FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amar je Bog sa kakvom ekipom se gura u vrhu haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Baš neki dan gledam Mladost Borac, Mladost se otvara igra a protiv nas bunker pa šta udje i tako bi, a Borcu se lagano naguzise. Isto i Krupa protiv vjetnamaca. Samo nama bunkere igraju a s ostalim se nadigravaju. Nidje veze!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala strucni stab i igraci
Samo polako
Samo polako
Volim i tebe, Braconibraco je napisao/la: ↑28 okt 2020, 18:34Kunem se da na nijedan klub u ligi ne bi mogao biti u trci za titulu da se suočio s nekim problemima s kakvim smo se mi suočili ove godine. Znači nijedan odgovorno tvrdim! I još na te probleme koje nemaju veze s fudbalom dodamo to da realno neki konkurenti imaju bolju ekipu od naše, o platama večerašnjeg protivnika u odnosu naše da ne govorim onda je ovo ogromna stvar. HVALA igračima i stručnom štabu.
Da malo obnovimo gradivo:
![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- svrakino1921
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑28 okt 2020, 18:34Kunem se da na nijedan klub u ligi ne bi mogao biti u trci za titulu da se suočio s nekim problemima s kakvim smo se mi suočili ove godine. Znači nijedan odgovorno tvrdim! I još na te probleme koje nemaju veze s fudbalom dodamo to da realno neki konkurenti imaju bolju ekipu od naše, o platama večerašnjeg protivnika u odnosu naše da ne govorim onda je ovo ogromna stvar. HVALA igračima i stručnom štabu.
![]()

- SoulEclipsee
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑28 okt 2020, 18:34Kunem se da na nijedan klub u ligi ne bi mogao biti u trci za titulu da se suočio s nekim problemima s kakvim smo se mi suočili ove godine. Znači nijedan odgovorno tvrdim! I još na te probleme koje nemaju veze s fudbalom dodamo to da realno neki konkurenti imaju bolju ekipu od naše, o platama večerašnjeg protivnika u odnosu naše da ne govorim onda je ovo ogromna stvar. HVALA igračima i stručnom štabu.
![]()

Ova liga nikad nece vidjeti boljeg trenera od Amara.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pobjeda je pobjeda, pogotovo protiv dobre ekipe kao sto je Zrinjski.
Igra naprijed steka, nekako smo staticni al jbg uzdamo se u onu "bit ce bolje".
Bravo momci.
Igra naprijed steka, nekako smo staticni al jbg uzdamo se u onu "bit ce bolje".
Bravo momci.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- plavousrcu
- Kontakt:
To je to Braco. Treba na svaku stranicu postaviti ovaj post. Blago nase. Bojim se stvarno sta ce se desiti ako preuzme reprezentaciju.
- mamonelafo
- Kontakt:
Mi smo šutali, što inače nemamo naviku. Vidi se napredak.
Sa ovako starom ekipom biti u vrhu je čudo. Svaka čast!

Sa ovako starom ekipom biti u vrhu je čudo. Svaka čast!

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Legenda Miso Smajlovic bio na utakmici i dobio pravi poklon za 82. rodjendan, ziv bio!
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
- Kontakt:
Ta 2 domaca kiksa, inače bi imao najbolji start u historiji lige. Elem, ovo što Amar radi sa ovako limitiranim, povrijeđenim, desetkovanim i nedovoljno kvalitetnim kadrom - to je fascinantno. Jedine 2 zamjerke do sada:
Samo sa Mehmedom u vezi protiv MDK i izmjene u Vrapčićima. Za sve ostalo, kapa dole.
Znalo se da će ovo biti teška utakmica. Zrinja izuzetno kvalitetna ekipa ali sa lošim rukovodstvom, dok smo mi razapeti na sve strane silnim problemima. Iznenadio sam se borbom igrača iako poslije prvog vremena nisam mislio da imamo kuveta da ga nekako uvalimo. Iskrene čestitke stručnom štabu i igračima.
Još jedna opaska - pichkurina Šurkovic u razgovoru sa Amarom govori: "Sada ide izuzetno težak raspored za 3 najbolje ekipe u ligi.." i tu ga Amar prekida, onako drsko i govori: "Ne ne, samo malo. Najteži raspored imamo samo mi, jer je nama nanešena nepravda sa ovim rasporedom. Samo smo mi direktno oštećeni."
VOLIM TE BABUKA, još 5 mandata da nas vodiš po 3 godine, ako Bog da inšallah. I neka si Jamalu ubacio da uzme premiju, taman da podbuhli crkne od muke.
Samo sa Mehmedom u vezi protiv MDK i izmjene u Vrapčićima. Za sve ostalo, kapa dole.
Znalo se da će ovo biti teška utakmica. Zrinja izuzetno kvalitetna ekipa ali sa lošim rukovodstvom, dok smo mi razapeti na sve strane silnim problemima. Iznenadio sam se borbom igrača iako poslije prvog vremena nisam mislio da imamo kuveta da ga nekako uvalimo. Iskrene čestitke stručnom štabu i igračima.
Još jedna opaska - pichkurina Šurkovic u razgovoru sa Amarom govori: "Sada ide izuzetno težak raspored za 3 najbolje ekipe u ligi.." i tu ga Amar prekida, onako drsko i govori: "Ne ne, samo malo. Najteži raspored imamo samo mi, jer je nama nanešena nepravda sa ovim rasporedom. Samo smo mi direktno oštećeni."
VOLIM TE BABUKA, još 5 mandata da nas vodiš po 3 godine, ako Bog da inšallah. I neka si Jamalu ubacio da uzme premiju, taman da podbuhli crkne od muke.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 28 okt 2020, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
ne znam kako ste vi ovu utakmicu vidjeli ali mi smo nakon gola puno bolje igrali ,cak smo dobro uigrali prekide lopta na drugu stativu pa se vraca na 5 metara
Apsolutnomamonelafo je napisao/la: ↑28 okt 2020, 18:46
Sa ovako starom ekipom biti u vrhu je čudo. Svaka čast!![]()

Amar izvlaci maksimum sa ovom ekipom

Pa pogledajte samo naše veterane (Kosorić, Alispahić, Bekrić, Zec, Štilić, Fejzić, Jamak, Stevanović itd) i opet pobjeđuju nekako.
Seronje koji ga osporavaju nakon kikseva i poraza, neka se stide i poklope po ušima

Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 okt 2020, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Amar o rasporedu- Dramatično smo oštećeni, pogledajte raspored kakav je trebao biti i kakav je sada, ja ću to reći na nekim mjestima gdje se to ima reći. Mi smo dramatično oštećeni, tražili smo da ovu utakmicu igramo nekad u prošloj pauzi, nismo okej, tražili da igramo u sljedećoj pauzi da jednu utakmicu izvučemo iz suludog ritma, ali su rekli da ne možemo igrati jer moramo zaboga ispoštovati zaostale utakmice po redu. Sada su nam ubacili utakmice tri-četiri dana, to je jako opasno po zdravlje igrača, samo pogledajte raspored kakav je trebao biti i kakav će biti i sve će vam se kazati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Znaci Stila protiv Radnika na klupi? 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Upravu je Amar za raspored. Ko da smo ekipa iz engleske pl. na nekoj utakmici cemo zaplatiti umorom to je sigurno. Nadam se da ce imati snage izvuci derbi do zadnje minute, a Borac bi nas mogao dobro namuciti zbog umora.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Svaka čast momcima, tzv. Zrinjski je dobra ekipa, Frane 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ja ne mogu da vjerujem da mi u juniorima nemamo boljeg krila od Veselog. Pa taj je lik sve kontra veceras odradio. Sto je najgore ova mu utakmica nije nista losija od ostalih.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Štila i u ovakvoj formi ove sezone 13 utakmica u svim takmičenjima - 4 gola i 5 asistencija
Opet će spomenuti Erića kao i poslije Veleža, ponovo dobar, popravio se ove sezone ali neću ga previše hvaliti da ga ne ureknem.
Šeha po meni mora igrati umjesto Miličevića.
Jel' Lendrić imao ijedan šut danas?
Bekrić agilan ko da mu je 25

Opet će spomenuti Erića kao i poslije Veleža, ponovo dobar, popravio se ove sezone ali neću ga previše hvaliti da ga ne ureknem.
Šeha po meni mora igrati umjesto Miličevića.
Jel' Lendrić imao ijedan šut danas?

Bekrić agilan ko da mu je 25

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.