam se da ću što prije moći početi naivjati za DInamo kao i prije, i da ću moći otići na koju tekmu - ustvari, nadam se da će profunkcionirati pravna država. Ako je mogao Sanader u zatvor, može i ovo smeće, ova škovaca od čovjeka. Samo nisam siguran jel on za zatvora, jer mislim da bi mu u Vrapču bilo puno bolje.

Bilo je odlično, oko 4-5 tisuća ljudi, sjajna atmosfera. Malo me je zasmetalo bacanje koje petarde, jedna je u grmu završila, malčice ga zapalila, ali nema veze.
I onda u autu slušam što je kreten radio na toj sjednici, kako je spominjao mater novinaru, i prijetio mu. I pogledao video kad sam stigao doma, i odlučio da me apsolutno boli ku?ratz za rezultatima kluba u periodu dok je Mamić i ova ekipa na čelu Svetinje. Znači, Mamić i Mamić, mrtvac u ulozi predsjednika, smeća u UO-u koja mu se ulizuju i čestitaju na prijetnjama smrću jednom novinaru koji radi svoj posao, tek kad odu, rezultati i naslovi i Europa me zanimaju, dotad ništa. Idem na svaki sljedeći prosvjed i skup, i slično, kad mognem.
A nadam se da ću što prije moći početi naivjati za DInamo kao i prije, i da ću moći otići na koju tekmu - ustvari, nadam se da će profunkcionirati pravna država. Ako je mogao Sanader u zatvor, može i ovo smeće, ova škovaca od čovjeka. Samo nisam siguran jel on za zatvora, jer mislim da bi mu u Vrapču bilo puno bolje.

Hayley <3
Cuj pinokija i paljevinejacky09 je napisao/la:Jel' ti krivo?harishp je napisao/la:Mamic je najjaci igrac Dinama.

Mamic je jedino sto funkcionira u Dinamu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
- Citizen-X
- Kontakt:
Tipican primjer balkanske profiterske megaseljacine i cobana koji vlada i upravlja teletinom stadima i ovcama...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Šta se sve dopušta ovom čovjeku.
Sukob interesa, pranje novca, vrijeđanje sviju koji mu ne pašu, a pogotovo novinara..
Još kad vidim šta on i onaj mafijaški klan Mamić-Marković-Srebrić sa potrčkalom Šukerom radi od HNS-a.. Štimac također nije riješenje ali bilo kakva promjena je nužna. I što kaže netko iznad.. Sanader je otišao.. Mamiću brzo ćeš..

Još kad vidim šta on i onaj mafijaški klan Mamić-Marković-Srebrić sa potrčkalom Šukerom radi od HNS-a.. Štimac također nije riješenje ali bilo kakva promjena je nužna. I što kaže netko iznad.. Sanader je otišao.. Mamiću brzo ćeš..
Dinamo doveo Antuna Palića iz Zaprešića. Ima 22 godine, napadač (može igrati i polušpicu). Ove sezone dao 3 gola za Inter. Prije igrao za Sesvete dok su bili u 1. ligi.. igrao za Hrvatsku u19 i u21 (više sjedio na klupi nego igrao).
Ono što sam ga gledao nije loš, ali Sivonjić je isto "rasturao" u Zaprešiću, imao i dosta bolju statistiku pa nije odigrao poštenu utakmicu izuzev one legendarne u Vinkovcima.
Ono što sam ga gledao nije loš, ali Sivonjić je isto "rasturao" u Zaprešiću, imao i dosta bolju statistiku pa nije odigrao poštenu utakmicu izuzev one legendarne u Vinkovcima.
Palić je više tu da bude pomoć s klupe, njegovim dolaskom vrlo je vjerojatno da iz Dinama odlazi Pedro Morales
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
http://www.i ndex.hr/video/film.aspx?id=10587
spojite samo ovo index
Koji bolesnik.
Ako nakon ovoga ostane nekažnjen poserem se i vladi i svim ministrima pojedinačno u usta.
spojite samo ovo index
Koji bolesnik.

Hajde iskreno, sta vam je to Mamic uradio? Koju stetu?
Ništa, zato ga i volimo.Elmar je napisao/la:Hajde iskreno, sta vam je to Mamic uradio? Koju stetu?

Pod jedan, ne znas niti odgvoriti na moje pitanje. Lahko je naljepiti hiljadu smajlova, radi reda.jacky09 je napisao/la:Ništa, zato ga i volimo.Elmar je napisao/la:Hajde iskreno, sta vam je to Mamic uradio? Koju stetu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- badblueboylivno
- Kontakt:
FACEPALM.Elmar je napisao/la:Hajde iskreno, sta vam je to Mamic uradio? Koju stetu?
-krši desetak zakona Republike Hrvatske, i krši Statut kluba u kojem radi. Dakle, to je prvi razlog zašto ga skinuti. Prvi, od malih milijun. Njegov sin je agent igračima Dinama, i zbog toga on ne smije biti ni na kakvoj fuknciji u klubu.
-na osnovu uloženog novca u klub, novca dobijenog od transfera, rezultati kluba nisu ni blizu rezultatima kakvi bi trebali biti.
-nitko ne zna gdje taj je silni novac koji se slio u klub od transfera u zadje 4 godine - preko 70M eura.
-otjerao je navijače sa stadiona, a tu ne spominjem bojkot. Na proslavi naslova protiv Karlovca ni tisuću gledatelja. Zbog toga mora kupvovati navijače iz Bosne i Slavonije i slično, i mamiti primitivne, pi*čkaste Zagrepčane na stadion besplatnim šalama i kapovima
-rušenje imidža kluba u javnosti, svojim konstantnim eskapadama po medijima, prijetnjama novinarima
-ono što mu nikako ne mogu oprostiti - izjave da bi s Torcidom išao na vrh svijeta, da zna sve pjesme Zvezde i Partizana, dovođenje bosanskih harmonikaša iz Visokog i pretvaranje sjeverne tribine u cajkaroški kafić, izjava da bi prodao majku za Dinamov bod, razmetanje eurima po zračnoj luci nakon prolaska Ajaxa, nazivanje Dinamovih navijača zavedenim Muslmanima, Srbima, Ustašama, rušiteljima Hrvatske, Jugoslavenima (a nakon toga prizivanje te iste Jugoslavije).
I ima ih još, ali sad moram ići pa ne mogu pisati.
Hayley <3
Šta ti imam odgovarati?! Nakon svega ovoga ti ko kreten neki pitaš zašto ne volite Mamića i zašto ga ne želite u klubu? Šta bi ja to tebi sad trebao objasniti kad nakon svega ovoga pitaš takve gluposti?Elmar je napisao/la:Pod jedan, ne znas niti odgvoriti na moje pitanje. Lahko je naljepiti hiljadu smajlova, radi reda.jacky09 je napisao/la:Ništa, zato ga i volimo.Elmar je napisao/la:Hajde iskreno, sta vam je to Mamic uradio? Koju stetu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajde evo biti ću fin pa ću ti dati najbanalniji odgovor koji ćeš nadam se shvatiti. Dali bi ti želio na čelu svog kluba mafijaša i kriminalce? Dali bi želio da netko od tvog kluba pravi privatni biznis gdje zapošljava pola svoje šire obitelji? Dali bi želio da ti pokrada klub čovjek koji je do prije 10-12 godina bio obični uličar a sada je najmoćniji i najbogatiji nogometni dužnosnik u Hrvatskoj? Čovjeka koji blati desetljećima stečeni ugled i tradiciju? Čovjeka koji je sa stadiona "potjerao" sve gledatelje i simpatizere kluba? Čovjeka koji je dokazani mafijaš i lopov? Čovjeka koji je u sukobu interesa menandžerska agencija-klub gdje okreće masne pare i tako izravno oštećuje klub? Seljačinu koji je da je normalna država davno završio u zatvoru..
Još kad nadodaš na to da otkad je Mamića nismo ni presmrdili Ligi Prvaka to dođe kao kec na desetku.
A ti se i dalje pitaj zašto.. ili ćeš napokon uključiti mozak?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.