Nikad je vise nisam prizeljkivao kao sad.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma svi smo svjesni situacije u kojoj smo i neizgubiti od koalicionih partnera je ok ali uzeti šišmišojede i cukojede sa kobilje glave svima nama bi,poslije svega,bio melem za dušu.I ja to ocekujem.
I bracu sa markom u djepu
braco je napisao/la: ↑28 okt 2020, 18:34Kunem se da na nijedan klub u ligi ne bi mogao biti u trci za titulu da se suočio s nekim problemima s kakvim smo se mi suočili ove godine. Znači nijedan odgovorno tvrdim! I još na te probleme koje nemaju veze s fudbalom dodamo to da realno neki konkurenti imaju bolju ekipu od naše, o platama večerašnjeg protivnika u odnosu naše da ne govorim onda je ovo ogromna stvar. HVALA igračima i stručnom štabu.
Da malo obnovimo gradivo:
![]()
Ma dobro to, nego neka sira slika, ako od njih popusimo odose na jos 3 boda prednosti, tako da ne bi bilo lose ni bod tu uzeti. Ima jos dosta da se igra, imaju oni gostovati nama, vrapcicima, borcu, sirokom, tuzli. Bice jos dosta prosutih bodova, a znamo kod njih jedan kiks i raspad sistema. Samo steta sto nema publike da gadjaju Vinka kisobranima s analnog istoka.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑28 okt 2020, 19:45Ma svi smo svjesni situacije u kojoj smo i neizgubiti od koalicionih partnera je ok ali uzeti šišmišojede i cukojede sa kobilje glave svima nama bi,poslije svega,bio melem za dušu.I ja to ocekujem.
Osim o nasoj igri ove sezone- Svjesni smo da nismo u stanju u ovoj situaciji sa stvarima koje su nam se izdešavale da budemo toliko efikasni, ove godine nije to to i šta ćeš drugo pokušati nego malo više pažnje posvetiti neprimanju golova kada već ne možeš puno zabiti. U fudbalu je rezultat najvažniji i mi se držimo toga.
Ja jucer govorim šteta što nema gledalaca,analiticki istok bi im vec najmanje 4 boda skinuo.Znam šta pricaš ali dzaba meni je kad njih uzmemo šampionska legla i tako cjeli zivot.HongKong je napisao/la: ↑28 okt 2020, 19:52Ma dobro to, nego neka sira slika, ako od njih popusimo odose na jos 3 boda prednosti, tako da ne bi bilo lose ni bod tu uzeti. Ima jos dosta da se igra, imaju oni gostovati nama, vrapcicima, borcu, sirokom, tuzli. Bice jos dosta prosutih bodova, a znamo kod njih jedan kiks i raspad sistema. Samo steta sto nema publike da gadjaju Vinka kisobranima s analnog istoka.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑28 okt 2020, 19:45Ma svi smo svjesni situacije u kojoj smo i neizgubiti od koalicionih partnera je ok ali uzeti šišmišojede i cukojede sa kobilje glave svima nama bi,poslije svega,bio melem za dušu.I ja to ocekujem.