Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Edin Višća
I ljudi traže alternative za ovakvog igrača, može on biti najveći karinaš u reprezentaciji ali mora igrati ispred raznoraznih poluproizvoda. Dok ne dođe neki Bošnjo maestro krilo iz Lyona neće VIšću niko skinuti.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 28 okt 2020, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
U dresu Istanbula nema Pjanica!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Onda se nemoj čuditi što nas lažni Irci uzimaju i što idemo u 4. šešir.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 okt 2020, 20:31I ljudi traže alternative za ovakvog igrača, može on biti najveći karinaš u reprezentaciji ali mora igrati ispred raznoraznih poluproizvoda. Dok ne dođe neki Bošnjo maestro krilo iz Lyona neće VIšću niko skinuti.
Za ovakvoh igrača, kao da se radi o Robbenu, a ne ovom mentalnom patuljku.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Oprosti se
- Goalgetter
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Hbg. Biće to poraz.
Ali je sve radio što treba raditi da bi se pobijedila jedna vrhunska ekipa.
Driblao igrače, probijao, dijelio passove, utrčavao, ulazio u šansu, upućivao dobre centraršuteve.
Uz to igrao i defanzivu i bilo ga svugdje.
Zamislite neke druge naše igrače protiv PSG-a, koji bi to amaterizam bio.
Ali je sve radio što treba raditi da bi se pobijedila jedna vrhunska ekipa.
Driblao igrače, probijao, dijelio passove, utrčavao, ulazio u šansu, upućivao dobre centraršuteve.
Uz to igrao i defanzivu i bilo ga svugdje.
Zamislite neke druge naše igrače protiv PSG-a, koji bi to amaterizam bio.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 28 okt 2020, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne znam šta se desi u reprezentaciji, trema mozda dok igra u nacionalnom dresu? Vece zvijezde od njega igraju?Mokes je napisao/la: ↑28 okt 2020, 20:35Onda se nemoj čuditi što nas lažni Irci uzimaju i što idemo u 4. šešir.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 okt 2020, 20:31I ljudi traže alternative za ovakvog igrača, može on biti najveći karinaš u reprezentaciji ali mora igrati ispred raznoraznih poluproizvoda. Dok ne dođe neki Bošnjo maestro krilo iz Lyona neće VIšću niko skinuti.
On i Dzeko su jedan od glavnih krivaca za neporolazak ali alternative sigurno ne bi bolje uradile.
Atmosfera u reprezentaciji sigurno nije zdrava dok mnogi igrači podbacuju.
⚜️~⚜️~⚜️
Kancerogeno tkivo naše repke!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Vrlo dobru utakmicu je odigrao. Sami su krivi sto nisu postigli koji pogodak i gube 2:0.
Visca je godinama unazad medju 5,6 najboljih reprezentativaca i to sam uvijek govorio...da moze i treba bolje, to je istina. Zašto nije tako dobar u reprezentaciji to treba pitati prije svega selektore - on je u repki prikovan uz aut liniju...a naravno i Visca bi trebao biti malo slobodniji na terenu.
Javna je tajna da je ostao u Istanbulu zbog dobre plate a koju ne bi mogao dobiti u Bundesligi.
Visca je godinama unazad medju 5,6 najboljih reprezentativaca i to sam uvijek govorio...da moze i treba bolje, to je istina. Zašto nije tako dobar u reprezentaciji to treba pitati prije svega selektore - on je u repki prikovan uz aut liniju...a naravno i Visca bi trebao biti malo slobodniji na terenu.
Javna je tajna da je ostao u Istanbulu zbog dobre plate a koju ne bi mogao dobiti u Bundesligi.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
100%, neka slobodnija rola, da je nekad uz aut liniju, nekad u sredini. Ne koriste ga selektori na pravi način.hurem je napisao/la: ↑28 okt 2020, 20:42Vrlo dobru utakmicu je odigrao. Sami su krivi sto nisu postigli koji pogodak i gube 2:0.
⚜️~⚜️~⚜️
Atmosfera uvijek Top!!!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 okt 2020, 20:37Ne znam šta se desi u reprezentaciji, trema mozda dok igra u nacionalnom dresu? Vece zvijezde od njega igraju?Mokes je napisao/la: ↑28 okt 2020, 20:35Onda se nemoj čuditi što nas lažni Irci uzimaju i što idemo u 4. šešir.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 okt 2020, 20:31I ljudi traže alternative za ovakvog igrača, može on biti najveći karinaš u reprezentaciji ali mora igrati ispred raznoraznih poluproizvoda. Dok ne dođe neki Bošnjo maestro krilo iz Lyona neće VIšću niko skinuti.
On i Dzeko su jedan od glavnih krivaca za neporolazak ali alternative sigurno ne bi bolje uradile.
Atmosfera u reprezentaciji sigurno nije zdrava dok mnogi igrači podbacuju.
Glavno pitanje novinara!

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
ja bih sad pristao na to da pjanic ne igra pod uslovom da ne citam husiku:-)
dobra tekme, jedna od onih klasicnih gdje mali igraju a veliki kaznjavaju.
visca dobar ali koliko je sutao,morala je jedna uci.
ova zadnja bi usla 100% da mu je lik ne izblokira, trebao ga je kopackom po glavi:-)
dobra tekme, jedna od onih klasicnih gdje mali igraju a veliki kaznjavaju.
visca dobar ali koliko je sutao,morala je jedna uci.
ova zadnja bi usla 100% da mu je lik ne izblokira, trebao ga je kopackom po glavi:-)
- ASD
- Kontakt:
Jedino eto što nije uspio zabiti gol, ali sve je ostalo dobro uradio.
- DonerKebab
- Kontakt:
Tako je, njegovo pravo mjesto je trEbina.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 okt 2020, 20:44100%, neka slobodnija rola, da je nekad uz aut liniju, nekad u sredini. Ne koriste ga selektori na pravi način.hurem je napisao/la: ↑28 okt 2020, 20:42Vrlo dobru utakmicu je odigrao. Sami su krivi sto nisu postigli koji pogodak i gube 2:0.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Reprezentacija iz koje su otjerani Begović, Lulić,Ibišević, Medunjanin, Višća se tjera intenzivno. To sve govori.
Ostaće Dijamant, Princ i mahalaši, još Spahu za selektora i cirkus je kompletan. Kafana, menadžeri, improvizacija, sjajni potezi igrača koji daju srce za reprezentaciju
Pravo u 5. šešir.
Ostaće Dijamant, Princ i mahalaši, još Spahu za selektora i cirkus je kompletan. Kafana, menadžeri, improvizacija, sjajni potezi igrača koji daju srce za reprezentaciju

Pravo u 5. šešir.
Koja 2 igrača su fulala penal protiv lažnih Iraca.DrFilgud je napisao/la: ↑28 okt 2020, 20:49Reprezentacija iz koje su otjerani Begović, Lulić,Ibišević, Medunjanin, Višća se tjera intenzivno. To sve govori.
Pravo u 5. šešir.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kad naredni put pokuša centrirati ali samo napuca prvog defanzivca značit će nam puno kakav je u Turskoj.
Trenutno korisnika/ca: Kobayashi, KrajinaKing i 18 gostiju.