FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Govorio sam ja da su nam komšije glavni i jedini konkurent.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako im izmisli prekršaj, tako će biti i protiv nas, 100%.
Samo i Zrinjski me razočarao, katastrofalni si, baš su pogubljeni. Zrinjski će se grčevito borit za evropu.
Ne treba se qrčit i govorit da ćemo ih razvalit da nam se ne obije o glavu.
Samo i Zrinjski me razočarao, katastrofalni si, baš su pogubljeni. Zrinjski će se grčevito borit za evropu.
Ne treba se qrčit i govorit da ćemo ih razvalit da nam se ne obije o glavu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Samo se ne dižite prije vremena, igrati utakmicu po utakmicu. Prvo Mladost odraditi, onda misliti na njih. U derbiju ne srljati, igrati jako i sigurno u odbrani. Oni jedino našom greškom mogu postići gol.
Hebo derbi, ja imam nekakav ruzan osjećaj za Mladost, nekakvi su nepredvidivi, mogu peticu primiti, a iduce kolo razvaliti neku ozbiljnu ekipu hladno, samo da ne bude los dan neki, a svaka serija, crna ili pozitivna ima svoj kraj, samo nek u derbiju ne bude prekida serije
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ima redovnu platu, dobije auto od kluba, stan, hranu, ništa mu na treningu ne fali, dobije savršenu medicinsku brigu. To je logistika, a to što igra na oranici, pa i protivniku je isto.Stroj1946 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 17:37Jest i rat se vodi bez logistike.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 okt 2020, 17:28Kakvi su to ublehaški faktori života ti. Pa ne izlazi s djevojkom da se upoznaje nego je došao da igra fudbal. Kakve veze infrastruktura ima sa igrom igrača, osim da te teren ograniči? Dovedeš i platiš kvalitet i imaš rezultat, sve ostalo je prazna slama.Stroj1946 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:52Naravno da je bitno da igrač poznaje ovu hrkljuš ligu. Onaj s vana kad dođe, pogotovo ovi što su igrali po jakim ligama, pa vidi infrastrukturu, terene i lakrdiju, syebe se, pa dok se upozna sa saigračima, terene i trenera, prođe polusezona cijela. Nekim igračima kod nas je i cijela jedna sezona trebala, tek u drugoj proigraju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Derbi ima svoje zakone i svoja pravila.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Oni ako nam prismrde bodovno za sedam dana, održat prednost minimalno do zime i onda dovesti 2 pojačanja i eto titule (a dobit cemo para od Uefe krava ih ne more pojest).
A u derbiju je uvijek i sve moguće, nama i X nije loš.
A u derbiju je uvijek i sve moguće, nama i X nije loš.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Dedic i Zulj ( Mladost) ne igraju protiv nas zbog kartona.
To se Mladost pobijedila pa ste presli na derbi hehe
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Neokupani će na derbiju ići na Rahmana, da bi dobio crveni karton. I ubačaji u šesnasterac, jedino ga tako mogu dati.
-
- Kontakt:
Ma to mi svi želimo, i sam sam optimista (kao uvijek), ali ne smijemo se ni u kojem slučaju opustiti i podcijeniti ih. Sjećam se jednog derbija na Koševu( ne mogu se sjetiti koje godine), oni daleko, daleko, iza nas po kvalitetu, a mi nikad jači (mislim poslije prve titule naš najjači tim) sa Papetom, Pajom, Kelijem, Čobom, Jozićem, Hadžibegićem Vukičevićem ..., a oni nas mlatnu sa 2:1. Na stadionu muk, šok i nevjerica. Za mene možda i najšokantniji poraz, a od njih sigurno. A razlika u kvaliteti možda i 2x veća za onaj tim u odnosu na njih.
Dupovac vjerovatno ne igra znaci opet Serbecic, da vidimo hocemo li znat sada sacuvat mrezu protiv mladosti...Dadox je napisao/la: ↑28 okt 2020, 19:02Hebo derbi, ja imam nekakav ruzan osjećaj za Mladost, nekakvi su nepredvidivi, mogu peticu primiti, a iduce kolo razvaliti neku ozbiljnu ekipu hladno, samo da ne bude los dan neki, a svaka serija, crna ili pozitivna ima svoj kraj, samo nek u derbiju ne bude prekida serije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Džemo Berberović
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zašto Dupovac ne igra?Denchi je napisao/la: ↑28 okt 2020, 19:38Dupovac vjerovatno ne igra znaci opet Serbecic, da vidimo hocemo li znat sada sacuvat mrezu protiv mladosti...Dadox je napisao/la: ↑28 okt 2020, 19:02Hebo derbi, ja imam nekakav ruzan osjećaj za Mladost, nekakvi su nepredvidivi, mogu peticu primiti, a iduce kolo razvaliti neku ozbiljnu ekipu hladno, samo da ne bude los dan neki, a svaka serija, crna ili pozitivna ima svoj kraj, samo nek u derbiju ne bude prekida serije
Halo, dogovor je majica, ništa dux. Imamo četiri svjedoka opklade.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma cudna ekipa do bola, 6-0 u Bl, pa 2-2 sa nama, 3-0 poraz od Slobode, pa dobiju na Grbavici, samo se ne opustatiDenchi je napisao/la: ↑28 okt 2020, 19:38Dupovac vjerovatno ne igra znaci opet Serbecic, da vidimo hocemo li znat sada sacuvat mrezu protiv mladosti...Dadox je napisao/la: ↑28 okt 2020, 19:02Hebo derbi, ja imam nekakav ruzan osjećaj za Mladost, nekakvi su nepredvidivi, mogu peticu primiti, a iduce kolo razvaliti neku ozbiljnu ekipu hladno, samo da ne bude los dan neki, a svaka serija, crna ili pozitivna ima svoj kraj, samo nek u derbiju ne bude prekida serije
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Prvo mladost pobijediti pa Želju pobijediti pa nastaviti ako Bog da. Mi smo ozbiljan klub s pobjedničkim mentalitetom. Treba na svakoj utakmici biti isti pristup, derbi je poseban žar i nervoza ali i poseban motiv koji sve negativne osjećaje treba sasječi. U svaku utakmicu profesionalno i organizirano, kooperacija, takav tim pobjeđuje!
Volim te Sarajevo!
Volim te Sarajevo!
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
Da smo pametni samo bi sebe gledali al eto prvi ja nisam pametan pa ne mogu ni ostalim da pametujem.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Amco46, amypitar, bibula, Bing [Bot], bordobijelisampion, ErosViverosViv, Hajdeee, Homelander, MSOZ101, muhamedhulk, OsmanhodzicBuco, Posejdon, siroliver69, TETRAPAK i 138 gostiju.