FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 28 okt 2020, 19:28

Samo da se docepati ove reprezentativne pauze sto prije :D
Nikad je vise nisam prizeljkivao kao sad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 28 okt 2020, 19:35

Iz prve dvije tekme od ovih pet vec 4 bobe :mrgreen:
Moramo dobit sad Radnik kako znamo i umijemo, onda ni dva boda protiv vijetnamaca i vicine prcije nisu losa.
Cuva Bog Zelju svog!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 okt 2020, 19:37

Zato u inat kondiciju zamjenit sa malo mangupluka a to zna Brko kako postic.

cuvarkuca
Kontakt:

Post Postao/la cuvarkuca » 28 okt 2020, 19:38

Uvijek smo sa Amarom znali uzimat ove teske,a bitne bodove.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 okt 2020, 19:41

Ali volimo "krstiti" ove stopere u zadnje vezne. Nakon Vrhovca i Miletic zaigra danas tu. :D
Ikica cemo u napad.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 28 okt 2020, 19:45

HongKong je napisao/la:
28 okt 2020, 19:35
Moramo dobit sad Radnik kako znamo i umijemo, onda ni dva boda protiv vijetnamaca i vicine prcije nisu losa.
Ma svi smo svjesni situacije u kojoj smo i neizgubiti od koalicionih partnera je ok ali uzeti šišmišojede i cukojede sa kobilje glave svima nama bi,poslije svega,bio melem za dušu.I ja to ocekujem.

SoulEclipsee
Kontakt:

Post Postao/la SoulEclipsee » 28 okt 2020, 19:45

Čuva Bog Želju svog :mrgreen:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 28 okt 2020, 19:49

SoulEclipsee je napisao/la:
28 okt 2020, 19:45
Čuva Bog Želju svog :mrgreen:
I bracu sa markom u djepu :rol:

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 28 okt 2020, 19:51

braco je napisao/la:
28 okt 2020, 18:34
Kunem se da na nijedan klub u ligi ne bi mogao biti u trci za titulu da se suočio s nekim problemima s kakvim smo se mi suočili ove godine. Znači nijedan odgovorno tvrdim! I još na te probleme koje nemaju veze s fudbalom dodamo to da realno neki konkurenti imaju bolju ekipu od naše, o platama večerašnjeg protivnika u odnosu naše da ne govorim onda je ovo ogromna stvar. HVALA igračima i stručnom štabu.

Da malo obnovimo gradivo:

slika
:clap: :clap:

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 28 okt 2020, 19:52

HapicaRadePaprica je napisao/la:
HongKong je napisao/la:
Ma svi smo svjesni situacije u kojoj smo i neizgubiti od koalicionih partnera je ok ali uzeti šišmišojede i cukojede sa kobilje glave svima nama bi,poslije svega,bio melem za dušu.I ja to ocekujem.
Ma dobro to, nego neka sira slika, ako od njih popusimo odose na jos 3 boda prednosti, tako da ne bi bilo lose ni bod tu uzeti. Ima jos dosta da se igra, imaju oni gostovati nama, vrapcicima, borcu, sirokom, tuzli. Bice jos dosta prosutih bodova, a znamo kod njih jedan kiks i raspad sistema. Samo steta sto nema publike da gadjaju Vinka kisobranima s analnog istoka.
Cuva Bog Zelju svog!

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 28 okt 2020, 19:54

Al da onaj Bekrić s onoliko godina još može ovoliko minuta odigrat... aferim

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 28 okt 2020, 19:56

Joj jesam se bio nasikirao. Bravo decki, valjda sad malo i samopouzdanja dobiju. Bekrija daleko najbolji, svaka mu cast

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 okt 2020, 20:03

- Svjesni smo da nismo u stanju u ovoj situaciji sa stvarima koje su nam se izdešavale da budemo toliko efikasni, ove godine nije to to i šta ćeš drugo pokušati nego malo više pažnje posvetiti neprimanju golova kada već ne možeš puno zabiti. U fudbalu je rezultat najvažniji i mi se držimo toga.
Osim o nasoj igri ove sezone

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 28 okt 2020, 20:05

HongKong je napisao/la:
28 okt 2020, 19:52
HapicaRadePaprica je napisao/la:
HongKong je napisao/la:
Ma dobro to, nego neka sira slika, ako od njih popusimo odose na jos 3 boda prednosti, tako da ne bi bilo lose ni bod tu uzeti. Ima jos dosta da se igra, imaju oni gostovati nama, vrapcicima, borcu, sirokom, tuzli. Bice jos dosta prosutih bodova, a znamo kod njih jedan kiks i raspad sistema. Samo steta sto nema publike da gadjaju Vinka kisobranima s analnog istoka.
Ja jucer govorim šteta što nema gledalaca,analiticki istok bi im vec najmanje 4 boda skinuo.Znam šta pricaš ali dzaba meni je kad njih uzmemo šampionska legla i tako cjeli zivot.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 28 okt 2020, 20:36

Sta radi ovaj covjek na nasoj klupi :bow: :bow:
Pitarima lose, jedino je gore pojedincima sa onog foruma. Pola ih lijekove uzima, a i nije mi ih zao.
Nisam htio da pisem previse, ispast ce da branim nekoga koga ne bih trebao (uprava).
Sjetite se Krcmarevica koji dolazi na drugu ekipu u drzavi i osvajaca kupa. Sta radi ?
Napusta klupu nakon drugog kola ! Samo zato sto mu jednog igraca nisi htjeli dovesti. "Ekipa nije dovoljno jaka za sampionsku titulu" . Mozda i najskuplja u tom periodu. Graovca zamjenili Rodin i Bakrac. Zakarica-Jazvic i Veseli,Voju zamjeni Krpic. Pored njega u rosteru ima Vranjesa,Blagojevica,Sabanadzovica,Hajdarevica,Curjurica,Zeca, Zajmovica, Pavica,Arezinu,Ramovica.. imao je 4 krila, stopera navodno mu falio rezervni spic i lijevi bek da Krpa i Pavic odmore.. u suprotnom bi titulu osvojio.
I oni izgube pet utakmica za redom, ispadnu iz kupa, i kasne toliko bodova da je Sarajevo u decembru sampion !
Koja su tu ulaganja bila, najgori su bili Eldar Sehic,Hajdarevic,Asim Zec.
Namjerno sam ih ostavio, oni su nosioci igra Zelje koji je sad drugi na tabeli. Zelje koji je pobjedio sve ekipe u ligi, osim Sarajeva. A to ce inshAllah srijedu !
Nakon sramotnog otiimanja titule od strane kluba kojem to nije nista nepoznato. Prekidanjem prvenstva, klub kao Zeljo koji zivi od navijaca je dozivio najveci udar, financijiski !
Na zimu klub ostaje bez najboljeg strijelca Krpica, kasnije nas napustaju Pavic,Ramovic,Zajmovic,Jovanovic,Osmankovic,Veca,Stanic,Sadikovic, naravno svaciji odlazak nije gubitak.
Sadikovic motor tima napusta tim, Bojo se nakon 8 mjeseci vraca na teren. Korona je dodatno unistila nas tim, koji 10 dana nije trenirao !!
Tim su pojacali veterani Bekric i Jamak, i igraci koji su bili smijesni u komsijskim zemljama, Hajric,Juricic,Milicevic,Ikic.
U ostalom pogledajte sastav Zrinskog i koga sve imaju.
Samo jedan je covjek zasluzan za ovo.
Amar Amar Osim Osim !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 okt 2020, 20:37

Manijakdolopate je napisao/la:
28 okt 2020, 18:05
Veseli da sam trči, četvrti bi stigao.
:rol: :rol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 okt 2020, 20:39

LjoZee je napisao/la:
28 okt 2020, 20:37
Manijakdolopate je napisao/la:
28 okt 2020, 18:05
Veseli da sam trči, četvrti bi stigao.
:rol: :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kako mi je ovo promaknulo dan te yebo :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Merakk1921
Kontakt:

Post Postao/la Merakk1921 » 28 okt 2020, 20:46

Tvrda utakmica, sretna i spretna ali i zasluzena pobjeda.
Eric ( vrlo dobar danas, prolazna ocjena)
Ikic-Kosoric ( najbolji danas, bilo je nesigurnosti u nekim situacijama ali dosta dosta dobro )
Sehic ( nista specijalno, al kakvi su nam bekovi ..nisi loš)
Blazevic ( loš, prvih 15min dobar, Stevanovic bolja opcija)
Bekric ( U duelima je katastrofa, s obzirom na njegove godine razumljivo mi je.. prolazna ocjena)
Hajdar (nesiguran danas, dosta duela izgubio, lopti takodjer je dosta izgubio.. )
Mule ( trudi se, zuji, trci, bori se, ali mora to bolje, trebutno naš najbrži igrac, nadam se u derbiju neki slalom)
Stila ( bez komentara fakat.. nadam se u derbiju da ces se trznut i odradit kako treba, ako budes na nivou, velike su sanse da pobjedimo)
Lendric ( danas nista, skoro svaki duel je izgubio, trudio se ali nije to onaj stari Lendra)

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 28 okt 2020, 20:48

Zrinjski sa ovom ekipom ima 3 boda vise od mladosti a devet manje od zelje.Brko je kralj

balkanika
Kontakt:

Post Postao/la balkanika » 28 okt 2020, 20:51

Tacno me strah kad procitam ovoliko hvalospjeva jer znam da cemo uskoro nesto sjebati pa ide pljuvanje svih onih koje dizemo u nebesa trenutno. Ja vas jedno molim ljudi, i u pobjedama i u porazima ostanite umjereni sa komentarima. Nit je jedna pobjeda titula, nit jedan poraz smak svijeta. Sezona je duga, svasta ce se jos izdesavati, samo imajte vjere u ovu ekipu. Iskreno ja sam se prvi razocarao nekim stvarima ali evo ova izjava Amara mi je bas nekako dobro sjela, ne zato sto mi se svidja, odvratna mi je pomisao na igranje tog fudbala, vec sto je realna i pametna.

Usput za kraj, ovo je nevjerovatno koliko je liga izgubila smisao bez navijaca. Doslovno mi neki osjecaj ko da igraju Hammarby-Djurgarden a ne da Zeljo igra. Sad jos manje razumijem one ljude koji mogu doci na tekmu a odluce da ce “propustiti ovu”

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 34 gosta.