Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Koji pacenik pise objave za bhfudbal na fb, kakvi debilni tekstovi znaci ja koji toliko volim Pjanica ga ne bi onako nafalio kao sto je ona budala tamo, gade mi se te stvari.
Pjanke tuga ziva inace moze bolje
Pjanke tuga ziva inace moze bolje
- anonymousHD
- Kontakt:
Osim pasa nazad apsolutno nista nije uradio dobro, katastrofalna partija. Nije ni cudo sto je na klupi.
Bravo za moderatora koji meni brise post a ovom imbecilu ne

Taj igrac je nas kostao 6 prvenstava do sada!anonymousHD je napisao/la: ↑29 okt 2020, 00:32Osim pasa nazad apsolutno nista nije uradio dobro, katastrofalna partija. Nije ni cudo sto je na klupi.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pogledaj u dosadasnjoj karijeri Pjanica da je rijetko kad sprintao...I opet pretrci najvise od svih.Ne mogu da shvatim kako onda Koeman kaze da nije na dovoljnoj fizickoj spremi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prelosa utakmica od Pjanica. Ovo je 2 nivoa ispod nivoa u Juventusu. Znaci kada udje u formu bit ce nezamjenjiv u Barsi i najbolji igrac jer i ovako los kao sinoc je jednak Jongu i okolnim igracima.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Pjanic je realno odigrao losu utakmicu, gdje je Pirlo pametno ga zatvarao sa pritiskom i blokom pasova. Pjanic od Zemana nije imao period, gdje je bio van terena i to se osjeti u njegovom timingu i pregledu igre. A to je zbog manjka minuta. Tokom utakmice je bio sve bolji i bolji. Ono sto je najvaznije za njega, je sto nije dao da ga mentalno slome losi pasovi na pocetku utakmice. I pored gresaka nije se krio od lopte. Gdje bi neki, kao Griezman i Coutinho nerijetko nestali sa terena. Na njegovu srecu Juventus nije znao kazniti njegove pogresne pasove pred svojim golom. Sa Busquetsom u drugom je izgledalo jako dobro u gradjenju igre medju njima dvojicom i Messijem. Mali De Jong je jos mlad i nema tu tezinu da nosi ekipu kad je podpritiskom, ali je dobro odigrao na stoperu u drugom. Sa ovim saigracima Pjanic moze u jeseni karijere igrati najljepsi fudbal. I vjerujem da ce iz utakmice u utakmicu biti sve bolji, ako ga zdravlje posluzi.
Steta sto igra za BiH, koja samo protiv drugorazrednih ekipa se usudi igrati na posjed.
Steta sto igra za BiH, koja samo protiv drugorazrednih ekipa se usudi igrati na posjed.
Slusam sinoc kazu holandzani da se Koemanu ljulja stolica... Koliko je to dobro za Pjanica vidicemo mora i ona malo vise da se potrudi
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Veceras pretpostavljam klupa i onda opet start u LP u srijedu.
Ono sto je interesantno, ako sam dobro primjetio, navijaci Barce su zadovoljni njegovom predstavom protiv Juventusa, nista aman zaman ali im je sasvim ok.
...
Onako kontam, ono je bila njegova ponajgora partija u posljednjih 5,6 godina...to znaci da ce biti itekako zadovoljni kada pocne igrati kako zna i umije.
Ono sto je interesantno, ako sam dobro primjetio, navijaci Barce su zadovoljni njegovom predstavom protiv Juventusa, nista aman zaman ali im je sasvim ok.
...
Onako kontam, ono je bila njegova ponajgora partija u posljednjih 5,6 godina...to znaci da ce biti itekako zadovoljni kada pocne igrati kako zna i umije.

Bar 3x bolji od kako je Buskec ušao. Previše pritiska se vršilo na njega i to je većinom jer se Frenki De Mladi pozicionirao kao idiot. Samo ne znam do kad će, i koliko ovaj mali Ansu vaditi narandžu na klupi.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Buskets odron živi. Pjanić odma na poluvremenu.
Ovaj Pique takoder užas živi, Barsi treba Anel hehehehe

Ovaj Pique takoder užas živi, Barsi treba Anel hehehehe

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pique i Neto

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Barsa očaj živi, Pjanić će bez problema biti standardan u prvih 11.
⚜️~⚜️~⚜️
- tuzlak1987
- Kontakt:

Da se zna ko je gazda ili ko je vagina.
-
- Kontakt:
Mislim da ima vise dodavanja za ovih 12 min nego Busquets za cijelo 1 poluvrijeme
Ni ovdje mu ne daju slobodne,a ovo je bas bilo idealno za njega
A lopte za Messija
Buraz, šta koji k i staješ pored slobonjaka više, idi s rajom u kazneni.
Savršena pozicija za njeg, a onaj debil ljevicom nešto pokušava

Savršena pozicija za njeg, a onaj debil ljevicom nešto pokušava

Dobar pjanke za sad
Doktor