Sad sam malo cackao navodno nacelnik ne da da se sjednice prenose tako. To je pisao jedan zastupnik iz OV-a na svom FB profilu. Inace navijac Sarajeva.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sutra nam sudi smrad od sinoć 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoForza
- Kontakt:
Znači Handžiću, Pidri, Šerbečiću i Sušiću ne ginu žuti, prelijepo...
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači Mujić nam sudi utakmicu pred derbi, fenomenalno 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Samo ne prigovarati djubretu, jedva ce docekati da nas kartonira. Stalozeno, zabiti rano dva gola i onda prihvatiti svaki nepravilno dosudjen faul, aut ili bilo koji prekid igre. Handzic i Pidro mogu odmoriti, neka krenu Krste i Salcin. Serbecic je nazalost u slabom ritmu ocito, pa ce vjerovatno Dupovac zapoceti u derbiju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Nadam se da će svi kojima prijeti suspenzija biti na klupi, Mladost se može i bez njih dobiti, eventualno ako zatrebaju u 60. min ih ubaciti, a neka Krle započne na špicu.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Sumnjam mislim da pushimo foru i da ce mujic osinut zuticu po ekipi a mladost ce svakako ic na to da se gura, udara tako da je savrsena prilika, mujic ne daje ispod 10 kartona kad nam svira tako da....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlainProst
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Djokanovic ispred susicaZundo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 06:32Vidi ovo. Ako bude sastav Kova, Pidro, Oremus, Milicevic, Dupovac, Pejovic, Susic, Fanimo, Tatar, Rahman i Handzic. Od njih svih ovaj zadnji derbi su pocela samo 3 igraca: Mirko, Amar i Benjo. Tako da ima dosta igraca kojima je ovo prvi(Mili, Pejovic, Tino i Fanimo). Oni sigurno nije to iskupljenje, a nebitno je i da jest.feniksptica je napisao/la: ↑28 okt 2020, 23:12Mladost ako nas napadne gol ce nam dat. 100% necemo sacuvat mrezu. Drugi problem Hare je izgubio konkurenciju u napadu ( q bi se on ovoliko trudio da nije bilo Ahme i da nije osjetio da moze uletit u prvu postavu). Treci problem je to sto ce bit u glavama na derbiju. Mozete vi pricat sta hocete Vinko ce to sreditovako oanko..On nije bio tu kad su nas 2x osramotili a vecina igraca jest, njima je sad u glavi samo da se iskupe.
PSPHM
A šta mislite ko "pomaže" Sabriji Topaloviću na Grbavici?
Imate jedan pokušaj
Hint: 5. ili 6. put sudi domaću utakmicu.
Imate jedan pokušaj

Hint: 5. ili 6. put sudi domaću utakmicu.
-
- Kontakt:
Nebi ja dramu pravio od mladosti i Mujica. Vinko je donio mirnocu, nema razloga za nervozu. Odmoriti Pidru i Handzica i Sušica zbog 2 zuta svi ostali neka igraju ima širok roster.
Danas se ne raspravlja o stadionu na OV
U subotu je ta sjednica s jednom tackom dnevnog reda staduon Kosevo
U subotu je ta sjednica s jednom tackom dnevnog reda staduon Kosevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Hebem li im mrtve i Mujica usta
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, Lecler, napoleon72, rimljanin90, Tatamata1946 i 53 gosta.