FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 28 okt 2020, 20:55

timpramosavePla je napisao/la:
28 okt 2020, 20:36
Sta radi ovaj covjek na nasoj klupi :bow: :bow:
Pitarima lose, jedino je gore pojedincima sa onog foruma. Pola ih lijekove uzima, a i nije mi ih zao.
Nisam htio da pisem previse, ispast ce da branim nekoga koga ne bih trebao (uprava).
Sjetite se Krcmarevica koji dolazi na drugu ekipu u drzavi i osvajaca kupa. Sta radi ?
Napusta klupu nakon drugog kola ! Samo zato sto mu jednog igraca nisi htjeli dovesti. "Ekipa nije dovoljno jaka za sampionsku titulu" . Mozda i najskuplja u tom periodu. Graovca zamjenili Rodin i Bakrac. Zakarica-Jazvic i Veseli,Voju zamjeni Krpic. Pored njega u rosteru ima Vranjesa,Blagojevica,Sabanadzovica,Hajdarevica,Curjurica,Zeca, Zajmovica, Pavica,Arezinu,Ramovica.. imao je 4 krila, stopera navodno mu falio rezervni spic i lijevi bek da Krpa i Pavic odmore.. u suprotnom bi titulu osvojio.
I oni izgube pet utakmica za redom, ispadnu iz kupa, i kasne toliko bodova da je Sarajevo u decembru sampion !
Koja su tu ulaganja bila, najgori su bili Eldar Sehic,Hajdarevic,Asim Zec.
Namjerno sam ih ostavio, oni su nosioci igra Zelje koji je sad drugi na tabeli. Zelje koji je pobjedio sve ekipe u ligi, osim Sarajeva. A to ce inshAllah srijedu !
Nakon sramotnog otiimanja titule od strane kluba kojem to nije nista nepoznato. Prekidanjem prvenstva, klub kao Zeljo koji zivi od navijaca je dozivio najveci udar, financijiski !
Na zimu klub ostaje bez najboljeg strijelca Krpica, kasnije nas napustaju Pavic,Ramovic,Zajmovic,Jovanovic,Osmankovic,Veca,Stanic,Sadikovic, naravno svaciji odlazak nije gubitak.
Sadikovic motor tima napusta tim, Bojo se nakon 8 mjeseci vraca na teren. Korona je dodatno unistila nas tim, koji 10 dana nije trenirao !!
Tim su pojacali veterani Bekric i Jamak, i igraci koji su bili smijesni u komsijskim zemljama, Hajric,Juricic,Milicevic,Ikic.
U ostalom pogledajte sastav Zrinskog i koga sve imaju.
Samo jedan je covjek zasluzan za ovo.
Amar Amar Osim Osim !
Slazem se bruda 100% samo da mi je docekati da jednom Brkica poslozi ekipu po njegom I nista vise

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 28 okt 2020, 21:01

ja samo ne znam sta ste vi u svemu ovome dobro vidjeli sem da smo malo vise ganjali loptu nego inace..mi nismo akcije normalne imali evo mjesec dana..stila se konstatno cuva krije izmice samo on zna zbog cega, valjda fali para..fali svima al eto..nemojte lagati sebe pogledajte istinu u oci da nasa igra ne lici na nesto okej..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 okt 2020, 21:09

Pa ne lici na onu od prosle sezone i to svi priznaju. Jedan od razloga je sto evo zadnje 4 utakmice mi nismo izasli u istom sastavu i formaciji. Konstantnim rotiranjem i ne mozes ocekivati da to izgleda lijepo na oko. Uzimati ovako na misice, individualni kvalitet, borbu sto je vise moguce bodova. Na kraju se to jedino i pika. Igrali smo dobro prosle sezone pa nista.

I ne znam to za pare i Stilica. Bas su njemu pare iz Zelje presudne u zivotu pa da on namjerno nesto nece. To mozda da je u nekom sklj klubu, ali ovdje sumnjam. Nije u formi ko i 90% sastava, a nema ni adekvatan vezni red koji ce ga pratiti. Ustvari nema nikakav vezni red, a ne adekvatan. Trenutno bar.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

cuvarkuca
Kontakt:

Post Postao/la cuvarkuca » 28 okt 2020, 21:14

Mogu mislit kakav ce Slavko bunker postavit u subotu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 okt 2020, 21:15

cuvarkuca je napisao/la:
28 okt 2020, 21:14
Bunkercinu* :mrgreen:

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 28 okt 2020, 21:19

Šta god da napišem poslije ovakve igre i pobjede mogu biti proglašen samo pljuvačem.
Ja očito imam problem sa starošću tj.terslukom pa ne vidim ono što vi vidite, a plaho bih volio da vidim.
Ja konkretno u ovim pobjedama protiv Tuzle i Zrinjskog ne vidim neke Amarove zasluge, al hvala Bogu pa je do mene.
Jako bitna pobjeda, vidjet ćemo kako će to sve izgledati protiv Radnika

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 28 okt 2020, 21:28

Gdje je post u kojem neko hvali nekog iz nase ekipe ?
Ko je pohvalio igru ?
Svi mi znamo, da igramo za ****. I to niko ne krije.
Ljude je malo uhvatila euforija,jer smo ok igrali sa ekipama od kojih bi skoro pa pola tima ubacili u Zelju. Vise zbog pobjeda.
Ko to ne bi volio imati: Corluku,Ibaneza,Ivancica,Fililovica,Enina,Nukica,Crnkica,Maskimovica,Cvijanovica,Zeljkovica..... u nasem timu ?
Vise sam procitao hvaljenja ekipe Veleza,Zrinskog,Tuzle,Sarajeva ovdje, nego da je neko rekao "bravo Stilic", a da je to uradio Filipovic, ziivi ne bi mogli ostati.
Pretanki jesmo, korona,finansije,povrede,raspored,roster ali ovim momcima svaka cast ! Sve do jednog, od Fejzica do Hajrica. Da nismo kiksali u one dvije smjesne utakmice, izgubili bi samo dva boda. Zaostatak do 7 bodova bi trebao za nas biti predobar do proljeca. Do tad valjda malo utegnemo neke stvari.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 28 okt 2020, 21:30

Valter je napisao/la:
28 okt 2020, 21:19
Šta god da napišem poslije ovakve igre i pobjede mogu biti proglašen samo pljuvačem.
Ja očito imam problem sa starošću tj.terslukom pa ne vidim ono što vi vidite, a plaho bih volio da vidim.
Ja konkretno u ovim pobjedama protiv Tuzle i Zrinjskog ne vidim neke Amarove zasluge, al hvala Bogu pa je do mene.
Dobro,nek si se javio Fergusone!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 28 okt 2020, 21:39

UBIPITAR je napisao/la:
28 okt 2020, 21:30
Valter je napisao/la:
28 okt 2020, 21:19
Dobro,nek si se javio Fergusone!
Ponavljam, hvala Bogu pa je do mene.

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 28 okt 2020, 21:40

Problem je u prosječnom posmatraču.Amar kaže da je sad hladno,lošiji tereni i sl nego što je bilo u maju-junu i julu kad su sve lige u Europi nastavile prvenstva.Eto naši nisu mogli-zbog čega li da mi je znati?Naravno jufkice i "navijači"protiv Amara to ne razumiju već nagone na svoj mlin i misle na u augustu odgođene tekme.Ali dobro možda nešto i nauče iz čovjekove priče.Utakmica protiv zrinja će dobiti puno značenje kad pobjedimo Radnik i odemoo sa kerojedima odigrati na Kobiljoj Glavi.Derbi je derbi ali Amar je Amar,mislim da je njihovom treneru prvi derbi ovakvog tipa i živo me interesuje kako će biti.Da li je nedostatak što je bez navijača možda,ako pogledamo posljednji derbi.O tom potom prvo Semberce i sve po redu.Šta je bilo to je prošlo sad samo od tekme do tekme.Zalaganje na 100% i biće sve ok.

cuvarkuca
Kontakt:

Post Postao/la cuvarkuca » 28 okt 2020, 21:41

LjoZee je napisao/la:
28 okt 2020, 21:15
cuvarkuca je napisao/la:
28 okt 2020, 21:14
Bunkercinu* :mrgreen:
Al bas 😁

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 28 okt 2020, 21:42

Očekivana utakmica puno opreza ko god da je prvi zabio gol pobjedio bi.
Kosorić najlošiji pojedinac
Ikić najbolji igrač na utakmici
Idemo dalje!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 28 okt 2020, 21:42

slika Marka nam kao tepsija :tokralju: :tokralju:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 okt 2020, 22:01

slika

:njanjanja:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 28 okt 2020, 22:04

Odmah mi u glavi ona fanatična proslava Krpića. Joś @braco ovih dana postavljao te slike.

slika
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 okt 2020, 22:12

Steta sto mu i ova ne udje za 2:0

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 28 okt 2020, 22:16

KANA je napisao/la:
28 okt 2020, 20:55
timpramosavePla je napisao/la:
28 okt 2020, 20:36
Sta radi ovaj covjek na nasoj klupi :bow: :bow:
Pitarima lose, jedino je gore pojedincima sa onog foruma. Pola ih lijekove uzima, a i nije mi ih zao.
Nisam htio da pisem previse, ispast ce da branim nekoga koga ne bih trebao (uprava).
Sjetite se Krcmarevica koji dolazi na drugu ekipu u drzavi i osvajaca kupa. Sta radi ?
Napusta klupu nakon drugog kola ! Samo zato sto mu jednog igraca nisi htjeli dovesti. "Ekipa nije dovoljno jaka za sampionsku titulu" . Mozda i najskuplja u tom periodu. Graovca zamjenili Rodin i Bakrac. Zakarica-Jazvic i Veseli,Voju zamjeni Krpic. Pored njega u rosteru ima Vranjesa,Blagojevica,Sabanadzovica,Hajdarevica,Curjurica,Zeca, Zajmovica, Pavica,Arezinu,Ramovica.. imao je 4 krila, stopera navodno mu falio rezervni spic i lijevi bek da Krpa i Pavic odmore.. u suprotnom bi titulu osvojio.
I oni izgube pet utakmica za redom, ispadnu iz kupa, i kasne toliko bodova da je Sarajevo u decembru sampion !
Koja su tu ulaganja bila, najgori su bili Eldar Sehic,Hajdarevic,Asim Zec.
Namjerno sam ih ostavio, oni su nosioci igra Zelje koji je sad drugi na tabeli. Zelje koji je pobjedio sve ekipe u ligi, osim Sarajeva. A to ce inshAllah srijedu !
Nakon sramotnog otiimanja titule od strane kluba kojem to nije nista nepoznato. Prekidanjem prvenstva, klub kao Zeljo koji zivi od navijaca je dozivio najveci udar, financijiski !
Na zimu klub ostaje bez najboljeg strijelca Krpica, kasnije nas napustaju Pavic,Ramovic,Zajmovic,Jovanovic,Osmankovic,Veca,Stanic,Sadikovic, naravno svaciji odlazak nije gubitak.
Sadikovic motor tima napusta tim, Bojo se nakon 8 mjeseci vraca na teren. Korona je dodatno unistila nas tim, koji 10 dana nije trenirao !!
Tim su pojacali veterani Bekric i Jamak, i igraci koji su bili smijesni u komsijskim zemljama, Hajric,Juricic,Milicevic,Ikic.
U ostalom pogledajte sastav Zrinskog i koga sve imaju.
Samo jedan je covjek zasluzan za ovo.
Amar Amar Osim Osim !
Slazem se bruda 100% samo da mi je docekati da jednom Brkica poslozi ekipu po njegom I nista vise
Uskoro inshAllah !!
Super mocni Brko sa druge galaksije !

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 28 okt 2020, 22:34

Protiv Radnika uzeo bi jeno dvajst onih karti.
Na taj način da pokažem da cijenim današnji trud i zalaganje.

VTŽ!
💩💩

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 28 okt 2020, 22:38

Igrom slučaja, obzirom da sam iz TZ, radio sam na jednom projektu Tuzla Citya.
Nije to baš sve kako mi ovde mislimo, puno je prostora za malverzacije, tu ko košta marku, u konačnici izađe 3 na kraju.
Oni nemaju igrača koji se želi tu zadržati, ima jedna grupa koja igra da bi se prodala, a druga je tu samo da uzme pare, trudila se ili ne.
Svi su na minimalcu prijavljeni, nema prostora za tužbe kao npr u Čeliku, ako ne odgovaraš, ide raskid, ako si dobar, dignut ces lovu dobru, treceg nema.
Pa Crnkic nije pripreme htio da obavi, vec dosao pred prvenstvo samo, dovoljno govori o ozbiljnosti.
Vojo Ubiparip kada je tek dosao, došao je na 12 hiljada mjesecno, nakon ponude za transfer, dobio je novi, vjerovatno bolji ugovor.
Jednostavno igrači nemaju žara, treniraj, igraj, ambicije ako ne ispune, otjeraju 5-6 igrača i trenera, drugi dođu i to je to.
Kod njih kad bi mjesec kasnio, istrčali na teren ne bi, naši igrači su još i dobri.
Nama samo Ibaneza umjesto Šehića da ubace, da uriktamo to, bili bi sampioni.

Newgeneration1921
Kontakt:

Post Postao/la Newgeneration1921 » 28 okt 2020, 23:38

Zna li neko sta je sa Sinisom? Kakav god da je, bolji je od Blazevica troduplo, prosto ne mogu da vjerujem da lik ne zna dodati loptu tokom cijele utakmice, odavno me neko nije ispizdio kao on, pa nedo Bog da igra on sljedecu srijedu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, TefalTava i 41 gost.