Jesmo jer su se oni dodatno otvorili. Lendric nije dobio haman nijedne lopte. Daleko od toga da ja nesto pljujem i glumim lolu al igra je bar meni bas losa.
Al kontam da moze i mora bolje, neka nas ova pobjeda ponese.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jesmo jer su se oni dodatno otvorili. Lendric nije dobio haman nijedne lopte. Daleko od toga da ja nesto pljujem i glumim lolu al igra je bar meni bas losa.
Ma nikakvog kontinuiteta Erić nema, gledaj kakav je gol u Mostaru primio, lopta tri minute pada on je pogledom prati...SudoHusika je napisao/la: ↑28 okt 2020, 18:57Veseli uđe, 4 lopte prodade levat. Užaš, bruka.
Erić dobar zadnjih par kola, treba biti pošten i priznati - ne ureko se.
Nema potreba za Štilićem protiv Radnika, on se mora cuvati za derbi.
Solis moju ranu za Graovcem, solis
Umjesto da igraš u full sastavu kad je bio termin(između njihove dvije evropske)mi ćemo igrati s njima četvrtu utakmicu u 11 dana,izmoreni,bolesni,povrijeđeni,vjerovatno kartonima masakrirani,i kažu regularna liga,sve im yebemzeljovac21 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 18:52Upravu je Amar za raspored. Ko da smo ekipa iz engleske pl. na nekoj utakmici cemo zaplatiti umorom to je sigurno. Nadam se da ce imati snage izvuci derbi do zadnje minute, a Borac bi nas mogao dobro namuciti zbog umora.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 10 gostiju.